Po shfaqen krejt 7 përfundimet

Beres Kafeje Moka Ekspres Nr3 BL125 Feliz

In stock

Çmimi origjinal qe: 1200 L.Çmimi i tanishëm është: 1000 L.
 • Kapaciteti: 3 filxhan kafeje
 • Ideal për të bërë kafe cilësore dhe të shpejtë në shtëpi
 • Valvul sigurie  unike të patentuar
 • I lehtë për t'u pastruar
 • Bërë nga alumini i kategorisë ushqimore
 • Dorezë bakeliti rezistent ndaj nxehtësisë
 • Larje vetëm me dorë

Beres Kafeje Moka Ekspres nr 2 BL124 Feliz

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 • Kapaciteti: 2 filxhan kafeje
 • Ideal për të bërë kafe cilësore dhe të shpejtë në shtëpi
 • Valvul sigurie  unike të patentuar
 • I lehtë për t'u pastruar
 • Bërë nga alumini i kategorisë ushqimore
 • Dorezë bakeliti rezistent ndaj nxehtësisë
 • Larje vetëm me dorë

Beres Kafeje Moka Ekspres Dyshe ED13612

In stock

Çmimi origjinal qe: 1500 L.Çmimi i tanishëm është: 1100 L.
 • Kapaciteti: 2 filxhana kafeje
 • Ideal për të bërë kafe cilësore dhe të shpejtë në shtëpi
 • Valvul sigurie  unike të patentuar
 • I lehtë për t'u pastruar
 • Bërë nga alumini i kategorisë ushqimore
 • Dorezë bakeliti rezistent ndaj nxehtësisë
 • Larje vetëm me dorë

Beres Kafeje Moka Ekspres Dyshe Marble 97034929

In stock

Çmimi origjinal qe: 1300 L.Çmimi i tanishëm është: 900 L.
 • Kapaciteti: 2 filxhan kafeje
 • Ideal për të bërë kafe cilësore dhe të shpejtë në shtëpi
 • Valvul sigurie  unike të patentuar
 • I lehtë për t'u pastruar
 • Bërë nga alumini i kategorisë ushqimore
 • Dorezë bakeliti rezistent ndaj nxehtësisë
 • Larje vetëm me dorë

Beres Kafeje Moka Ekspres Dyshe Marble 97034981

In stock

Çmimi origjinal qe: 1500 L.Çmimi i tanishëm është: 1000 L.
 • Kapaciteti: 2 filxhan kafeje
 • Ideal për të bërë kafe cilësore dhe të shpejtë në shtëpi
 • Valvul sigurie  unike të patentuar
 • I lehtë për t'u pastruar
 • Bërë nga alumini i kategorisë ushqimore
 • Dorezë bakeliti rezistent ndaj nxehtësisë
 • Larje vetëm me dorë

Beres Kafeje Moka Ekspres Teke BL123 Pezzetti

In stock

Çmimi origjinal qe: 900 L.Çmimi i tanishëm është: 700 L.
 • Kapaciteti: 1 filxhan kafeje
 • Ideal për të bërë kafe cilësore dhe të shpejtë në shtëpi
 • Valvul sigurie  unike të patentuar
 • I lehtë për t'u pastruar
 • Bërë nga alumini i kategorisë ushqimore
 • Dorezë bakeliti rezistent ndaj nxehtësisë
 • Larje vetëm me dorë

Beres Kafeje Moka Ekspres 6 Filxhane BL126 Pezzetti

In stock

Çmimi origjinal qe: 1400 L.Çmimi i tanishëm është: 1000 L.
 • Kapaciteti: 6 filxhanë kafeje
 • Ideal për të bërë kafe cilësore dhe të shpejtë në shtëpi
 • Valvul sigurie  unike të patentuar
 • I lehtë për t'u pastruar
 • Bërë nga alumini i kategorisë ushqimore
 • Dorezë bakeliti rezistent ndaj nxehtësisë
 • Larje vetëm me dorë