Po shfaqet përfundimi i vetëm

Air Fryer/Fritezë Me Ajër 6L/1700W KB2066

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 175000 L.Çmimi i tanishëm është: 11000 L.
Fuqia: 1700 W Kapaciteti: 6L Panel digjital me prekje Temperaturë e kontrollueshme: 80-200℃ Temperatura brenda koshit deri në 280 gradë; Koha e punës: 0-30 minuta 90% më pak vaj për te skuqur Shkrin dhjamin e tepërt të mishrave, pa u humbur shijen Rezistenca ngrohëse inoks S304 Panel dhe doreza që nuk nxehen gjatë gatimit Sistem inovativ me Qarkullim të Shpejtë të Ajrit që kursen kohë dhe energji Mbrojtje nga mbinxehja Mbrojtje e dyfishtë kur kontrollon ushqimin gjatë gatimit/skuqjes Këmbë që nuk rrëshqasin