Po shfaqen krejt 4 përfundimet

Set 6CP Formash Inoksi Premium Biskotash DH2912 Danny Home™

In stock

Çmimi origjinal qe: 700 L.Çmimi i tanishëm është: 500 L.
Set 6CP Formash Inoksi Premium Biskotash DH2912 Danny Home™ për dekorim biskotash, tortash festive dhe frutash i sigurt dhe rezistent ndaj përdorimit!

Set 10CP Formash Inoksi Premium Biskotash DH2913 Danny Home™

In stock

Çmimi origjinal qe: 700 L.Çmimi i tanishëm është: 500 L.
Set 10CP Formash Inoksi Premium Biskotash DH2913 Danny Home™ për dekorim biskotash, tortash festive dhe frutash i sigurt dhe rezistent ndaj përdorimit!

Set 8CP Formash Plastike Biskotash TS141700 GHIDINI ITALY

In stock

Çmimi origjinal qe: 1100 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
  • Materiali: Plastik Polimer Ushqimor
  • Përmasat: 5 cm x 2 cm
  • Lahen në lavastovilje

Set Formash Biskotash Me 26CP Shkronja Plastike TS204870 GHIDINI ITALY

In stock

Çmimi origjinal qe: 1800 L.Çmimi i tanishëm është: 1100 L.
  • Materiali: Plastik Polimer Ushqimor
  • Përmasat: Lartësia e shkronjave 5 cm
  • Lahet në lavastovilje