Po shfaqen krejt 3 përfundimet

Hekur Dore Me Avull 2ne1 KD1346 1500W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 3000 L.
 • Fuqia: 1500W
 • Ekran LED
 • Materiali: Plastikë polimere ABS
 • Depozitë 250 ml
 • Funksion automatik i  fuqishëm i shfryrjes se avullit të vazhdueshëm
 • Fluksi i avullit 30 g/min
 • Koha e ngrohjes: 15 sekonda
 • 15 minuta kohë avulli maksimal
 • 2 në 1: avull dhe funksion hekuri të thatë
 • Mbrojtje nga mbinxehja
 • Pllaka hekurosëse prej inoksi
 • Me efekt antibakterial
 • Aksesorët: furçë dhe matëse volumi 50 ml

Hekur Dore Me Avull 2ne1 KD1164 1500W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 3000 L.
 • Fuqia: 1500W
 • Depozitë 240 ml
 • Funksion automatik i  fuqishëm i shfryrjes se avullit të vazhdueshëm
 • Fluksi i avullit 25 g/min
 • Koha e ngrohjes: 30 sekonda
 • 10 minuta kohë avulli maksimal
 • 2 në 1: avull dhe funksion hekuri të thatë
 • Mbrojtje nga mbinxehja
 • Pllaka hekurosëse prej inoksi
 • Me efekt antibakterial
 • Aksesorët: furçë dhe matëse volumi 100 ml

Hekur Dore Me Avull 2ne1 KD1086 1600W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 4990 L.Çmimi i tanishëm është: 3200 L.
 • Fuqia: 1600W
 • Depozitë 350 ml
 • Funksion automatik i  fuqishëm i shfryrjes se avullit të vazhdueshëm
 • 2 nivele të ndryshme të avullit
 • 18 minuta kohë avulli maksimal
 • 2 në 1: avull dhe funksion hekuri të thatë
 • Buton për avull të fortë
 • Rezervuar uji i lëvizshëm
 • Teknologjia e hekurosjes me temperaturë të ulët
 • Mbrojtje nga mbinxehja
 • Fikje automatike pas 20 minutash
 • Me pompë brenda
 • Me efekt antibakterial