Po shfaqet 1–24 nga 50 përfundimegjithsej

Makine Qethje me Karikim 91218 DSP Professional

In stock

1200 L
 • Fuqia: 5 W
 • Bateria: Bateri litiumi
 • Kapaciteti i baterisë: 1200 mAh
 • Materiali i tehut: Çelik special
 • Ekran LCD
 • Koha e karikimit:  3 orë
 • Koha e punës: 4 orë
 • Shpejtësia e rrotullimit: 7500 RPM
 • 3 shpejtësi të rregullueshme
 • Aksesorët: 4 krehëra udhëzues (1.5, 2, 3, 4 mm) Furçë pastrimi, Shishe vaji lubrifikues, Kabëll USB për karikimin

Makine Qethje me Karikim 91032 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3800 L.Çmimi i tanishëm është: 2400 L.
  • Fuqia: 5 W
  • Ekran dixhital
  • Materiali i panelit: Aliazh alumini
  • Bateria: bateri litiumi të jonizuar
  • Kapaciteti i baterisë: 2000 mAh
  • Koha e karikimit: 3 orë
  • Koha e punës: 3 orë
  • Materiali i tehut: çelik inox me 3 tela me hapje të rregullueshme të dhëmbëve
  • Shpejtësia e rrotullimit: 6500 RPM
  • Jo i papërshkueshëm nga uji
  • Aksesorët:8 krehëra udhëzues (1.5-3-4.5-6-10-13-16-19mm), furçë pastrimi, mbulesë mbrojtëse, shishe vaj lubrifikues, kabllo USB karikimi

Makine Qethje me Karikim 91009 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 1600 L.Çmimi i tanishëm është: 1200 L.
 • Fuqia: 5 W
 • Bateria: Bateri litiumi
 • Kapaciteti i baterisë: 1200 mAh
 • Materiali i tehut: Çelik special
 • Ekran LCD
 • Koha e karikimit:  3 orë
 • Koha e punës: 2.5 orë
 • Shpejtësia e rrotullimit: 7500 RPM
 • Aksesorët: 4 krehëra udhëzues (1.5, 2, 3,4 mm) Furçë pastrimi, Shishe vaji, Kabëll USB për karikimin

Makine Qethje me Karikim 90970 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 2800 L.Çmimi i tanishëm është: 1800 L.
  • Fuqia: 5 W
  • Ekran dixhital
  • Bateria: bateri litium
  • Kapaciteti i baterisë: 1400 mAh
  • Koha e karikimit: 2.5 orë
  • Koha e punës: 150 minuta
  • Materiali i tehut: çelik inox
  • Mund ta qethë kokën deri 0.1 mm
  • Shpejtësia e rrotullimit: 7000 RPM
  • Aksesorët: 5 krehëra udhëzues (1,2,3,4,5 mm), furçë pastrimi, mbulesë mbrojtëse, shishe vaji, kabllo USB karikimi

Makine Qethje me Karikim 90673 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 2800 L.Çmimi i tanishëm është: 1800 L.
  • Fuqia: 5 W
  • Ekran dixhital
  • Bateria: bateri litium
  • Kapaciteti i baterisë: 2000 mAh
  • Koha e karikimit: 2-3 orë
  • Koha e punës: 180 minuta
  • Materiali i tehut: çelik inox
  • Mund ta qethë kokën deri 0.1 mm
  • Shpejtësia e rrotullimit: 6500 RPM
  • Aksesorët: Katër krehëra udhëzues (3, 6, 9, 12mm), furçë pastrimi, mbulesë mbrojtëse, shishe vaji, kabllo USB karikimi

Makine Qethje me Karikim 90646 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 2800 L.Çmimi i tanishëm është: 1800 L.
 • Fuqia: 5 W
 • Bateria: Bateri litiumi
 • Kapaciteti i baterisë: 1200 mAh
 • Materiali i tehut: Qeramikë
 • Koha e karikimit:  2 orë
 • Koha e punës: 3 orë
 • Mbrojtja nga mbitensioni, Mbrojtja nga mbingarkesa, Mbrojtja nga shkarkimi
 • Aksesorët: 4 krehëra udhëzues (1.5mm, 3mm, 4.5mm, 6mm) Furçë pastrimi, Shishe vaji, Kabëll USB për karikimin

Makine Qethje me Karikim 90548 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 2900 L.
  • Fuqia: 5 W
  • Bateria: bateri litium
  • Kapaciteti i baterisë: 2000 mAh
  • Koha e karikimit: 3 orë
  • Koha e punës: 150-200 minuta
  • Materiali i tehut: çelik inox
  • Shpejtësia e rrotullimit: 6000 RPM
  • Jo i papërshkueshëm nga uji
  • Aksesorët: Katër krehër udhëzues (1.5 mm, 3 mm, 6 mm, 9 mm), furçë pastrimi, mbulesë mbrojtëse, shishe vaji, kabllo USB karikimi

Makine Qethje me Karikim 90348 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 1800 L.
 • Fuqia: 5 W
 • Bateria: Bateri litiumi
 • Kapaciteti i baterisë: 1400 mAh
 • Materiali i tehut: Çelik special
 • Koha e karikimit: rreth 2 orë
 • Koha e punës: 2.5 orë
 • I papërshkueshëm nga uji: IPX4
 • Mbrojtja nga mbitensioni, Mbrojtja nga mbingarkesa, Mbrojtja nga shkarkimi
 • Aksesorët: Tre krehëra udhëzues (1 mm, 2 mm, 3 mm) Furçë pastrimi, Shishe vaji, Kabëll USB për karikimin, Mbulesë mbrojtëse

Furce me Ajer Stilimi 4ne1 50184 DSP Profesional

In stock

Çmimi origjinal qe: 6800 L.Çmimi i tanishëm është: 4300 L.
 • Fuqia: 1200 W
 • Specifikimi i motorit: motor 365  bakri i pastër
 • Shpejtësia: 28000 RPM (ngarkesa)
 • Shpejtësia dhe ingranazhet: Ngrohje me 4 shpejtësi / Vendosja e erës
 • Dalje ajri 360°
 • Mbrojtje nga mbinxehja
 • Aksesorët: Krehër i rrumbullakët 6 cm, krehër i rrumbullakët 9 cm, krehër kaçurrela

Furce me Ajer Stilimi 7ne1 50172 DSP Profesional

In stock

Çmimi origjinal qe: 5000 L.Çmimi i tanishëm është: 3500 L.
E fuqishëme dhe i të lehtë në përdorim. Furce  50172 kombinon fuqinë e një rregulluesi flokësh me thjeshtësinë e një furçe flokësh në një pajisje që ndryshon komplet procesin. Në flokë të thatë, gjithçka që duhet është një kalim i vetëm nga rrënjët te majat me një ritëm të ngadaltë deri në mesatar për t'i drejtuar fijet e flokut për pamjen e bukur dhe të hijshme që dëshironi.

Furce Flokesh Stilimi 6ne1 50141 DSP Profesional

In stock

Çmimi origjinal qe: 5500 L.Çmimi i tanishëm është: 3500 L.
 • Fuqia: 1000-1200W
 • Modeli i motorit: RS365S DC: 18V
 • Shpejtësia: 29800 RPM
 • 3 shkallezime: e para ajri i ftohtë; e dyta temperatura  e ulët, shpejtësia e ulët; e treta temperatura e lartë, shpejtësia e lartë
 • Mbrojtje nga mbinxehja
 • Me kontroll të temperaturës
 • Me varje
 • Kordoni i rrotullueshëm 360°
 • Aksesori: krehër i madh i sheshtë, krehër i vogël i sheshtë, krehër i sheshtë, hundë unazore, kaçurrela flokësh

Tharese Flokesh 37093 2200W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3800 L.Çmimi i tanishëm është: 2400 L.
 • Fuqia: 2200 W
 • Motor bakri të pastër AC5415
 • Shpejtësia e rrotullimit: 15000 RPM
 • Dy shpejtësi dhe dy zgjedhje të temperaturës
 • Me buton të ajrit të ftohtë
 • Mbrojtje nga mbinxehja
 • Gjatësia e kordonit të rrymës: 1.8 m
 • Aksesorët: 2 gryka ajri

Tharese Flokesh 37082 2000W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 5500 L.Çmimi i tanishëm është: 3800 L.
 • Fuqia: 2000 W
 • Motor bakri të pastër 17 AC
 • Ngrohje infrared
 • Shpejtësia e rrotullimit: 22000 RPM
 • Dy shpejtësi dhe dy zgjedhje të temperaturës
 • Me buton të ajrit të ftohtë
 • Gjatësia e kordonit të rrymës: 1.8 m
 • Aksesorët: 2 gryka ajri

Tharese Flokesh 37001 1800W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3000 L.Çmimi i tanishëm është: 2100 L.
 • Fuqia: 1600 W
 • Motor bakri të pastër DC 385
 • Ekran dixhital
 • Shpejtësia e rrotullimit: 18000 RPM
 • Një shpejtësi dhe tre zgjedhje të temperaturës: 38℃, 58℃, 78℃
 • Me një grykë ajri
 • Gjatësia e kordonit të rrymës: 1.8 m
 

Tharese Flokesh 30414 1600W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3500 L.Çmimi i tanishëm është: 2300 L.
 • Fuqia: 1600 W
 • Motor bakri të pastër DC 385
 • Ekran dixhital
 • Shpejtësia e rrotullimit: 18000 RPM
 • Një shpejtësi dhe tre zgjedhje të temperaturës: 38℃, 58℃, 78℃
 • Me një grykë ajri
 • Gjatësia e kordonit të rrymës: 1.8 m
 

Mashe 25mm 55W 20535 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3800 L.Çmimi i tanishëm është: 2400 L.
 
 • Fuqia: 55 W
 • Element ngrohje PTC
 • Materiali i trupit: PA, PC, ABS
 • Materiali i tubit: Alumin
 • Madhësia e diametrit të tubit ngrohës: 25 mm
 • Gjatësia e tubit ngrohës: 180 mm
 • Koha e nxehjes: Deri në temperaturën më të lartë në 120 sekonda
 • Ekran LED tregues i temperaturës
 • 6 nivele të temperaturës nga 250 deri 532°
 • Kordoni i rrotullueshëm 360°
 • Me lak për t'u varur kollaj

Mashe 25mm 37W 20249 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 5500 L.Çmimi i tanishëm është: 3500 L.
 
 • Fuqia: 37 W
 • Teknologjia e ngrohjes: PTC
 • 5 nivele temperature: 130℃,150℃,170℃,190℃,210℃
 • Diametri i tubit  të ngrohjes : 25 mm
 • Fikje automatike në 60 minuta
 • Çelës i butë për të kontrolluar rrotullimin majtas/djathtas të stiluesit
 • Ekran LCD

Mashe 2.5cm 20246 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 2200 L.Çmimi i tanishëm është: 1500 L.
 
 • Fuqia: 75 W
 • Teknologjia e ngrohjes: PTC
 • Koha e ngrohjes: 3-5 minuta
 • Katër nivele temperature: 200 ℃, 180 ℃, 160 ℃, 140 ℃
 • Katër llampa LED treguese
 • Diametri i tubit të rrumbullakët të ngrohjes : 16 mm
 • Gjatësia e tubit të rrumbullakët të ngrohjes : 14 cm
 • Diametri i tubit gjysmë të rrumbullakët të ngrohjes : 25.5 mm
 • Fikje automatike në 60 minuta

Drejtues Flokesh Pjaster Titani 10734 60W DSP Professional

Available on backorder

Çmimi origjinal qe: 3500 L.Çmimi i tanishëm është: 2300 L.
 • Fuqia: 60W
 • Materiali i pllakës:Titan
 • Madhësia e pllakës: 10 x 4 cm (2 copë)
 • Elementi i ngrohjes: PTC
 • Me ekran LCD me 5 shkallë nxehtësie, për çdo lloj floku.
 • Diapazoni i temperaturës: deri 690 ℃
 • Kabllo rrotulluese 360 °
 • Me fikje automatike kur harrohet ndezur pas një ore
 • Sistem bllokimi për siguri të shtuar

Drejtues Flokesh Pjaster Titani 10733 60W DSP Professional

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 4000 L.Çmimi i tanishëm është: 2600 L.
 • Fuqia: 60W
 • Materiali i pllakës:Titan
 • Madhësia e pllakës: 11 x 2.5 cm (2 copë)
 • Elementi i ngrohjes: PTC
 • Me ekran LCD me 5 shkallë nxehtësie, për çdo lloj floku.
 • Diapazoni i temperaturës: deri 690 ℃
 • Kabllo rrotulluese 360 °
 • Me fikje automatike kur harrohet ndezur pas një ore
 • Sistem bllokimi për siguri të shtuar

Drejtues Flokesh Pjaster 10732 60W DSP Professional

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 4200 L.Çmimi i tanishëm është: 2800 L.
 • Fuqia: 60W
 • Materiali i pllakës: Alumin  me veshje qeramike
 • Madhësia e pllakës: 11 x 2.5 cm (2 copë)
 • Elementi i ngrohjes: PTC
 • Me ekran LCD me 5 shkallë nxehtësie, për çdo lloj floku.
 • Diapazoni i temperaturës: 250-530 ℃
 • Kabllo rrotulluese 360 °
 • Me fikje automatike kur harrohet ndezur pas një ore
 • Sistem bllokimi për siguri të shtuar

Furce Flokesh Stilimi 50077 1200W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3200 L.Çmimi i tanishëm është: 2000 L.
 • Furçë me ajër të nxehtë
 • Fuqia: 1200 W
 • Motor DC
 • 0-1-2- shkallet e nxehjes
 • Funksioni i mbrojtjes nga mbingarkesa per parandalimin e  tendosjes se flokëve
 • Butoni i montim/çmontimit te aksesoreve
 • Lak per t'u varur
 • Kordon rrotullues 360°

Furce Flokesh Stilimi 2ne1 50046 900W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 5500 L.Çmimi i tanishëm është: 3300 L.
 • Furça me ajër të nxehtë 2 në 1
 • Fuqia: 900 W
 • Motor DC
 • 0-1-2- shkallet e nxehjes deri 120°
 • Funksioni i mbrojtjes nga mbingarkesa per parandalimkin e  tendosjes se flokëve
 • Butoni i montim/çmontimit te aksesoreve
 • Lak per t'u varur
 • Kordon rrotullues 360°
 • Bashkëngjitjet: dy furça rrotulluese
 

Tharese Flokesh 30269 GRÜNBERG

In stock

Çmimi origjinal qe: 2800 L.Çmimi i tanishëm është: 1500 L.
✔️Fuqia: 1200W ✔️Motori 385                                                                                                                                                  ✔️Dy shpejtësi dhe dy zgjedhje të temperaturës ✔️Me shpejtësi rrotullimi 20000 xhiro në minutë ✔️Me dy gryka ajri, koncentrator, difuzor, krehër rrotullues, dy krëhëra ✔️Mbrojtje nga mbinxehja