Po shfaqen krejt 10 përfundimet

Shtrydhëse frutash/perimesh/Power Juicer KJ3043 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 8000 L.Çmimi i tanishëm është: 4800 L.
 • Fuqia: 250 W
 • Motori: motor bakri të pastër
 • Enë lëngu 0.3 L
 • Enë mbetjesh 1 L
 • Nivel zhurme i ulët
 • Pjesë të çmontueshme lehtësisht për pastrim të kollajshëm
 • Mbrojtje nga mbinxehja
 • Me këmbë kundër rrëshqitjes
 • Aksesorë: një shufër shtytëse, një furçë pastrimi

Shtrydhëse frutash/perimesh/Power Juicer KJ3033 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 8000 L.Çmimi i tanishëm është: 4800 L.
 • Fuqia: 200 W
 • Motori: motor bakri të pastër
 • Nivel zhurme i ulët
 • Pjesë të çmontueshme lehtësisht për pastrim të kollajshëm
 • Mbrojtje nga mbinxehja
 • Me këmbë kundër rrëshqitjes
 • Aksesorë: një shufër shtytëse, një furçë pastrimi
 • Gjatësia e kabllit: 1.2 m.

Shtrydhëse frutash/perimesh/Slow Juicer KJ3022 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 18800 L.Çmimi i tanishëm është: 11300 L.
 • ✔️Fuqia: 150 W ✔️Motori: motor bakri ✔️Shpejtësia: 115 rpm ✔️Diametri i hyrjes së ushqimit: 7.6 cm ✔️Kapaciteti i enës së lëngut: 0.5 litër ✔️ Kapaciteti i enës së mbetjeve: 0.5 litra
 • ✔️Mbledhje automatike e mbetjeve,                                                                                                        ✔️ E lehtë për t'u pastruar,                                                                                                                        ✔️Zhurmë minimale ✔️Sistem i integruar i ndalimit të pikimit me vulë gome ✔️Funksioni i kundërt: kur lënda e parë bllokon vidën, rrotullohet në drejtimin e kundërt ✔️Madhësia e produktit: 230x120x455mm ✔️Aksesorë: një shufër shtytëse, një furçë pastrimi

Shtrydhëse frutash/perimesh/Power Juicer DSP PROFESSIONAL KJ3057 1000W

In stock

Çmimi origjinal qe: 14000 L.Çmimi i tanishëm është: 7500 L.
Karakteristikat: Fuqia: 1000 W Motori: motor bakri të pastër TPS-9912 2 shpejtësi: 14000-18000 RPM, Nivel zhurme i ulët Kapaciteti i rezervuarit të mbetjeve: 2 L Kapaciteti i enës me kapak të lëngut: 1 L Tehe të tipit S Pjesë të çmontueshme lehtësisht për pastrim të kollajshëm Mbrojtje nga mbinxehja Diametri i fytit hyrës: 8,3 cm Me këmbë kundër rrëshqitjes Aksesorë: një shufër shtytëse, një furçë pastrimi Gjatësia e kabllit: 1 m.

Shtrydhëse frutash/ perimesh/ Slow Juicer DSP PROFESSIONAL KJ3071 250W

In stock

Çmimi origjinal qe: 20000 L.Çmimi i tanishëm është: 12000 L.
✔️Fuqia: 250 W ✔️Motori: motor bakri TLC-8037 ✔️Shpejtësia: 55 rpm ✔️Diametri i hyrjes së ushqimit: 7.6 cm ✔️Kapaciteti i enës së lëngut: 1 litër ✔️ Kapaciteti i enës së mbetjeve: 0.7 litra ✔️Mbledhje automatike e mbetjeve,                                                                                                                  ✔️ E lehtë për t'u pastruar,                                                                                                                                  ✔️Zhurmë minimale ✔️Sistem i integruar i ndalimit të pikimit me vulë gome ✔️Funksioni i kundërt: kur lënda e parë bllokon vidën, rrotullohet në drejtimin e kundërt ✔️Madhësia e produktit: 230x120x455mm ✔️aksesorë: një shufër shtytëse, një furçë pastrimi

Shtrydhëse frutash/ perimesh/ Slow Juicer DSP PROFESSIONAL KJ3070 150W

In stock

Çmimi origjinal qe: 15000 L.Çmimi i tanishëm është: 9000 L.
✔️Fuqia: 150 W ✔️Motori: motor bakri TPS-9912 ✔️Shpejtësia: 115 rpm ✔️Diametri i hyrjes së ushqimit: 7.6 cm ✔️Kapaciteti i enës së lëngut: 0.5 litër ✔️ Kapaciteti i enës së mbetjeve: 0.5 litra                                                                                            ✔️Mbledhje automatike e mbetjeve,                                                                                                                  ✔️ E lehtë për t'u pastruar,                                                                                                                                  ✔️Zhurmë minimale ✔️Sistem i integruar i ndalimit të pikimit me vulë gome ✔️Funksioni i kundërt: kur lënda e parë bllokon vidën, rrotullohet në drejtimin e kundërt ✔️Madhësia e produktit: 230x120x455mm ✔️Aksesorë: një shufër shtytëse, një furçë pastrimi

Shtrydhëse frutash/perimesh/Power Juicer DSP PROFESSIONAL KJ3007 600W

In stock

Çmimi origjinal qe: 11000 L.Çmimi i tanishëm është: 7990 L.
Fuqia: 600 W
Motori: motor bakri të pastër
 Me 2 shpejtësi
Nivel zhurme i ulët
Kapaciteti i rezervuarit të mbetjeve: 2.5 L
Kapaciteti i enës me kapak të lëngut: 1 L
Tehe të tipit S
Pjesë të çmontueshme lehtësisht për pastrim të kollajshëm
Mbrojtje nga mbinxehja
Diametri i fytit hyrës: 8.3 cm
Me këmbë kundër rrëshqitjes
Aksesorë: një shufër shtytëse, një furçë pastrimi
Gjatësia e kabllit: 1 m.

Shtrydhese/Frutash/Perimesh Power Juicer KJ3003A 850W DSP

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 11500 L.Çmimi i tanishëm është: 7900 L.
 • Fuqia: 850W Kapaciteti enës së mbeturinave   2.0L; Kapaciteti enes së lëngut 1L Sistem i ndërprerësit të sigurisë; Sistemi i tehut / grires me cilësi të lartë S / S; Dimensioni i grykës së frutave: 75 mm; Këmbë silikoni kundër rrëshqitjes; Panel prej çeliku inox (S / S 304); Kordoni i rrymës: 120cm; Me çelës me 2 nivele shpejtesie

Shtrydhëse frutash/perimesh/Power Juicer HÖFFMAN HM3003 1000W

In stock

Çmimi origjinal qe: 14900 L.Çmimi i tanishëm është: 7500 L.
Karakteristikat:
Fuqia: 1000 W
Paneli: inoks+plastikë ABS
Motori: motor bakri të pastër
 Me 2 shpejtësi
Nivel zhurme i ulët
Kapaciteti i rezervuarit të mbetjeve: 2 L
Kapaciteti i enës me kapak të lëngut: 1 L
Tehe të tipit S
Pjesë të çmontueshme lehtësisht për pastrim të kollajshëm
Mbrojtje nga mbinxehja
Diametri i fytit hyrës: 7.5 cm
Me këmbë kundër rrëshqitjes
Aksesorë: një shufër shtytëse, një furçë pastrimi
Gjatësia e kabllit: 1.2 m.

Shtrydhese Frutash/Perimesh Ekovita Plus 1200W IH38020 Arnica

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 20000 L.Çmimi i tanishëm është: 16000 L.
• 1200 W • Goja tepër e gjerë (85 mm) • Karakteristikë e shtrydhjes së disa frutave në tërësi • Kulluese çeliku inox •  Enë për tul kapaciteti 2 lt. • Enë speciale për lëngje frutash dhe perimesh • Bllokues sigurie • Aparat që hiqet lehtësisht dhe lahen • Rubineta çeliku inox që parandalon spërkatjen • Kavanoz me lëng frutash dhe perimesh kundër shkumës • Këmbë jorreshqitese • Shtypje për fruta dhe perime • 2 mundësi të ndryshme të shpejtësisë