Po shfaqen krejt 12 përfundimet

Tigan Dysh CA007-F40-Brown DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 6800 L.Çmimi i tanishëm është: 4700 L.
Materiali Alumin me 3 shtresa granit Permasat 70*27.5 x 7.5cm Trashesia 4.5mm Ngjyra kafe Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Tigan Dysh CA007-F36-Black DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 6000 L.Çmimi i tanishëm është: 4200 L.
Materiali Alumin me 3 shtresa granit Permasat 36*25 x 7.3cm Trashesia 4.5mm Ngjyra e zeze Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Tigan Dysh CA007-F30-Black DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 5800 L.Çmimi i tanishëm është: 4000 L.
Materiali Alumin me 3 shtresa granit Permasat 30 x 7.8cm Trashesia 4.5mm Ngjyra e zeze Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Grill Zgare BBQ Qymyri Me Kapak 2017A

In stock

Çmimi origjinal qe: 4900 L.Çmimi i tanishëm është: 3600 L.
 • ✔️Sipërfaqja e gatimit Ø 35 cm në çelik ✔️Lartësia: 40 cm ✔️Valvul ventilimi ✔️Tabaka për marjen e hirit ✔️Dorezë e sipërme mbajtëse

Grill Zgare BBQ Qymyri Me Kapak DK17244

In stock

Çmimi origjinal qe: 21000 L.Çmimi i tanishëm është: 12900 L.
 • ✔️Sipërfaqja e gatimit Ø 60cm në çelik ✔️Lartësia e gatimit: 73.5 cm ✔️Rrjetë për ruajtjen e nxehtësisë 29 x 41,5 cm ✔️Tas dhe kapak prej çeliku të emaluar ✔️Valvula e ventilimit dhe matës i temperaturës ✔️Tabaka për marjen e hirit ✔️Doreza e përparme mbajtëse ✔️Baza me raft magazinimi dhe 2 rrota

Grill Zgare BBQ Qymyri Me Kapak

In stock

Çmimi origjinal qe: 40000 L.Çmimi i tanishëm është: 22000 L.
✔️Prodhuar nga material celiku i plote rezistent ndaj temp te larta ✔️Me porte per rregullimin e zjarrit ✔️Manivel per te regulluar lartesine e zgares ✔️Me kapak me termometer ✔️Raft per te mbajtur erezat ✔️Zgare per te mbajtur ngrohte ✔️Rrota per ta levizur sa me kollaj ✔️Hapese birre

Tigan Gize 30cm Seria IRON GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 6500 L.Çmimi i tanishëm është: 4900 L.
Tigani prej gize e Serisë IRON është zgjedhja ideale për gatimin e mishit ose perimeve falë veshjes natyrale që nuk ngjit, ndërsa është e përshtatshme për përdorim në furrë, oxhak dhe madje edhe direkt në zjarr. Perfekte?
Gjatësia e tiganit(cm) 47.5
Gjerësia e tiganit (cm) 31.9
Lartësia e tiganit (cm) 5.5
Thellësia e tiganit (cm) 4.5
Materiali përbërës Gizë
Trashësia e enës (mm) 4.5
Diametri i poshtëm (cm) 18
 

Tigan Gize 20cm Seria IRON GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 2900 L.Çmimi i tanishëm është: 2300 L.
Tigani prej gize e Serisë IRON është zgjedhja ideale për gatimin e mishit ose perimeve falë veshjes natyrale që nuk ngjit, ndërsa është e përshtatshme për përdorim në furrë, oxhak dhe madje edhe direkt në zjarr. Perfekte?
Gjatësia e tiganit(cm) 31.8
Gjerësia e tiganit (cm) 20.5
Lartësia e tiganit (cm) 4.1
Thellësia e tiganit (cm) 3.1
Materiali përbërës Gizë
Trashësia e enës (mm) 4.5
Diametri i poshtëm (cm) 18
 

Tigan Gize 15cm Seria IRON GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 2000 L.Çmimi i tanishëm është: 1600 L.
Tigani prej gize e Serisë IRON është zgjedhja ideale për gatimin e mishit ose perimeve falë veshjes natyrale që nuk ngjit, ndërsa është e përshtatshme për përdorim në furrë, oxhak dhe madje edhe direkt në zjarr. Perfekte?
Gjatësia e tiganit(cm) 25,4
Gjerësia e tiganit (cm)  16,7
Lartësia e tiganit (cm) 3,6
Thellësia e tiganit (cm) 3
Materiali përbërës Gizë
Trashësia e enës (mm) 3,9
Diametri i poshtëm (cm) 15
 

Grill Gize 24x47cm Seria IRON GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 8400 L.Çmimi i tanishëm është: 5990 L.
Grill prej gize e Serisë IRON është zgjedhja ideale për gatimin e mishit ose perimeve falë veshjes natyrale që nuk ngjit, ndërsa është e përshtatshme për përdorim në furrë, oxhak dhe madje edhe direkt në zjarr. Perfekte?

Kapakë Qelqi Të Temperuar 16deri32cm Pyrex FRA

In stock

800 L1700 L
 • Qëndrueshmëri dhe cilësi e pakrahasueshme që kombinohen për të krijuar rezultate të mrekullueshme gastronomike.
 • Doreza bakeliti të zi, rezistent ndaj temperaturës dhe përdorimit.
 • Aksesori i nevojshëm për enët tuaja për përdorim në kuzhinë ose furrë!
 • Përmasat nga 16 deri 32 cm.

Grill/Tigan Guri Induksion 28×3,9cm Greblon Germany

In stock

Çmimi origjinal qe: 5100 L.Çmimi i tanishëm është: 4600 L.
 • Materiali: Alumin i derdhur
 • Veshja jongjitëse: Greblon gjerman me 3 shtresa
 • Dorezat: Bakelit
 • Diametri: 28 cm
 • Thellësia: 3.9 cm