Po shfaqen krejt 14 përfundimet

Berese Buke 500g/750g/1000g 600W KC3049 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 13700 L.Çmimi i tanishëm është: 8800 L.
 • Fuqia: 600 W
 • Motor AC me zhurmë të ulët
 • Madhësia e bukës: 500g/750g/1000g
 • Kapak S/S me dritare të madhe shikimi
 • Tavë për bukë prej alumini me shtresë jo ngjitëse
 • Tehe përzierjeje alumini të derdhura
 • 19 programe elektronike me ekran LCD
 • Ngjyrat e rregullueshme të pjekjes: të lehta, të mesme, të errëta
 • 10-15 minuta memorie fikse
 • Funksioni i kohës së paracaktuar: 15 orë
 • 60 minuta mbajtje ngrohtë
 • Aksesorët: Kupa dhe lugë matëse

Berese pjekese buke BACKERMAN me 2 helika 1500 gr 850w

In stock

Çmimi origjinal qe: 19500 L.Çmimi i tanishëm është: 11900 L.
Fuqia 850w Pesha e bukes 1-1,5 kg Me 2 helika e veshur me kapak inoksi 15 programe

Robot Mikser Brumatrice KM3025 6.5L 1200W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 29900 L.Çmimi i tanishëm është: 17900 L.
 • Fuqia: 1200 W
 • Motor AC8840  bakri të pastër
 • 10 shpejtësi + puls
 • Koka e mikserit mund të ngrihet me shtypjen e një butoni
 • Tas inox 6,5L (SUS304) me mbulesë

Mikser Dore Rrahëse Veze 300W KM2076 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3000 L.Çmimi i tanishëm është: 1990 L.
Fuqia: 300 W                                                                                                                                                        Paneli inoks dhe plastikë polimere ABS                                                                                                          Motor bakri të pastër 5520 2 rrahëse, 2 grepa brumi                                                                                                                                    Buton për montim/ çmontim aksesorësh 5 shpejtësi

Mikser Dore Rrahëse Veze 250W KM2046 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 4000 L.Çmimi i tanishëm është: 2500 L.
 • Fuqia: 250 W                                                                                                                                                  Paneli inoks dhe plastikë polimere ABS                                                                                                  Motor bakri të pastër 5520 2 rrahëse, 2 grepa brumi                                                                                                                               Buton për montim/ çmontim aksesorësh                                                                                                 5 shpejtësi                                                                                                                                            Buton Turbo
 

Mikser Dore Rrahëse Veze 150W KM2047 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3000 L.Çmimi i tanishëm është: 2000 L.
 • Fuqia: 150 W                                                                                                                                                  Paneli inoks dhe plastikë polimere ABS                                                                                                  Motor bakri të pastër 5520 2 rrahëse, 2 grepa brumi                                                                                                                              Buton për montim/ çmontim aksesorësh                                                                                                5 shpejtësi
 

Mikser Dore Rrahëse Veze 200W KM2021 DSP PROFESSIONAL

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 2900 L.
 • Fuqia: 150 W                                                                                                                                                Paneli inoks dhe plastikë polimere ABS                                                                                                  Motor bakri të pastër 5520 2 rrahëse, 2 grepa brumi                                                                                                                            Buton për montim/ çmontim aksesorësh                                                                                                5 shpejtësi
 • Bazë për magazinim të lehtë

Mikser Dore Rrahëse Veze 100W KM2033 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 2000 L.Çmimi i tanishëm është: 1490 L.
 • Fuqia: 100 W                                                                                                                                                  Paneli inoks dhe plastikë polimere ABS                                                                                              Motor bakri të pastër 5515 2 rrahëse, 2 grepa brumi                                                                                                                              Buton për montim/ çmontim aksesorësh                                                                                                7 shpejtësi

Robot Kuzhine 7L 1300W KM3057 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 29900 L.Çmimi i tanishëm është: 17000 L.
✔️Fuqia: 1300 W ✔️Këmbë kundër rrëshqitjes për përzierje më të qëndrueshme ✔️Motor AC8840  bakër I PASTER ✔️8 shpejtësi + puls ✔️Dizajni ngritës (maja mund të ngrihet me shtypjen e një butoni) ✔️Tas inox 7L (SUS304) me mbulesë ✔️Përziejeni shpejt në 2-3 minuta ✔️Mbulesa transparente e tasit me dritare me mbushje të lehtë ✔️Mekanizëm ngritës me çelës sigurie për përdorim të sigurt dhe të lehtë ✔️Dizajni i rrotullimit planetar për përzierjen tërësisht dhe të sigurt ✔️Veshje plastik ABS me ngjyra të spërkatura ✔️Këmbë që nuk rrëshqasin ✔️Lehtë për tu përdorur dhe pastruar ✔️Aksesorët: 1  trazuese (alumini i derdhur) ✔️1 grep brumi (alumini i derdhur) ✔️1 rrahëse veze (SUS304)

Brumatrice/Mikser/Rrahes 5.5L/1200W KM3043A DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 19900 L.Çmimi i tanishëm është: 11990 L.
✔️Fuqia: 1200 W ✔️Motor AC8825  alumini i veshur me bakër ✔️6 shpejtësi + puls ✔️Dizajni ngritës (koka mund të ngrihet me shtypjen e një butoni) ✔️Tas inox 5,5L (SUS304) me mbulesë tasi ✔️Përziejeni shpejt në 2-3 minuta ✔️Veshje metalike ✔️Këmbë që nuk rrëshqasin ✔️E lehtë për tu përdorur dhe pastruar ✔️Dritat blu LED rreth kontrolluesit të shpejtësisë ✔️Aksesorët: 1  trazuese (alumini i derdhur) ✔️1 grep brumi (alumini i derdhur) ✔️1 rrahëse veze (SUS304)

Brumatrice/Stand Mikser Dore 4L 400W KM3058 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 9000 L.Çmimi i tanishëm është: 6000 L.
      Fuqia: 400 W Tas rrotullues  4.0L  SUS201 Motor i fuqishëm 5535 AC me bakër të plotë 5 Nivele shpejtësie 2 palë rrahëse për përzierje  dhe grepa brumi Trupi ABS i mbuluar me veshje inoks Paneli inoks dhe plastikë polimere

Brumatrice Mikser Rrahese Veze 5L 1000W KM3030 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 16000 L.Çmimi i tanishëm është: 12800 L.
Fuqia: 1000 W Kapaciteti: 5.0L Motor 8830 alumini i veshur me bakër të pastër Mekanizëm special metalik për ndryshimin e shpejtësive Sistem rrotullim planetar për përzierjen e plotë të përbërësve Tas çeliku inox special ushqimor Mbulesë transparente e ndashme që parandalon spërkatjen Dritare mbi kapak që mundëson shtimin e përbërësit gjatë përzierjes 3 aksesorë për brumosje Kontroll i shpejtësisë Kokë e përkulur për heqjen e lehtë të tasit Butoni sigurie i kyçjes së kokës

Brumatrice/Stand Mikser Dore 4L 300W KM3015 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 8500 L.Çmimi i tanishëm është: 5600 L.
Fuqia: 300 W Tas rrotullues  4.0L  SUS201 Motor i fuqishëm AC me bakër të plotë 5 Nivele shpejtësie dhe buton Turbo 2 palë rrahëse për përzierje  dhe grepa brumi Trupi ABS i mbuluar me veshje inoks Paneli inoks dhe plastikë polimere

Brumatrice Mikser Rrahese Veze 5L 1200W KM3007 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 22500 L.Çmimi i tanishëm është: 14000 L.
Fuqia: 1200 W 3 aksesorë përzierjeje të ndryshëm Kapaciteti: 5.0 L 5 shpejtësi + funksion turbo Motor i fuqishëm bakri të pastër Tas përzierjeje prej çeliku inoks ushqimor 5,0L Mbrojtës për të parandaluar spërkatjen dhe derdhjen e përbërsve Çelës sigurie i kapakut