Po shfaqet 1–24 nga 32 përfundimegjithsej

Blender Me Gote 2L 1800W KJ2099 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 7500 L.Çmimi i tanishëm është: 4800 L.
 
 • Fuqia: 1800W
 • Kapaciteti i enës prej : 2L                                                                                    Motor 100% bakri i pastër
 • Celës On/Off dhe Pulse
 • Bluarje akulli
 • Celës i shpejtësisë me 15 nivele
 • I sigurt për laresën e enëve
 • Tehe prej çelik inoks
 • Materiali: Plastikë polimere
 • Përmasat: 22 x 20 x 48 cm

Blender Dore 500W KM1149 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3000 L.Çmimi i tanishëm është: 1990 L.
 • Fuqia: 500 W
 • Motor i plotë bakri
 • Materiali: çelik inox + Plastikë polimere ABS
 • Me 2 shpejtësi
 • Teh inoks në formë S
 • Me thika të çmontueshme për pastrim dhe ruajtje të lehtë
 • Montim/çmontim me një lëvizje

Blender dore KM1151-Bardhe 250w DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 1700 L.

Fuqia: 250 W. Xhirot pa ngarkesë: 16,500 rpm. Specifikimi i motorit: Motori me bakër të pastër HRS-5512. Funksionim me 2 shpejtësi. Shufra inox 304 + trup plastik ABS. Trup i ndashem. Tehe me dy fletë çeliku inox. Shufra e trazimit është teleskopike dhe e shkëputshme.

Blender dore KM1151-BLUE 250w DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 1700 L.
 • Fuqia: 250 W
 • Xhirot pa ngarkesë: 16,500 rpm
 • Specifikimi i motorit: Motori me bakër të pastër HRS-5512
 • Funksionim me 2 shpejtësi
 • Shufra inox 304 + trup plastik ABS
 • Trup i ndashem
 • Tehe me dy fletë çeliku inox
 • Shufra e trazimit është teleskopike dhe e shkëputshme

Berese buke 850W 1,5kg Bread&Co 1500 Cecotec

Available on backorder

14900 L

Bread&Co 1500 PerfectCook. Beres buke 850 W, 1,5 kg, 15 programe, 15 ore te programueshme, 2 elemente ngrohjeje, Enë jo ngjitëse e përshtatshme për pjatalarëse, libër recetash

Blender dore 1500w Katana 15B Me Gote Cecotec

Available on backorder

6490 L

Katana 15  B Blender dore me 1500 W dhe 4 tehe të zeza shumë të forta të veshura me titan për të përzier edhe ushqimet më të forta. Me PerreoMove, një sistem që lëviz tehet lart e poshtë për t'u përzier më shumë me më pak përpjekje. Këmbë XL tepër e gjatë, kapuç kundër spërkatjes, përzgjedhës progresiv i shpejtësisë me funksion Turbo dhe një gotë 800 ml me kapak.

Blender dore KM1052 1000w DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 5800 L.Çmimi i tanishëm është: 3500 L.
Fuqia: 1000 W
Motor bakri DC2737;
Shufra për përzierje çeliku inox, e ndashme ;
Teh çeliku inox;
Shpejtësia e ndryshueshme pa shkallë;

Blender dore KM1150 1000w DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3800 L.Çmimi i tanishëm është: 2500 L.
Fuqia: 1000 W
Me rregullator  shpejtësie
7812 motor tërësisht bakri
Materiali: çelik inox ABS+
Dy tehe çeliku inox
Koke çeliku inox i ndashëm

Blender dore KM1117 600w DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 2900 L.
 • Fuqia: 600 WMe 2 shpejtësiMe thika të çmontueshme për pastrim dhe ruajtje të lehtë Montim/çmontim me një lëvizje

Blender Set 4 në 1 KM1116 700w DSP PROFESSIONAL

In stock

Çmimi origjinal qe: 6500 L.Çmimi i tanishëm është: 3900 L.
Fuqia: 700 W Kapaciteti i gotës: 600 ml Kapaciteti i eneës mikser:  500 ml Këmbë plastike jorrëshqitëse Me thika të çmontueshme për pastrim dhe ruajtje të lehtë Montim/çmontim me një lëvizje    

Blender Set 4 në 1 KM1040 700w DSP PROFESSIONAL

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 9000 L.Çmimi i tanishëm është: 5500 L.
Fuqia: 700 W Kapaciteti i gotës: 500 ml Kapaciteti i eneës mikser:  500 ml Këmbë plastike jorrëshqitëse Me thika të çmontueshme për pastrim dhe ruajtje të lehtë Montim/çmontim me një lëvizje    

Blender dore KM1024 400w DSP Professional me gote

In stock

Çmimi origjinal qe: 4300 L.Çmimi i tanishëm është: 2900 L.
 • Fuqia: 400 WMe 2 shpejtësi Kapaciteti i gotës: 800 ml Me thika të çmontueshme për pastrim dhe ruajtje të lehtë Montim/çmontim me një lëvizje

Blender Set 7në1 KM1037 500w DSP PROFESSIONAL

In stock

Çmimi origjinal qe: 7500 L.Çmimi i tanishëm është: 4900 L.
7 funksione ne nje pajisje Fuqia: 500 W Me 2 shpejtësi Këmbë plastike jorrëshqitëse Me thika të çmontueshme për pastrim dhe ruajtje të lehtë Montim/çmontim me një lëvizje    

Blender Set 4 në 1 KM1093 500w DSP PROFESSIONAL

In stock

Çmimi origjinal qe: 5800 L.Çmimi i tanishëm është: 3400 L.
Fuqia: 700 W Me 2 shpejtësi Kapaciteti i gotës: 700 ml Kapaciteti i eneës mikser:  500 ml Këmbë plastike jorrëshqitëse Me thika të çmontueshme për pastrim dhe ruajtje të lehtë Montim/çmontim me një lëvizje    

Blender Set 4 në 1 KM1091 400W DSP PROFESSIONAL NEW

In stock

Çmimi origjinal qe: 6000 L.Çmimi i tanishëm është: 3600 L.
Fuqia: 400 W Motori: DC 5712 me bakër të pastër Pjesët plastike: plastikë polimere ABS Pjesët metalike: inoks Tehet S/S: çelik special Me 2 shpejtësi Rrahese vezësh: çelik special Kapaciteti i gotës: 700 ml Kapaciteti i eneës mikser:  500 ml Këmbë plastike jorrëshqitëse Me thika të çmontueshme për pastrim dhe ruajtje të lehtë Montim/çmontim me një lëvizje    

Blender Dore KM1081 800W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 2600 L.
✔️Fuqia: 800 W ✔️Motorr DC 8112 bakër i plotë ✔️Materiali: ABS & çelik inox ✔️Dy shpejtësi te modifikueshme ✔️Thika inox SS304 me 2 tehe ✔️Pjesë të ndashme SS201 për përdorim dhe pastrim të lehtëBlender

Blender Set 3ne1 KM1146 1000W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 6000 L.Çmimi i tanishëm është: 3900 L.
  Fuqia: 100W Motor bakri të pastër 2 tehe SS çeliku special Shpejtësi e rregullueshme Buton Turbo Rrahëse veze inoksi Gotë 0.7 L RRAHSE VEZE INOKS

Blender Dore KM1094 200W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 2800 L.Çmimi i tanishëm është: 1800 L.
✔️Fuqia: 200 W ✔️Motorr DC 5512 bakër i plotë ✔️Materiali: ABS & çelik inox ✔️Një shpejtësi ✔️Teh inox SS304 ✔️Pjesë të ndashme SS201 për përdorim dhe pastrim të lehtë

Blender Dore KM1072 200W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 2800 L.Çmimi i tanishëm është: 1800 L.
  Blender dore I fuqishem, i thjeshte dhe shume praktik. Mund te pregatitni supen,  smuth, salca, marmalad, majonez etj I cmontohet thika per pastrim sa me te shpejte dhe depozitohet lehte.

Blender Set 4ne1 KM1092 200W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 4750 L.Çmimi i tanishëm është: 2850 L.
FUQIA 200W
5 SHPEJTESI
BUTON TURBO
4 THIKA SS 304 SPECIALE PER FRULIM/GRIRJE
BLENDER INOX ME GOTE PVC 700ML
RRAHSE VEZE INOKS
GRIRESE PERIMESH/FRUTASH PVC 500ML
 

Blender Set 4ne1 KM1086 1000W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 7500 L.Çmimi i tanishëm është: 4500 L.
FUQIA 1000W
5 SHPEJTESI
BUTON TURBO
4 THIKA SS 304 SPECIALE PER FRULIM/GRIRJE
BLENDER INOX ME GOTE PVC 700ML
RRAHSE VEZE INOKS
GRIRESE PERIMESH/FRUTASH PVC 500ML
 

Blender dhe Mulli 2n1 KJ2095 600W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 11000 L.Çmimi i tanishëm është: 6900 L.
Fuqia: 600W Gote përzierje qelqi 1.5L Gote bluarje 0.2L                                                                                                                                Kapaciteti ne bluarje: 200g Motor 100% bakri i paster 7635 Materiali i teheve S / S: SUS304  + 430                                                                                              Materili i panelit prej plastike polimere ABS                                                                                  Celës me 2 shpejtësi                                                                                                                                  Buton Pulse Set Dy në Një (grirje/përzierje dhe bluarje)

Blender KJ2093 500W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 6000 L.Çmimi i tanishëm është: 3800 L.
Fuqia: 500W Kapaciteti i enës prej qelqi: 1.5L Motor 100% bakri i paster 7025 Celës me 2 shpejtësi dhe impuls. I sigurt për laresën e enëve Tehe prej çelik inoks SUS Materiali: Plastikë polimere

Blender Me Ngrohje KJ2055 1400W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 19900 L.Çmimi i tanishëm është: 15500 L.
Fuqia: 1400 W Kapaciteti i enës: 1.75L Motor 100% bakër i pastër. Shpejtësia: 22,000-25,000 RPM. Shpejtësisë e ndryshueshme. Programim për: Smuth, Fruta të thata, Kokteile, Salca, Supa, Ushqim bebesh, Qumësht, Salca të ftohta, etj. Funksionet: Smoothie, Copëtim akulli, Bluarje, Puls. Funksioni i ngrohjes: 800 W Makina ka një funksion të ndezjes së butë. Pajisja ka system të dyfishtë të sigurisë, fiket automatikisht kur hiqet kapaku ose ena. 6 tehe prerëse çeliku SUS420 bëjnë gjithcka në pak sekonda. Kushineta të dyfishta metalike me cilësi të lartë NSK Mekanizëm bluarës krejtësisht metalik. Guarnicione kundër rrjedhjeve fluorine super cilësore Zhurmë e ulët nën 80DB +/-5DB. Teknologji innovative e sensorit të motorit Hall.