Po shfaqet 1–24 nga 87 përfundimegjithsej

Set Filxhane Kafeje Porcelani BONE CHINA 6CP DK15315

In stock

Çmimi origjinal qe: 3000 L.Çmimi i tanishëm është: 2100 L.
Jepini më shumë shije dhe stil kafes tuaj  me  këtë set filxhanësh dhe pjatash porcelani me stil klasik. Ai është zbukuruar me dekorime florale dhe detaje elegante. Seti përfshin 6 flixhanë me pjata me reliev. Ky set është prodhuar me dorë me teknologjinë tradicionale BONE CHINA.

Set 6CP Filxhane Kafeje Porcelani FINE CHINA Oriana Ferelli®

In stock

Çmimi origjinal qe: 5800 L.Çmimi i tanishëm është: 4000 L.
Jepini më shumë shije dhe stil kafes tuaj  me  këtë set filxhanësh dhe pjatash porcelani superior. Ai është zbukuruar me rifinitura të arta dhe dizajn floral të detajuar me mjeshtëri. Seti përfshin 6 flixhanë me pjata të pikturuara artizanalisht . Ky set është prodhuar i tëri me dorë sipas traditës mijravjeçare do u japë stil dhe luks çasteve tuaja të bukura!

Set Filxhane Kafeje Porcelani BONE CHINA 6CP DK15316

In stock

Çmimi origjinal qe: 3000 L.Çmimi i tanishëm është: 2100 L.
Jepini më shumë shije dhe stil çajit tuaj  me  këtë set filxhanësh dhe pjatash porcelani me stil klasik. Ai është zbukuruar me rifinitura të arta dhe detaje elegante. Seti përfshin 6 flixhanë me pjata me reliev. Ky set është prodhuar me dorë me teknologjinë tradicionale BONE CHINA.

Set Filxhane Çaji Porcelani BONE CHINA 9CP DK9528

In stock

Çmimi origjinal qe: 9600 L.Çmimi i tanishëm është: 6700 L.
Jepini më shumë shije dhe stil çajit tuaj  me  këtë set  filxhanësh dhe pjatash porcelani me stil klasik. Ai është zbukuruar me rifinitura të arta dhe detaje elegante. Seti përfshin 6 flixhanë me pjata, një çajnik, një mbajtëse qumështi dhe një mbajtëse sheqeri. Ky set është prodhuar me dorë me teknologjinë tradicionale BONE CHINA!

Set Filxhane Kafeje Porcelani 6CP AK226

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 1700 L.
Shtoni pak sofistikim kafesë tuaj  me këtë kombinim elegant me këtë set  filxhanësh dhe pjatash porcelani me stil klasik, të theksuar me germa të arta dhe detaje elegante. Shijoni çdo herë një filxhan kafeje të përsosur, me këtë filxhan  miqësor me mjedisin, me ngjyra të qëndrueshme dhe të bukura!

Xhezve Inoksi Ushqimor Premium Nr.5 SOFRAM®

In stock

Çmimi origjinal qe: 2900 L.Çmimi i tanishëm është: 2000 L.
 • E përshtatshme për pllaka qeramike, elektrike dhe gazi
 • Bërë prej inoksi ushqimor 18/10 krom/nikel me trashësi 1mm
 • Dorezë prej inoksi me saldim special antitermik
 • Mund të lahet në makinë larje
 • Me fund të gjerë dhe grykë të ngushtë për kafe me kajmak

Xhezve Inoksi Ushqimor Premium Nr.4 SOFRAM®

In stock

Çmimi origjinal qe: 2700 L.Çmimi i tanishëm është: 1800 L.
 • E përshtatshme për pllaka qeramike, elektrike dhe gazi
 • Bërë prej inoksi ushqimor 18/10 krom/nikel me trashësi 1mm
 • Dorezë prej inoksi me saldim special antitermik
 • Mund të lahet në makinë larje
 • Me fund të gjerë dhe grykë të ngushtë për kafe me kajmak

Xhezve Inoksi Ushqimor Premium Nr.3 SOFRAM®

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 1700 L.
 • E përshtatshme për pllaka qeramike, elektrike dhe gazi
 • Bërë prej inoksi ushqimor 18/10 krom/nikel me trashësi 1mm
 • Dorezë prej inoksi me saldim special antitermik
 • Mund të lahet në makinë larje
 • Me fund të gjerë dhe grykë të ngushtë për kafe me kajmak

Xhezve Inoksi Ushqimor Premium Nr.2 SOFRAM®

In stock

Çmimi origjinal qe: 2300 L.Çmimi i tanishëm është: 1600 L.
 • E përshtatshme për pllaka qeramike, elektrike dhe gazi
 • Bërë prej inoksi ushqimor 18/10 krom/nikel me trashësi 1mm
 • Dorezë prej inoksi me saldim special antitermik
 • Mund të lahet në makinë larje
 • Me fund të gjerë dhe grykë të ngushtë për kafe me kajmak

Xhezve Inoksi Ushqimor Premium Nr.1 SOFRAM®

In stock

Çmimi origjinal qe: 2100 L.Çmimi i tanishëm është: 1400 L.
 • E përshtatshme për pllaka qeramike, elektrike dhe gazi
 • Bërë prej inoksi ushqimor 18/10 krom/nikel me trashësi 1mm
 • Dorezë prej inoksi me saldim special antitermik
 • Mund të lahet në makinë larje
 • Me fund të gjerë dhe grykë të ngushtë për kafe me kajmak

Xhezve Qeramike Artizanale Nr.6 Venus GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1500 L.Çmimi i tanishëm është: 1050 L.
 • Rezistencë strukturore dhe kimike në temperatura të larta
 • Përçueshmëri e ulët termike
 • E zien kafen ngadalë
 • Ideale për gatim të shëndetshëm
 • E përshtatshme për pllaka qeramike, elektrike dhe gazi
 • E përshtatshme për mikrovalë
 • Bërë me dorë prej qeramike
 • Dorezë bakeliti që çmontohet
 • Mund të lahet në makinë larje
 • Prodhuar në Greqi

Xhezve Qeramike Artizanale Nr.5 Venus GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1200 L.Çmimi i tanishëm është: 850 L.
 • Rezistencë strukturore dhe kimike në temperatura të larta
 • Përçueshmëri e ulët termike
 • E zien kafen ngadalë
 • Ideale për gatim të shëndetshëm
 • E përshtatshme për pllaka qeramike, elektrike dhe gazi
 • E përshtatshme për mikrovalë
 • Bërë me dorë prej qeramike
 • Dorezë bakeliti që çmontohet
 • Mund të lahet në makinë larje
 • Prodhuar në Greqi

Xhezve Qeramike Artizanale Nr.4 Venus GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 700 L.
 • Rezistencë strukturore dhe kimike në temperatura të larta
 • Përçueshmëri e ulët termike
 • E zien kafen ngadalë
 • Ideale për gatim të shëndetshëm
 • E përshtatshme për pllaka qeramike, elektrike dhe gazi
 • E përshtatshme për mikrovalë
 • Bërë me dorë prej qeramike
 • Dorezë bakeliti që çmontohet
 • Mund të lahet në makinë larje
 • Prodhuar në Greqi

Xhezve Inoksi Premium 18/10 Nr.3 Hascevher®

In stock

Çmimi origjinal qe: 2000 L.Çmimi i tanishëm është: 1400 L.
 • Kapaciteti 330 ml
 • E përshtatshme për pllaka qeramike, elektrike dhe gazi
 • Bërë prej çeliku inox 18/10
 • Dorezë e izolimit termik prej inoksi dhe bakeliti të kuq
 • Mund të lahet në makinë larje

Xhezve Inoksi Premium 18/10 Nr.2 Hascevher®

In stock

Çmimi origjinal qe: 1800 L.Çmimi i tanishëm është: 1300 L.
 • Kapaciteti 270 ml
 • E përshtatshme për pllaka qeramike, elektrike dhe gazi
 • Bërë prej çeliku inox 18/10
 • Dorezë e izolimit termik prej inoksi dhe bakeliti të kuq
 • Mund të lahet në makinë larje

Xhezve Inoksi Premium 18/10 200ml Luxury ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1700 L.Çmimi i tanishëm është: 1200 L.
 • Xhezve 200 ml
 • I përshtatshëm për pllaka qeramike, elektrike dhe gazi
 • Bërë prej çeliku inox 18/10
 • Dorezë e izolimit termik prej inoksi dhe silikoni termoizolues
 • Mund të lahet në makinë larje

Xhezve Alumini Me Jongjitese Graniti Nr.4 TS1009

In stock

Çmimi origjinal qe: 1500 L.Çmimi i tanishëm është: 1100 L.
Xhezve Alumini Me Jongjitese Graniti Nr.4 TS1009 prej alumini cilësor me veshje graniti me pesë shtresa dhe dorezë ergonomike bakeliti ne super cmim!

Xhezve Alumini Me Jongjitese Graniti Nr.3 TS1008

In stock

Çmimi origjinal qe: 1300 L.Çmimi i tanishëm është: 1000 L.
Xhezve Alumini Me Jongjitese Graniti Nr.3 TS1008 prej alumini cilësor me veshje graniti me pesë shtresa dhe dorezë ergonomike bakeliti ne super cmim!

Xhezve Alumini Me Jongjitese Graniti Nr.2 TS1007

In stock

Çmimi origjinal qe: 1250 L.Çmimi i tanishëm është: 950 L.
Xhezve Alumini Me Jongjitese Graniti Nr.2 TS1007 prej alumini cilësor me veshje graniti me pesë shtresa dhe dorezë ergonomike bakeliti ne super cmim!

Xhezve Alumini Me Jongjitese Graniti Nr.1 TS1006

In stock

Çmimi origjinal qe: 1200 L.Çmimi i tanishëm është: 900 L.
Xhezve Alumini Me Jongjitese Graniti Nr.1 TS1006 prej alumini cilësor me veshje graniti me pesë shtresa dhe dorezë ergonomike bakeliti ne super cmim!

Xhezve Inoksi Me Veshje Bakri Nr.5 TS1026

In stock

Çmimi origjinal qe: 1100 L.Çmimi i tanishëm është: 900 L.
Xhezve Inoksi Me Veshje Bakri Nr.5 TS1026 me shtresë të jashtme bakri që i jep pamjen e nje xhezveje tradicionale dhe brendësi inoksi për cilësi dhe siguri!

Xhezve Inoksi Me Veshje Bakri Nr.3 TS1025

In stock

Çmimi origjinal qe: 900 L.Çmimi i tanishëm është: 700 L.
Xhezve Inoksi Me Veshje Bakri Nr.3 TS1025 me shtresë të jashtme bakri që i jep pamjen e nje xhezveje tradicionale dhe brendësi inoksi për cilësi dhe siguri!

Xhezve Inoksi Me Veshje Bakri Nr.1 TS1024

In stock

Çmimi origjinal qe: 700 L.Çmimi i tanishëm është: 550 L.
Xhezve Inoksi Me Veshje Bakri Nr.1 TS1024 me shtresë të jashtme bakri që i jep pamjen e nje xhezveje tradicionale dhe brendësi inoksi për cilësi dhe siguri!

Xhezve Artizanale Bakri/Kallaji Nr.4 AK119A

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
Xhezve Artizanale Bakri/Kallaji Nr.4 AK119A është punuar me rrahje me dorë nga bakri i pastër dhe është kallajisur për stil dhe shije origjinale të kafesë!