Po shfaqen krejt 5 përfundimet

Luge Plastike Najlon Me Bisht Bambuje BG-1484 San Ignacio®

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 • Materiali: najlon plastik ushqimor
 • Me dorezë prej bambuje të stazhionuar
 • Për temperaturë deri në 220°C
 • Për enë gatimi jo ngjitëse/qeramike
 • Përmasat e lugës: 10 x 6 cm
 • Gjatësia: 32 cm
 • Pesha: 60 gramë

Garuzhde Plastike Najlon Bisht Bambu GB-01482 San Ignacio®

In stock

Çmimi origjinal qe: 1200 L.Çmimi i tanishëm është: 900 L.
 • Materiali: najlon plastik ushqimor
 • Me dorezë prej bambuje të stazhionuar
 • Për temperaturë deri në 220°C
 • Për enë gatimi jo ngjitëse/qeramike
 • Diametri i lugës/thellësia: 8 x 3.5 cm
 • Gjatësia: 29 cm
 • Pesha: 65 gramë

Garuzhde Plastike Najlon Me Bisht Druri BA002626 ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 600 L.Çmimi i tanishëm është: 500 L.
 • Materiali: plastikë najloni
 • Me dorezë druri
 • Për temperaturë deri në 220°C
 • Për enë gatimi jo ngjitëse/qeramike
 • Përmasat: 9.6 × 8.5 x 31cm
 • Pesha: 68 gram

Garuzhde Inoksi Premium JEWEL MH009136 MAX.HOME®

In stock

Çmimi origjinal qe: 900 L.Çmimi i tanishëm është: 700 L.
 • Materiali i konstruktit: Inoks ushqimor premium 18/10
 • Trashësia e inoksit 2.5 mm
 • Përmasat: diametri i lugës 8.5 cm, thellësia 3 cm, bishti 24 cm
 • Vendi i prodhimit: Indi

SET 6CP VEGLA GATIMI INOKS/BISHT DRURI AK225

In stock

Çmimi origjinal qe: 4900 L.Çmimi i tanishëm është: 3200 L.
 • Materiali i konstruktit: Inoks ushqimor dhe dru
 • Bazë inoksi 18/10
 • 6 lloje veglash: garuzhde, lugë tavash+ me vrima, spatul+ me vrima, pirun tavash.
 • Dorezë druri montuar me perçina
 • Përmasat: diametri i bazës 14 cm, lartësia 41 cm