Po shfaqet përfundimi i vetëm

Berese Buke 500g/750g/1000g 600W KC3049 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 13700 L.Çmimi i tanishëm është: 8800 L.
 • Fuqia: 600 W
 • Motor AC me zhurmë të ulët
 • Madhësia e bukës: 500g/750g/1000g
 • Kapak S/S me dritare të madhe shikimi
 • Tavë për bukë prej alumini me shtresë jo ngjitëse
 • Tehe përzierjeje alumini të derdhura
 • 19 programe elektronike me ekran LCD
 • Ngjyrat e rregullueshme të pjekjes: të lehta, të mesme, të errëta
 • 10-15 minuta memorie fikse
 • Funksioni i kohës së paracaktuar: 15 orë
 • 60 minuta mbajtje ngrohtë
 • Aksesorët: Kupa dhe lugë matëse