Po shfaqen krejt 2 përfundimet

Cekic Shumefunksional Kuzhine BL107

In stock

Çmimi origjinal qe: 1500 L.Çmimi i tanishëm është: 1200 L.
  • Materiali: 100% Aliazh Alumini
  • Gjatësia: Bishti 24 cm/ Koka 11 x 7 cm
  • I sigurt dhe rezistent
  • Pesha: 620 gramë

Cekic Shumefunksional Kuzhine KC-773 MAX.HOME®

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
  • Materiali: 100% Aliazh Alumini
  • Gjatësia: Bishti 22 cm/ Koka 6 cm
  • I sigurt dhe rezistent
  • Pesha: 200 gramë