Po shfaqet 1–24 nga 30 përfundimegjithsej

Peshore Elektronike Kuzhine KD7034 DSP Professional

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 1600 L.
 • Lloji i ekranit: LCD 3.7 x 1.7 cm
 • Punon me bateri 2 x 1.5V AAA (nuk përfshihen)
 • Materiali: Plastike ABS + tas transparent PS
 • Kapaciteti maksimal i peshës: 5 kg
 • Kapaciteti i tasit: 800 ml
 • Saktësia 1 gr
 • Buton ON/OFF
 • Buton MODE KG/GR/LB dhe OZ/ML/CUP
 • Buton zerimi automatik
 • Madhësia e produktit: 21 x 20 x 8 cm

Peshore Elektronike Kuzhine KD7033 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3300 L.Çmimi i tanishëm është: 2400 L.
 • Lloji i ekranit: LCD 6 x 3 cm me dritë të bardhë
 • Materiali: Trupi plastikë ABS
 • Me kapak kundër gjurmëve të gishtërinjve
 • Me tas inoks
 • Kapaciteti maksimal i peshës: 5 kg
 • Kapaciteti maksimal i volumit të tasit:  2 Litra
 • Saktësia: 1 gr
 • Buton ON/OFF
 • Buton MODE KG/GR/LB dhe OZ/ML/CUP
 • Buton zerimi automatik
 • Punon me bateri 2 x1.5v AA (nuk përfshihen)
 • Madhësia e produktit: 21.5 x 21.5 x 13cm

Peshore Mekanike Kuzhine 3KG KD7032 DSP Professional

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 1800 L.
 • Peshore mekanike
 • Përmasat: 22 x 19 x 12.5 cm
 • Materiali: Plastikë ABS + Polipropilen
 • Këmbë jorrëshqitëse
 • Kapaciteti maksimal i peshës: 3 kg
 • Volumi i enës peshuese: 1.3 L
 • Vlera e graduar: 25g

Tave Tenxhere Graniti PREMIUM 38x13cm/8L Induksion ILO®

In stock

Çmimi origjinal qe: 11500 L.Çmimi i tanishëm është: 7900 L.
 • Përmasat: 38 x 13 cm
 • Kapaciteti: 8L
 • Materiali: Alumin ushqimor i derdhur
 • Trashësia e pareteve 0.5 cm
 • Me dy kapakë: një prej qelqi + kapak që përdoret si tavë e cekët
 • Tapa e kapakut të qelqit shërben si humidator i pjekjes
 • Veshje treshtresore graniti
 • E përshtatshme për lavastovilje
 •  E përshtatshme për pianura elektrike, qeramike, gazi, halogjene dhe induksion
 

Peshore Elektronike Kuzhine 5KG KD7012 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 2000 L.Çmimi i tanishëm është: 1400 L.
 • Lloji i ekranit: LCD
 • Bateri 2 x1.5v AA (përfshirë)
 • Përmasat: 18 x 14 x 1.4 cm
 • Materiali: Plastikë ABS + Inoks
 • Kapaciteti maksimal 5 kg
 • Saktësia 1 gr
 • Buton ON/OFF
 • Buton MODE KG/GR/LB dhe OZ/ML/CUP
 • Buton zerimi automatik

Peshore Elektronike Profesionale 300gr DK286495 Constant

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 3200 L.
 • Kapaciteti matës: 300 gramë
 • Saktësia: 0.01 gram
 • Panel plastike super cilësore ABS
 • Pllakë peshimi inoksi
 • Tregues kur bateria ka rënë
 • Ekran LCD me kontrast të lartë
 • 6 modalitete peshimi
 • Buton zerimi TARE
 • Fikje automatike
 • Aksesorë: Peshë kalibrim 50 gr, lugë për peshim ilaçesh pluhur

Peshore Elektronike Kuzhine Luge 500Gr DK282992 Constant

In stock

Çmimi origjinal qe: 2200 L.Çmimi i tanishëm është: 1500 L.
 • Lloji i ekranit: LCD Bateri 2 x1.5v AA (përfshirë)
 • Sinjalizim kur bateria duhet ndërruar Materiali: Plastikë ABS Kapaciteti maksimal 500 gram
 • Saktësia:+/- 0.1 gr
 • Buton ON/OFF Buton MODE GR/OZ Buton zerimi automatik
 • Buton i kyçjes HOLD

Peshore Elektronike Kuzhine 5 Kg DK282299 Constant

In stock

Çmimi origjinal qe: 3500 L.Çmimi i tanishëm është: 2500 L.
 • Lloji i ekranit: LCD Bateri 2 x1.5v AA (përfshirë) Materiali: Plastikë ABS Kapaciteti maksimal 5 kg
 • Saktësia:+/- 1 gr
 • Me tas plastike polimere Buton ON/OFF Buton MODE GR/OZ/ML Buton zerimi automatik
 

Peshore Elektronike Dore 50Kg DK14191

In stock

Çmimi origjinal qe: 1200 L.Çmimi i tanishëm është: 900 L.
 • Me butona të butë në formën e një buzëqeshjeje Me ekran LCD dhe grep të varur të integruar I pershtatshem per cdo udhetim, pushim apo pune qe lidhet me peshe Kapaciteti i peshës deri në 50 kg Lidhni çdo objekt në grepin e çelikut dhe ekrani do të shfaqë rezultatin brenda sekondave Buton zerimi i peshores Përmasat: 12 x2.5cm Ngjyra: e zezë

Peshore Elektronike Kuzhine KD7003 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 1700 L.
 • Lloji i ekranit: LCD
 • Bateri 2 x1.5v AA (përfshirë)
 • Materiali: Plastike
 • Kapaciteti maksimal 3 kg
 • Saktësia 1 gr
 • Buton ON/OFF
 • Buton MODE KG/GR/LB dhe OZ/ML/CUP
 • Buton zerimi automatik

Peshore Elektronike Kuzhine 10 Kg B2090

In stock

Çmimi origjinal qe: 1500 L.Çmimi i tanishëm është: 1000 L.
 • Lloji i ekranit: LCD Bateri 2 x1.5v AA (përfshirë) Materiali: Plastike Kapaciteti maksimal 10 kg Saktësia 1 gr Buton ON/OFF Buton MODE GR/OZ Buton zerimi automatik

Tepsi Tavë Me Veshje Guri Rrethore 24×5,9cm IRISGR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1400 L.Çmimi i tanishëm është: 1100 L.
Materiali alumin me veshje guri Permasat d 24cm L 5,9cm Prodhuar ne Greqi Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Tepsi Tavë Me Veshje Guri Rrethore 26×6,5cm IRISGR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1500 L.Çmimi i tanishëm është: 1200 L.
Materiali alumin me veshje guri Permasat d 26cm L 6,5cm Prodhuar ne Greqi Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Tepsi Tavë Me Veshje Guri Rrethore 30X6,5cm IRISGR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1750 L.Çmimi i tanishëm është: 1400 L.
Materiali alumin me veshje guri Permasat d 30cm L 6,5cm Prodhuar ne Greqi Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Tepsi Tavë Me Veshje Guri Rrethore 32×7,5cm IRISGR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1800 L.Çmimi i tanishëm është: 1300 L.
Materiali alumin me veshje guri Permasat d 32cm L 7,5cm Prodhuar ne Greqi Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Tepsi Tavë Me Veshje Guri Rrethore 34×6,8cm IRISGR

In stock

Çmimi origjinal qe: 2000 L.Çmimi i tanishëm është: 1500 L.
Materiali alumin me veshje guri Permasat d 34cm L 6,8cm Prodhuar ne Greqi Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Tepsi Tavë Me Veshje Guri Rrethore 36×7,2cm IRISGR

In stock

Çmimi origjinal qe: 2600 L.Çmimi i tanishëm është: 1800 L.
Materiali alumin me veshje guri Permasat d 36cm L 7,2cm Prodhuar ne Greqi Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Tepsi Tavë Me Veshje Guri Rrethore 38×8,7cm IRISGR

In stock

Çmimi origjinal qe: 2800 L.Çmimi i tanishëm është: 1990 L.
Materiali alumin me veshje guri Permasat d 38cm L 8.7cm Prodhuar ne Greqi Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Tepsi Tavë Me Veshje Guri Rrethore 40×7,7cm IRISGR

In stock

Çmimi origjinal qe: 3200 L.Çmimi i tanishëm është: 2200 L.
Materiali alumin me veshje guri Permasat d 40cm L 7.7cm Prodhuar ne Greqi Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Tave Tenxhere Graniti 32×8.6cm/5,8L Induksion PREMIUM LAVA ILAG

In stock

Çmimi origjinal qe: 9500 L.Çmimi i tanishëm është: 6650 L.
Materiali Alumin me 4 shtresa granit Permasat 32 x 8.6cm 5,8 litra Trashesia 4.5mm E pershtatshme dhe per furre megjithe kapakun Ngjyra e zeze Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Tenxhere Graniti 24×12,1cm/4,6L Induksion PREMIUM LAVA ILAG

In stock

Çmimi origjinal qe: 8200 L.Çmimi i tanishëm është: 6000 L.
Materiali Alumin me 4 shtresa granit Permasat 24 x 12,1cm 4,6 litra Trashesia 4.5mm Ngjyra e zeze Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Tenxhere Graniti 28x13cm/6.8L Induksion PREMIUM LAVA ILAG

In stock

Çmimi origjinal qe: 9500 L.Çmimi i tanishëm është: 6650 L.
Materiali Alumin me 4 shtresa granit Permasat 28 x 13cm 6,8 litra Trashesia 4.5mm Ngjyra e zeze Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Tenxhere Graniti 20×10,1cm/2,6L Induksion PREMIUM LAVA ILAG

In stock

Çmimi origjinal qe: 6400 L.Çmimi i tanishëm është: 4500 L.
Materiali Alumin me 4 shtresa granit Permasat 20 x 10.1cm 2.6 litra Trashesia 4.5mm Ngjyra e zeze Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Tenxhere Salce Graniti 18×8,5cm/1,7L Induksion PREMIUM LAVA ILAG

In stock

Çmimi origjinal qe: 5500 L.Çmimi i tanishëm është: 3850 L.
Materiali Alumin me 4 shtresa granit Permasat 18 x 8.5cm 1.7L Trashesia 4.5mm Ngjyra e zeze Bejeni Tuajin me nje klikim 👇