Po shfaqen krejt 3 përfundimet

Skrematrice Makine Per Gjalpe 11L/13L/20L DK3911

In stock

Çmimi origjinal qe: 7500 L.Çmimi i tanishëm është: 4500 L.
 • Fuqia:25 W
 • Kapaciteti: 7L
 • E dobishme, praktike dhe 90% efikase në nxjerrjen e yndyres.
 • Skrematricja është bërë nga aliazh alumin dhe inox cilësor.
 • Zë pak hapësirë ​​dhe transportohet lehtësisht.
 • E sigurt dhe e thjeshtë në përdorim

Skrematrice Makine Per Gjalpe 7L DK397

In stock

Çmimi origjinal qe: 5500 L.Çmimi i tanishëm është: 3300 L.
 • Fuqia:25 W
 • Kapaciteti: 7L
 • E dobishme, praktike dhe 90% efikase në nxjerrjen e yndyres.
 • Skrematricja është bërë nga aliazh alumin dhe inox cilësor.
 • Zë pak hapësirë ​​dhe transportohet lehtësisht.
 • E sigurt dhe e thjeshtë në përdorim

Skrematrice Makine Per Gjalpe 5L DK391

In stock

Çmimi origjinal qe: 5000 L.Çmimi i tanishëm është: 3000 L.
 • Fuqia:25 W
 • Kapaciteti: 5L
 • E dobishme, praktike dhe 90% efikase në nxjerrjen e yndyres.
 • Skrematricja është bërë nga aliazh alumin dhe inox cilësor.
 • Zë pak hapësirë ​​dhe transportohet lehtësisht.
 • E sigurt dhe e thjeshtë në përdorim