Po shfaqet 1–24 nga 57 përfundimegjithsej

Tigan Me Veshje Guri Me Induksion DK225 BERLINGER HAUS

In stock

Çmimi origjinal qe: 7900 L.Çmimi i tanishëm është: 3800 L.
 • Materiali: alumin i presuar
 • Sipërfaqe jo ngjitëse me 3 shtresa me mermer
 • Nuk përmban PFOA, plumb ose kadmium
 • Kapak rezistent qelqi ndaj nxehtësisë me dorezë dhe unazë inoks
 • Dimensionet: 26 x 6.5 cm
 • Doreza  ergonomike bakeliti ekologjike
 • Fundi me induksion TURBO
 • I përshtatshëm për të gjitha llojet e vatrave dhe induksionit
 • I përshtatshëm për pjatalarëse
 • Pastrim i lehtë!
 • Kursim energjie deri në 35%
 • Dizajn elegant
 • Bojë metalike e jashtme elektrostatike

Tenxhere Me Veshje Guri Me Induksion 97781610 BERLINGER HAUS

In stock

Çmimi origjinal qe: 6600 L.Çmimi i tanishëm është: 4600 L.
 • Materiali: alumin i presuar
 • Sipërfaqe jo ngjitëse me 3 shtresa me mermer
 • Nuk përmban PFOA, plumb ose kadmium
 • Kapak rezistent qelqi ndaj nxehtësisë me dorezë dhe unazë inoks
 • Dimensionet: 24 x 11.8 cm
 • Vëllimi: 4.1 l
 • Doreza  ergonomike bakeliti ekologjike
 • Fundi me induksion TURBO
 • I përshtatshëm për të gjitha llojet e vatrave dhe induksionit
 • I përshtatshëm për pjatalarëse
 • Pastrim i lehtë!
 • Kursim energjie deri në 35%
 • Dizajn elegant
 • Bojë metalike e jashtme elektrostatike

Tave Jongjtese Me Kapak Qelqi DK192 39x22x11cm/7.5L Induksion

In stock

Çmimi origjinal qe: 4800 L.Çmimi i tanishëm është: 3500 L.
 • Përmasat: 39 x 22 x 11 cm
 • Kapaciteti: 7.5L
 • Materiali: Alumin ushqimor i derdhur
 • Trashësia e pareteve 0.6 cm
 • Me kapakë prej qelqi që përdoret si tavë e cekët
 • Veshje treshtresore jongjitëse
 •  E përshtatshme për pianura elektrike, qeramike, gazi, halogjene dhe induksion
 • E përshtatshme edhe për gatime mbi 250 gradë celsius

Tave Jongjitese Me Kapak 42x29x15cm STONE ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 3300 L.
 • Tavë ovale aliazhi çeliku me karbon dhe kapak
 • Përmasat: lartësia 15 cm, gjerësia 29 cm, gjatësia 42 cm
 • Me shtresë mermeri të trefishtë Cookmark
 • I sigurt për lavapjatë
 • I përshtatshëm për të gjitha llojet e furrave

Tave Tenxhere Graniti PREMIUM 38x13cm/8L Induksion ILO®

In stock

Çmimi origjinal qe: 11500 L.Çmimi i tanishëm është: 7900 L.
 • Përmasat: 38 x 13 cm
 • Kapaciteti: 8L
 • Materiali: Alumin ushqimor i derdhur
 • Trashësia e pareteve 0.5 cm
 • Me dy kapakë: një prej qelqi + kapak që përdoret si tavë e cekët
 • Tapa e kapakut të qelqit shërben si humidator i pjekjes
 • Veshje treshtresore graniti
 • E përshtatshme për lavastovilje
 •  E përshtatshme për pianura elektrike, qeramike, gazi, halogjene dhe induksion
 

Tenxhere/Friteze Jongjitese Me Kosh/Site Avulli/Kapak 24cm

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 5500 L.Çmimi i tanishëm është: 4000 L.
 • Përmasat: 24 x 24 cm
 • Lartësia: 9 cm
 • Kapaciteti: 5 L
 • Materiali: Alumin ushqimor i presuar dhe inoks
 • Me veshje graniti të sprucuar
 • Me shportë inoksi me dorezë
 • Me sitë inoksi me këmbë për gatime me avull
 • Me kapak me dorezë inoksi
 • I përshtatshëm për të gjitha llojet e pianurave elektrike dhe gaz
 • Ngrohje e shpejtë dhe shpërndarje optimale e nxehtësisë
 • E përshtatshme për lavapjatë

Tenxhere/Friteze Me Kosh Dhe Kapak e Emaluar/Cingo 22cm

In stock

Çmimi origjinal qe: 2300 L.Çmimi i tanishëm është: 1800 L.
 • Diametri: 22 cm
 • Lartësia: 12 cm
 • Kapaciteti: 4.5 L
 • Nuk mban shijen e ushqimeve të gatuara më parë
 • Me shportë inoksi me doreza
 • I përshtatshëm për të gjitha llojet e pianurave, duke përfshirë induksionin
 • Ngrohje e shpejtë dhe shpërndarje optimale e nxehtësisë për kursim energjie
 • E fortë dhe e qëndrueshme ndaj përdorimit
 • E përshtatshme për lavapjatë

Wok Jongjites Baroly ED138100 Me Kapak Xham/Inoks 28cm

In stock

Çmimi origjinal qe: 3800 L.Çmimi i tanishëm është: 2600 L.
 • Diametri: 28 cm
 • Lartësia : 8.5 cm
 • E përshtatshme për çdo vatër gatimi
 • Fund i kapsuluar për shpërndarje uniforme të nxehtësisë
 • Kapak me unazë inoksi
 • Doreza TPR inovative Soft Touch
 • Veshje jongjitëse 3 shtresore pa substanca të dëmshme

Baroly ED138113 Tigan Jongjites Me Kapak Xham/Silikon 26cm

In stock

Çmimi origjinal qe: 2800 L.Çmimi i tanishëm është: 2000 L.
 • Diametri: 26 cm
 • Lartësia : 5 cm
 • E përshtatshme për çdo vatër gatimi
 • Fund i kapsuluar për shpërndarje uniforme të nxehtësisë
 • Kapakë me unazë silikoni
 • Doreza TPR inovative Soft Touch
 • Veshje jongjitëse 3 shtresore pa substanca të dëmshme

Baroly ED138112 Tigan Jongjites Me Kapak Xham/Silikon 24cm

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 1800 L.
 • Diametri: 24 cm
 • Lartësia : 5 cm
 • E përshtatshme për çdo vatër gatimi
 • Fund i kapsuluar për shpërndarje uniforme të nxehtësisë
 • Kapakë me unazë silikoni
 • Doreza TPR inovative Soft Touch
 • Veshje jongjitëse 3 shtresore pa substanca të dëmshme

Tigan Guri Me Induksion 28cm ED13899

In stock

Çmimi origjinal qe: 3000 L.Çmimi i tanishëm është: 2100 L.
 • Diametri: 28 cm
 • Lartësia: 6 cm
 • E përshtatshme për çdo vatër gatimi
 • Fund induksioni i kapsuluar për shpërndarje uniforme të nxehtësisë
 • Doreza TPR inovative Soft Touch e bashkuar me precina
 • Veshje jongjitëse 3 shtresore pa substanca të dëmshme

Tigan Guri Me Induksion 24cm ED13898

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 1700 L.
 • Diametri: 24 cm
 • Lartësia: 5.5 cm
 • E përshtatshme për çdo vatër gatimi
 • Fund induksioni i kapsuluar për shpërndarje uniforme të nxehtësisë
 • Doreza TPR inovative Soft Touch e bashkuar me precina
 • Veshje jongjitëse 3 shtresore pa substanca të dëmshme

Tigan Guri Me Induksion 20cm ED13897

In stock

Çmimi origjinal qe: 2000 L.Çmimi i tanishëm është: 1400 L.
 • Diametri: 20 cm
 • E përshtatshme për çdo vatër gatimi
 • Fund induksioni i kapsuluar për shpërndarje uniforme të nxehtësisë
 • Doreza TPR inovative Soft Touch e bashkuar me precina
 • Veshje jongjitëse 3 shtresore pa substanca të dëmshme

Baroly ED138105 Tenxhere Jongjitese Me Kapak Xham/Silikon 26cm

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 3100 L.
 • Diametri: 26 cm
 • E përshtatshme për çdo vatër gatimi
 • Fund i kapsuluar për shpërndarje uniforme të nxehtësisë
 • Kapakë me unazë silikoni
 • Doreza TPR inovative Soft Touch
 • Veshje jongjitëse 3 shtresore pa substanca të dëmshme

Baroly ED138104 Tenxhere Jongjitese Me Kapak Xham/Silikon 24cm

In stock

Çmimi origjinal qe: 4000 L.Çmimi i tanishëm është: 2800 L.
 • Diametri: 24 cm
 • E përshtatshme për çdo vatër gatimi
 • Fund i kapsuluar për shpërndarje uniforme të nxehtësisë
 • Kapakë me unazë silikoni
 • Doreza TPR inovative Soft Touch
 • Veshje jongjitëse 3 shtresore pa substanca të dëmshme

Baroly ED138103 Tenxhere Jongjitese Me Kapak Xham/Silikon 22cm

In stock

Çmimi origjinal qe: 3500 L.Çmimi i tanishëm është: 2400 L.
 • Diametri: 22 cm
 • E përshtatshme për çdo vatër gatimi
 • Fund i kapsuluar për shpërndarje uniforme të nxehtësisë
 • Kapakë me unazë silikoni
 • Doreza TPR inovative Soft Touch
 • Veshje jongjitëse 3 shtresore pa substanca të dëmshme

Baroly ED138102 Tenxhere Jongjitese Me Kapak Xham/Silikon 20cm

In stock

Çmimi origjinal qe: 3000 L.Çmimi i tanishëm është: 2100 L.
 • Diametri: 20 cm
 • E përshtatshme për çdo vatër gatimi
 • Fund i kapsuluar për shpërndarje uniforme të nxehtësisë
 • Kapakë me unazë silikoni
 • Doreza TPR inovative Soft Touch
 • Veshje jongjitëse 3 shtresore pa substanca të dëmshme

Tave Me Kapak e Emaluar/Cingo 10L ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 5800 L.Çmimi i tanishëm është: 4000 L.
 • Tavë ovale çeliku me buzë inoksi dhe kapak
 • Kapaciteti : 10 L
 • Përmasat: lartësia 20 cm, gjerësia 34 cm, gjatësia 43 cm
 • E zmaltuar/emaluar/cingo
 • Ngjyra: e zezë mat
 • Kapaku mund të përdoret edhe si tavë
 • I sigurt për lavapjatë
 • I përshtatshëm për të gjitha llojet e furrave

Tave Me Kapak e Emaluar/Cingo 6L ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 4600 L.Çmimi i tanishëm është: 3200 L.
 • Tavë ovale çeliku me buzë inoksi dhe kapak
 • Kapaciteti : 6 L
 • Përmasat: lartësia 17 cm, gjerësia 28 cm, gjatësia 40 cm
 • E zmaltuar/emaluar/cingo
 • Ngjyra: e zezë mat
 • Kapaku mund të përdoret edhe si tavë
 • I sigurt për lavapjatë
 • I përshtatshëm për të gjitha llojet e furrave

Tave Me Kapak e Emaluar/Cingo 4L ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 3600 L.Çmimi i tanishëm është: 2500 L.
 • Tavë ovale çeliku me buzë inoksi dhe kapak
 • Kapaciteti : 4 L
 • Përmasat: lartësia 15 cm, gjerësia 24 cm, gjatësia 34 cm
 • E zmaltuar/emaluar/cingo
 • Ngjyra: e zezë mat
 • Kapaku mund të përdoret edhe si tavë
 • I sigurt për lavapjatë
 • I përshtatshëm për të gjitha llojet e furrave

Tenxhere Me Veshje Guri Me Induksion CA002-C28 BLACK

In stock

Çmimi origjinal qe: 5800 L.Çmimi i tanishëm është: 4000 L.
Materiali Alumin me 3 shtresa granit Permasat 28*13 cm 7 Litra Trashesia 4.5mm Ngjyra e zeze Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Tenxhere Me Veshje Guri Me Induksion CA002-C24 BLACK

In stock

Çmimi origjinal qe: 5000 L.Çmimi i tanishëm është: 3500 L.
Materiali Alumin me 3 shtresa granit Permasat 24*11.5 cm 4.5 Litra Trashesia 4.5mm Ngjyra e zeze Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Tenxhere Me Veshje Guri Me Induksion CA002-C20 BLACK

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 3200 L.
Materiali Alumin me 3 shtresa granit Permasat 20*10 cm Trashesia 4.5mm Ngjyra e zeze Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Tenxhere Me Veshje Guri Set 6CP CA003-S001 Pink

In stock

Çmimi origjinal qe: 17500 L.Çmimi i tanishëm është: 12200 L.
 • Materiali i kapakut: kapak qelqi silicë
 • Doreza: Dorezë bakeliti me prekje të butë
 • Veshje: Veshje e brendshme mermeri jo ngjitëse
 • veshje e jashtme e ngjyrave rezistente ndaj nxehtësisë
 • Fundi: fundi i induksionit