Po shfaqen krejt 2 përfundimet

Air Fryer/Fritezë me Ajër 5.5 L 1500W KB2081 DSP PROFESSIONAL

In stock

Çmimi origjinal qe: 16500 L.Çmimi i tanishëm është: 9900 L.
 • Fuqia: 1500 W
 • Kapaciteti: 5.5L
 • Kontrolli mekanik
 • Temperaturë e kontrollueshme: 80-200℃
 • Koha e punës: 0-30 minuta
 • 90% më pak vaj për të skuqur
 • Shkrin deri 80% të dhjami të tepërt të mishrave, pa u humbur shijen
 • Rezistenca ngrohëse inoks S304
 • Panel dhe doreza që nuk nxehen gjatë gatimit
 • Sistem inovativ me Qarkullim 360° të Shpejtë të Ajrit që kursen kohë dhe energji
 • Mbrojtje nga mbinxehja

Air Fryer/Fritezë me Ajër 7 L 1800W KB2088 DSP PROFESSIONAL

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 19000 L.Çmimi i tanishëm është: 11500 L.
 • Fuqia: 1800 W
 • Kapaciteti: 6.5L
 • Ekran LCD me prekje
 • Çelës rrotullues shumëfunksional
 • Temperaturë e kontrollueshme: 80-200℃
 • Koha e punës: 0-30 minuta
 • 90% më pak vaj për të skuqur
 • Shkrin deri 80% të dhjami të tepërt të mishrave, pa u humbur shijen
 • Rezistenca ngrohëse inoks S304
 • Panel dhe doreza që nuk nxehen gjatë gatimit
 • Sistem inovativ me Qarkullim 360° të Shpejtë të Ajrit që kursen kohë dhe energji
 • Temperatura brenda fritezës arrin deri 280 ℃
 • Mbrojtje nga mbinxehja
 • Mbrojtje e dyfishtë kur kontrollon ushqimin gjatë gatimit/skuqjes
 • Këmbë që nuk rrëshqasin