Po shfaqen krejt 2 përfundimet

Tenxhere/Friteze Jongjitese Me Kosh/Site Avulli/Kapak 24cm

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 5500 L.Çmimi i tanishëm është: 4000 L.
 • Përmasat: 24 x 24 cm
 • Lartësia: 9 cm
 • Kapaciteti: 5 L
 • Materiali: Alumin ushqimor i presuar dhe inoks
 • Me veshje graniti të sprucuar
 • Me shportë inoksi me dorezë
 • Me sitë inoksi me këmbë për gatime me avull
 • Me kapak me dorezë inoksi
 • I përshtatshëm për të gjitha llojet e pianurave elektrike dhe gaz
 • Ngrohje e shpejtë dhe shpërndarje optimale e nxehtësisë
 • E përshtatshme për lavapjatë

Tenxhere/Friteze Me Kosh Dhe Kapak e Emaluar/Cingo 22cm

In stock

Çmimi origjinal qe: 2300 L.Çmimi i tanishëm është: 1800 L.
 • Diametri: 22 cm
 • Lartësia: 12 cm
 • Kapaciteti: 4.5 L
 • Nuk mban shijen e ushqimeve të gatuara më parë
 • Me shportë inoksi me doreza
 • I përshtatshëm për të gjitha llojet e pianurave, duke përfshirë induksionin
 • Ngrohje e shpejtë dhe shpërndarje optimale e nxehtësisë për kursim energjie
 • E fortë dhe e qëndrueshme ndaj përdorimit
 • E përshtatshme për lavapjatë