Po shfaqet 1–24 nga 230 përfundimegjithsej

Fritezë me Ajër (Air Fryer) 5.5L 1800W JMK5005

In stock

Çmimi origjinal qe: 11900 L.Çmimi i tanishëm është: 5500 L.
 • Tensioni: 220-240V~ 50/60Hz
 • Fuqia: 1800 W
 • Kapaciteti: 5.5L
 • Kontrolli i temperaturës: 80-200℃
 • Materiali: PP+ABS+SS304
 • Tubi ngrohës: SS304
 • Mënyra e kontrollit: DIXHITALE
 • Mbrojtje nga mbinxehja
 • Treguesi i fuqisë
 • Ene veshura jo ngjitëse
 • Aksesorët: Tabaka për filtrin e vajit

Fritezë me Ajër (Air Fryer) 8L 2500W JMK5011

In stock

Çmimi origjinal qe: 14900 L.Çmimi i tanishëm është: 7500 L.
 • Tensioni: 220-240V~ 50/60Hz
 • Fuqia: 2500 W
 • Kapaciteti: 8L
 • Dritare e shikimit
 • Kontrolli i temperaturës: 80-200℃
 • Materiali: PP+ABS+SS304
 • Tubi ngrohës: SS304
 • Mënyra e kontrollit: MEKANIKE
 • Mbrojtje nga mbinxehja
 • Treguesi i fuqisë
 • Ene veshura jo ngjitëse
 • Aksesorët: Tabaka për filtrin e vajit

Fritezë me Ajër (Air Fryer) 8.5L 1700W KB2138 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 19900 L.Çmimi i tanishëm është: 9000 L.
 • Tensioni: 220-240V~ 50/60Hz
 • Fuqia: 1700 W
 • Kapaciteti: 8.5L
 • Dritare e shikimit
 • Kontrolli i temperaturës: 65-200℃
 • Materiali: PP+ABS+SS304
 • Tubi ngrohës: SS304
 • Mënyra e kontrollit: ekran elektronik
 • Mbrojtje nga mbinxehja
 • Treguesi i fuqisë
 • Ene veshura jo ngjitëse

Kondicioner Ftohes Freskues Portabel KD3074 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 21000 L.Çmimi i tanishëm është: 13500 L.
 • Fuqia në ftohje 65 W
 • Me 3 nivele gradimi
 • Timer për të caktuar kohën që do të punojë deri 15 ore
 • Me rrota praktike për t’u lëvizur
 • Me telekomandë për ta komanduar ne distancë
 • Për një freskim më efikas mjafton t’i mbushësh depozitën me ujë ose akull
 • Fletë të brendëshme të lëvizshme për qarkullim ajri 120 °
 • Përmasat 30 x 40 x 75cm,
 • Nivel i ulet i zhurmave me pak se 65db

Kondicioner Ftohes Freskues Portabel KD3072 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 15000 L.Çmimi i tanishëm është: 7500 L.
 • Fuqia në ftohje 65 W
 • Proces Jonizimi ( gjatë ngrohjes ) nuk than ajrin .
 • Me 3 nivele gradimi
 • Timer për të caktuar kohën që do të punojë deri 15 ore
 • Me rrota praktike për t’u lëvizur
 • Me telekomandë për ta komanduar ne distancë
 • Për një freskim më efikas mjafton t’i mbushësh depozitën me ujë ose akull
 • Fletë të brendëshme të lëvizshme për qarkullim ajri 120 °
 • Përmasat 59cm x 23.5cm x 26.5cm
 • Nivel i ulet i zhurmave me pak se 65db

Enë Multikukeri/Multicooker 5.7L Inoks Italian 18/10 CrNi ZANETTI (Copy)

In stock

Çmimi origjinal qe: 5000 L.Çmimi i tanishëm është: 3990 L.
Enë e brendshme për çdo model multikukeri Volumi: 6 Litra Materiali: inoks ushqimor Zanetti, 18/10, stainless steel, SUS304 Diametri: 24cm Lartësia: 16 cm  

Enë Multikukeri/Multicooker 5.5L Inoks Italian18/10 CrNi ZANETTI

In stock

Çmimi origjinal qe: 5000 L.Çmimi i tanishëm është: 3990 L.
Enë e brendshme për çdo model multikukeri Volumi: 6 Litra Materiali: inoks ushqimor Zanetti, 18/10, stainless steel, SUS304 Diametri: 24cm Lartësia: 16 cm  

Hekur Qeramik Me Avull 2200W BA014100 ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 5500 L.Çmimi i tanishëm është: 3700 L.
 • Fuqia: 2200W
 • Depozitë 320 ml
 • Fluks avulli: 20gr/minutë
 • Funksionet: Thatë / Avull Vertikal/ Shpërthim / Spërkatje / Vetë pastrohet;
 • Kontroll i rregullueshëm i termostatit;
 • Mbrojtje nga  mbinxehja;
 • Dritë sinjalizuese ndezur/ fikur/gati për hekurosje
 • Me funksion anti-pikim;
 • Pllakë me veshje qeramike 23.2 x 11.8 CM
 • Certifikimet: CE, INTERTEK, RoHS, BUREAU VERITAS, GS

Shtrydhëse Agrumesh/Citrus Juicer KJ1002 40W DSP PROFESSIONAL

In stock

Çmimi origjinal qe: 3200 L.Çmimi i tanishëm është: 2200 L.
 • Fuqia: 40 W
 • Kapaciteti: 1 L
 • Motor bakri i plotë
 • Materiali: Plastikë ABS & AS
 • Pjesë të shkëputshme për përdorim dhe pastrim të lehtë

Fshese Me Karikim E-Max Arnica NG112010

In stock

Çmimi origjinal qe: 35000 L.Çmimi i tanishëm është: 23000 L.
 • Bateri litium-jon me 8 qeliza 2500 mAh 72 Wh
 • Tregues LED i baterisë
 • Koha e punës: 40 minuta
 • Koha e përdorimit të funksionit Turbo deri në 10 minuta
 • Koha e karikimit të plotë 3.5-4 orë
 • Motori BLDC 400 W
 • Kapacitet i kontejnerit transparent të pluhurit 1,3 L
 • Zbrazje e pluhurave me një lëvizje (Push-Empty)
 • Furçë multifunksionale 2 në 1
 • Majë e ngushtë fshirëse
 • Filtrër anti alergjik HE3LF
 • Tub alumini zgjatues teleskopik
 • Filtër mbrojtës metalik
 • E lehtë për t'u përdorur dhe praktike
 • Dorezë ergonomike
 • Stacion parkimi me funksion karikimi

Fshese Me Karikim Multi Cyclone Arnica Solara

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 49900 L.Çmimi i tanishëm është: 29900 L.
 • Bateri litium-jon me 8 qeliza 2500 mAh 72 Wh
 • Koha e punës: 40 minuta
 • Motori BLDC 400 W
 • Teknologji Multi Cyklone
 • Rregullim i shpejtësisë me tre faza
 • Kapacitet i kontejnerit transparent të pluhurit 1,4 L
 • Zbrazje e pluhurave me një lëvizje (Push-Empty)
 • Dritë treguese e përcaktimit të shpejtësisë
 • Dritë treguese e baterisë
 • Furçë qilimi rrotulluese me ndriçim
 • Furçë me ndriçim rrotulluese për dysheme të fortë
 • Tub zgjatues fleksibël
 • Furçë divanësh rrotulluese
 • Furçë multifunksionale 2 në 1
 • Majë e ngushtë fshirëse
 • Filtrër Hepa 10 me mikroqeliza
 • Tub alumini zgjatues teleskopik
 • Filtër mbrojtës metalik
 • E lehtë për t'u përdorur dhe praktike
 • Dorezë ergonomike
 • Funksionimi i qetë, më i ulët se 78db
 • Stacion parkimi me funksion karikimi

Pompe Uji Bidonash Me Karikim IS745003

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 700 L.
 • Fuqia: 4W
 • Lloji i pompës: Pompë e dyfishtë
 • Materiali:  plastikë industriale ABS
 • Kapaciteti i aplikueshëm: 4L  deri 20L
 • Karikim me USB nga karikuesi i telefonit
 • Koha e karikimit: 3-5 orë
 • Koha e përdorimit: 30 ditë me një karikim
 • Me indikator karikimi
 • I lehtë për t'u montuar
 • Me tub çeliku inox 304

Blender Me Gote 2L 1800W KJ2099 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 7500 L.Çmimi i tanishëm është: 4990 L.
 
 • Fuqia: 1800W
 • Kapaciteti i enës prej : 2L                                                                                    Motor 100% bakri i pastër
 • Celës On/Off dhe Pulse
 • Bluarje akulli
 • Celës i shpejtësisë me 15 nivele
 • I sigurt për laresën e enëve
 • Tehe prej çelik inoks
 • Materiali: Plastikë polimere
 • Përmasat: 22 x 20 x 48 cm

Blender Dore 500W KM1149 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3000 L.Çmimi i tanishëm është: 1990 L.
 • Fuqia: 500 W
 • Motor i plotë bakri
 • Materiali: çelik inox + Plastikë polimere ABS
 • Me 2 shpejtësi
 • Teh inoks në formë S
 • Me thika të çmontueshme për pastrim dhe ruajtje të lehtë
 • Montim/çmontim me një lëvizje

Ngrohese Uji Ibrik Elektrik Inoksi 1,7L KK1167 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 2900 L.
 • Fuqia: 2200W
 • Kapaciteti: 1.7L
 • Trupi inox SUS304
 • Element ngrohje inoks  SS202
 • Trupi i valvulës inoks SS202
 • Dritare për të parë nivelin e ujit;
 • Filtër i lëvizshëm dhe i lashëm
 • Me dritë treguese funksionimi
 • Mbrojtje nga funksionimi pa ujë brenda
 • Fiket automatikisht kur uji vlon
 • Kordon rrotullues i rrymës  360°

Ngrohese Uji Elektrike KK1026 1.7L 2200W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 2800 L.Çmimi i tanishëm është: 1800 L.
 • Fuqia: 2200W
 • Kapaciteti: 1.7L
 • Element ngrohës i fshehur prej çeliku inox
 • Filtër i lëvizshëm dhe i lashëm
 • Fiket automatikisht kur uji vlon
 • Me dritë  led treguese ndezur/fikur
 • Mbrojtje gjatë  vlimit
 • Rrotullohet 360°
 • Prizë super e sigurtë VDE

Hekur Dore Me Avull 2ne1 KD6016 2000W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 13000 L.Çmimi i tanishëm është: 8000 L.
 • Fuqia: 2000W
 • Funksion automatik i  fuqishëm i shfryrjes së avullit të vazhdueshëm
 • Fluks avulli: 40 g/min
 • Koha e ngrohjes: 35-45 sekonda
 • 2 nivele të ndryshme të avullit
 • Panel plastikë PP dhe çeliku inox
 • 2 në 1: avull dhe funksion hekuri të thatë
 • Rezervuar uji i lëvizshëm me kapacitet 2.5 L
 • Tub avulli:1.15M
 • Teknologjia e hekurosjes me temperaturë të ulët
 • Mbrojtje nga mbinxehja;
 • Ngjyra të ndryshme tregojnë dritat për nivele të ndryshme të avullit;
 • Me pompë
 • Me efekt antibakterial

Fshese Vakumi Larese/Tharese Tapicerie/Dyshemeje KD2042 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 32000 L.Çmimi i tanishëm është: 19900 L.
 • Fuqia: 800W
 • Shpejtësia e rrotullimit të furçave: 800 RPM
 • 2 rezervuarë uji të lëvizshëm
 • Kapaciteti i rezervuarit të ujit të pastër: 1.35L
 • Kapaciteti i rezervuarit të ujërave të pista: 1.25L
 • Ngrohës i integruar për tharje më të shpejtë
 • Temperatura e ajrit të nxehtë : 70℃
 • Fuqia thithëse: 18KPA
 • Furça pastrimi me rrotullim të dyfishtë
 • Aksesorët: vegla pastrimi, furçë ajri + zorrë (2,5 m), mbulesë e përparme thithëse uji (për tapete), mbulesë e përparme që thith ujin me kruajtëse (për dysheme të forta), një palë furça me rul me gëzof dhe furça me rul të drejtë secila
 • Ideale për ata që kanë kafshë shtëpiake ose fëmijë të vegjël

Fshese Vakumi Larese Tapicerie KD2041 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 19900 L.Çmimi i tanishëm është: 11990 L.
 • Fuqia: 450W
 • Fuqia thithëse: 11KPA
 • Fuqia maksimale e absorbimit: ≥40 W
 • Rrjedha maksimale e ajrit: ≥10L/S
 • Shkalla e shkarkimit të ujit (furça e madhe/e vogël ): 400/370  ml/min
 • Klasa e mbrojtjes nga uji: IPX4
 • Kapaciteti i rezervuarit të ujit të pastër: 1080ml
 • Kapaciteti i rezervuarit të mbeturinave: 850ml
 • Materiali i rezervuarit të ujit: Plastikë polimere ABS
 • Tubi spiral: diametri 32 mm, gjatësia 1.2 m
 • Zhurmë e ulët ≤80 dB
 • Gjatësia e kabllit: 7.0M
 • Ideal për ata që kanë kafshë shtëpiake

Fshese Me Korrent 600W KD2040 DSP Professional

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 12500 L.Çmimi i tanishëm është: 8000 L.
 
 • Fuqia: 600W
 • Shkalla e vakumit: ≥18KPA
 • Energji thithëse ekuivalente me 1500 W
 • Klasë A++ energjie
 • Lloji i filtrit dalës me efikasitet të lartë ( filtër i imët)
 • Filtër i lashëm
 • Materiali i trupit: Plastikë Polimere ABS
 • Vëllimi i enës së pluhurit: 0,8 L
 • Mbrojtje nga mbinxehja
 • Pastrimi i kontejnerëve me një lëvizje
 • Aksesorë: Furçë e dyshemesë, grykë e ngushtë, grykë divan/dyshek
 • Kokë e palosshme për pastrim të lehtë nën tavolina dhe mobilje
 • Qëndrim në këmbë
 • Gjatësia e kordonit të rrymës: 7m
 • Përmasat: 109 x 21.5 x 17.5 cm
 • Pesha: vetëm 1.7 kg

Fshese Me Korrent 1600W KD2038 DSP Professional 21kpa

In stock

Çmimi origjinal qe: 17500 L.Çmimi i tanishëm është: 9990 L.
 • Fuqia: 1300W
 • Kapaciteti: 3.5 L
 • Fuqia thithëse: 21KPA
 • Pa qese
 • Mikrofiltër sfungjeri që lahet;
 • Tub teleskopik metalik që hapet (46 + 38cm);
 • Furça për dysheme & qilima;
 • Gyp fleksibël 1,5 m
 • Çelës me pedal  për mbledhje teli  automatik
 • Zhurmë e ulët
 • Gjatësia e kabllit: 7.0M

Fshese Me Korrent KD2031 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 11000 L.Çmimi i tanishëm është: 7000 L.
 
 • Fuqia: 600W
 • Shkalla e vakumit: ≥16KPA
 • Energji thithëse ekuivalente me 1400 W
 • Klasë A energjie
 • Lloji i filtrit dalës me efikasitet të lartë( filtër i imët)
 • Materiali i trupit: Plastikë Polimere ABS
 • Vëllimi i enës së pluhurit: 0,8 L
 • Mbrojtje nga mbinxehja
 • Pastrimi i kontejnerëve me një lëvizje
 • Aksesorë: Furçë e dyshemesë, grykë e ngushtë
 • Qëndrim në këmbë

Hekur Qeramik me Avull KD1348 2200W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3800 L.Çmimi i tanishëm është: 2400 L.
 • Fuqia: 2200 W
 • Pllakë qeramike
 • Kapaciteti i rezervuarit të ujit: 280 ml
 • Vëllimi i avullit: 25 g/min
 • Madhësia e pllakës: 22.5 x 12.3 cm
 • Temperaturë e rregullueshme
 • Mbrojtje nga mbinxehja
 • Funksionet: Hekurosje e thatë / spërkatje / avull i qëndrueshëm / avull vertikal
 • Me buton për shpërthim momental avulli
 • Me buton për vetëpastrim

Hekur Dore Me Avull 2ne1 KD1346 1500W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 3000 L.
 • Fuqia: 1500W
 • Ekran LED
 • Materiali: Plastikë polimere ABS
 • Depozitë 250 ml
 • Funksion automatik i  fuqishëm i shfryrjes se avullit të vazhdueshëm
 • Fluksi i avullit 30 g/min
 • Koha e ngrohjes: 15 sekonda
 • 15 minuta kohë avulli maksimal
 • 2 në 1: avull dhe funksion hekuri të thatë
 • Mbrojtje nga mbinxehja
 • Pllaka hekurosëse prej inoksi
 • Me efekt antibakterial
 • Aksesorët: furçë dhe matëse volumi 50 ml