Po shfaqen krejt 4 përfundimet

Derrase Prerjeje Bambu 38x22x1.5cm 94421598 BANQUET®

In stock

Çmimi origjinal qe: 2200 L.Çmimi i tanishëm është: 1700 L.
 • Përmasat: 38 x 22 x 1.5 cm
 • Materiali: Bambu
 • Antibakteriale dhe rezistente
 • Shërben edhe për servirje

Derrase Prerjeje Bambu 40x14x1.5cm 94421581 BANQUET®

In stock

Çmimi origjinal qe: 1200 L.Çmimi i tanishëm është: 900 L.
 • Përmasat: 40 x 14 x 1.5 cm
 • Materiali: Bambu
 • Antibakteriale dhe rezistente
 • Shërben edhe për servirje

Derrase Prerjeje Bambu 40x23x2cm DK90919 Tessie & Jessie

In stock

Çmimi origjinal qe: 2000 L.Çmimi i tanishëm është: 1600 L.
 • Përmasat: 40 x 23 x 2 cm
 • Materiali: Bambu
 • Antibakteriale dhe rezistente
 • Me pjesë kullimi dhe grumbullimi të të prerave
 • Shërben edhe për servirje

Derrase Prerjeje Bambu 38x28x1.6cm 98004222

In stock

Çmimi origjinal qe: 1200 L.Çmimi i tanishëm është: 900 L.
 • Përmasat: 38 x 28 x 1.6 cm
 • Materiali: Bambu
 • Me varëse inoksi