Po shfaqen krejt 5 përfundimet

Gershere Kuzhine Shumefunksionale MX030482 MAX.HOME®

In stock

Çmimi origjinal qe: 600 L.Çmimi i tanishëm është: 400 L.
 • Materiali: 100% Inoks 2cr13
 • Gjatësia: 21.5 cm
 • Teh i mprehur me dorë
 • Lidhja e krahëve me perçinë
 • Veshja e krahëve me plastikë ABS
 • Me doreza silikoni kundër rrëshqitjes

Gershere Inoksi Premium Me 8 Tehe 97533508 Homezaza™

In stock

Çmimi origjinal qe: 900 L.Çmimi i tanishëm është: 700 L.
 • Materiali: 100% Inoks Premium Ushqimor
 • Me 8 tehe
 • Teh i mprehur me dorë
 • Lidhja e krahëve me sistem perçinash
 • Me doreza plastike ushqimore ABS dhe silikoni kundër rrëshqitjes
 • Me furçë për pastrim të kollajtë

Gershere Inoksi Premium Me 10 Tehe Daily No351 GHIDINI

In stock

Çmimi origjinal qe: 1600 L.Çmimi i tanishëm është: 1100 L.
 • Materiali: 100% Inoks Premium Ushqimor
 • Me 10 tehe
 • Teh i mprehur me dorë
 • Trashësia e metalit inoks të krahëve 1 mm
 • Lidhja e krahëve me sistem perçinash
 • Me doreza plastike ushqimore ABS kundër rrëshqitjes

Gershere Kuzhine Inoksi Me Doreza Silikoni AK221

In stock

Çmimi origjinal qe: 1100 L.Çmimi i tanishëm është: 900 L.
 • Materiali: 100% Inoks 3cr14
 • Teh i mprehur me dorë
 • Trashësia e metalit inoks të krahëve 3 mm
 • Lidhja e krahëve me perçinë
 • Me siguresë për mbyllje dhe magazinim të lehtë
 • Me sustë që lehtëson përdorimin
 • Me doreza silikoni kundër rrëshqitjes

Gershere Shumefunksionale Kuzhine Inoksi 98009267 ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 2250 L.Çmimi i tanishëm është: 1500 L.
 • Materiali: 100% Inoks i derdhur
 • Tehe të punuar me rrahje
 • Trashësia e metalit inoks të krahëve 4 mm
 • Trashësia e metalit inoks të dorezë2 1.5 cm
 • Lidhja e krahëve me perçinë
 • Me siguresë për mbyllje dhe magazinim të lehtë