Po shfaqen krejt 8 përfundimet

Rende Dore Inoksi Premium Me Bisht Bakeliti 97008204

In stock

Çmimi origjinal qe: 900 L.Çmimi i tanishëm është: 650 L.
 • Materiali i konstruktit: Inoks ushqimor premium
 • Dorezë bakeliti të zi
 • Bazë jorrëshqitëse silikoni
 • Përmasat: bishti 16cm, sip.prerëse 15.5 x 6.5 cm
 • Me mikrotehe

Rende Me 4 Ane DK493064 Tessie & Jessie

In stock

Çmimi origjinal qe: 1200 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 • Materiali i konstruktit: Inoks ushqimor, silikon dhe dru
 • Përmasat: 23 x 10 x 7.5 cm
 • Me 4 lloje të ndryshme sipërfaqe grirëse
 • Me bazë jorrëshqitëse silikoni
 • Me dorezë druri

Rende Me 4 Ane 98454728 FACKELMANN

In stock

Çmimi origjinal qe: 1200 L.Çmimi i tanishëm është: 850 L.
 • Materiali i konstruktit: Inoks ushqimor
 • Përmasat: 23 x 10 x 7.5 cm
 • Me 4 lloje të ndryshme sipërfaqe grirëse

Rende Me Ene Me 4 Ane AK222

In stock

Çmimi origjinal qe: 1500 L.Çmimi i tanishëm është: 1100 L.
 • Materiali i konstruktit: Inoks dhe plastikë polimere
 • Përmasat: 30 x 12 x 12 cm
 • Me enë të ndashme për të grumbulluar ushqimet e grira

Rende Jongjitese Me 4 Ane 98221527 Venus™

In stock

Çmimi origjinal qe: 900 L.Çmimi i tanishëm është: 700 L.
 • Materiali i konstruktit: Inoks dhe plastikë polimere
 • Përmasat: 22 x 10 x 7.5 cm
 • Me sipërfaqe cilësore antingjitëse

Rende Me 6 Ane/Baze Silikoni/Kosh 97484581 Homezaza™

In stock

Çmimi origjinal qe: 1100 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 • Materiali i konstruktit: Inoks dhe silikon ushqimor dhe plastikë polimere
 • Përmasat: 26 x 13 x 11 cm
 • Me kosh për mbledhjen e ushqimeve të grira
 • Me bazë silikoni ushqimor

Grirese Dore Perimesh Me Vide 98730265 SVIM GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1500 L.Çmimi i tanishëm është: 1100 L.
 • Materiali i konstruktit: Inoks ushqimor dhe plastikë polimere
 • Rregullim trashësie të fetë me vidë
 • Përmasat: 32 x 11 x 1.7 cm
 • Prodhuar në Greqi

Grirese Dore Perimesh 18ne1 DK218 SMART SLICER

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 3100 L.
 • Materiali i konstruktit: Inoks ushqimor dhe palstikë polimere
 • 18 lloje prerjesh: feta, zhyliene, kubike, me valë ose jo
 • Rregullim trashësie ose forme me butona
 • Dorezë mbrojtëse, këmbë jorrëshqitëse
 • Përmasat: 13 x 34 x 7 cm