Po shfaqen krejt 16 përfundimet

Raft Kendor Banjoje Inoks/Plastike Polimere IS200288

In stock

Çmimi origjinal qe: 2600 L.Çmimi i tanishëm është: 1800 L.
 • MATERIALI:
 • Skeleti: Inoks
 • Raftet: Plastikë polimere ABS
 • PËRMASAT:
 • Lartësia: 2.5 deri 3.2 m
 • Përmasat e rafteve trekëndore: 23 x 23 x 33 cm
 • Pesha maksimale: 16 kg
 • Numri i rafteve: 4
 • Montohet për disa minuta pa vegla

Raft Kendor Banjoje Inoks/Plastike Polimere DK22259

In stock

Çmimi origjinal qe: 3500 L.Çmimi i tanishëm është: 2100 L.
 • MATERIALI:
 • Skeleti: Inoks
 • Raftet: Plastikë polimere ABS
 • PËRMASAT:
 • Lartësia maksimale: 3.2 m
 • Përmasat e rafteve trekëndore: 23 x 23 x 33 cm
 • Numri i rafteve: 4
 • Montohet për disa minuta pa vegla

Raft 4 Kate Shumefunksional Plastike PP Cilesore BA302402

In stock

Çmimi origjinal qe: 4000 L.Çmimi i tanishëm është: 3000 L.
 • MATERIALI: Plastikë Polipropilen
 • Lartësia: 138 cm
 • Gjerësia:  60 cm
 • Thellësia e rafteve: 30  cm
 • Numri i rafteve: 4
 • Pesha maksimale: 20kg për raft

Peshore Elektronike Trupore 150Kg BA008819 ESTIAGR

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 2000 L.
 • Pesha maksimale: 150 kg
 • Saktësia: 100 gr
 • 4 sensorë saktësie të lartë
 • Xham qeramik i temperuar 4 mm
 • Përmasat: 28 x 28 x 2 Cm
 • Ekran LCD 6 x 2.5 Cm
 • Sinjalizim mbipeshe/overload
 • Sinjlizim baterie të ulët
 • Bateri litiumi e përfshirë
 • Fikje automatike
 • Certifikim CE, RoHs, Intertek.

Raft Shumefunksional/Portmanto Metalike IS122235

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 1500 L.
 • MATERIALI: Metal dhe plastikë polimere
 • I lyer me bojë elektrostatike me sprucim
 • PËRMASAT:
 • Lartësia: 170 cm.
 • Gjerësia: 60 cm
 • Thellësia e rafteve: 25 cm
 • Numri i rafteve: 4

Raft Shumefunksional Inoks/Plastike Polimere IS388869

In stock

Çmimi origjinal qe: 4000 L.Çmimi i tanishëm është: 2300 L.
 • MATERIALI:
 • Skeleti:Inoks
 • Raftet: Plastikë polimere ABS
 • PËRMASAT:
 • Lartësia: 77 cm
 • Gjerësia: 51 cm
 • Thellësia e rafteve: 26 cm
 • Numri i rafteve: 4

Raft Shumefunksional Solid Inoks/Plastike Polimere IS388876

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 2500 L.
 • MATERIALI:
 • Skeleti:Inoks tuba 2.5 cm
 • Raftet: Plastikë polimere ABS e përforcuar
 • PËRMASAT:
 • Lartësia: 108 cm
 • Gjerësia: 50 cm
 • Thellësia e rafteve: 26 cm
 • Numri i rafteve: 4

Raft 3 Kate Shumefunksional 24x40x61CM

In stock

Çmimi origjinal qe: 3000 L.Çmimi i tanishëm është: 1800 L.
 • MATERIALI:
 • Skeleti:Inoks
 • Raftet: Plastikë polimere ABS
 • PËRMASAT:
 • Lartësia: 58 cm
 • Gjerësia:  51 cm
 • Thellësia e rafteve: 26  cm
 • Numri i rafteve: 3

Raft 4 kate Shumefunksional Inoks/Plastike 24x40x86cm

In stock

Çmimi origjinal qe: 3500 L.Çmimi i tanishëm është: 2100 L.
 • MATERIALI:
 • Skeleti:Inoks
 • Raftet: Plastikë polimere ABS
 • PËRMASAT:
 • Lartësia: 77 cm
 • Gjerësia:  51 cm
 • Thellësia e rafteve: 26  cm
 • Numri i rafteve: 4

Raft Metali Tualeti DK7713

In stock

Çmimi origjinal qe: 3200 L.Çmimi i tanishëm është: 2000 L.
 
 • MATERIALI: Çelik i emaluar
 • PËRMASAT:
 • Lartësia: 163 cm
 • Gjerësia: 50 cm
 • Thellësia e rafteve: 26 cm
 • Numri i rafteve: 3

Raft Metali Per Lavatrice IS1048

In stock

Çmimi origjinal qe: 3200 L.Çmimi i tanishëm është: 2100 L.
 • MATERIALI: Çelik i emaluar
 • PËRMASAT:
 • Lartësia: 163 cm
 • Gjerësia: 68 cm
 • Thellësia e rafteve: 25 cm
 • Numri i rafteve: 3
 • Pesha e mbajtur: >20 kg

Raft Shumefunksional Magazinimi Bambu DK222105

In stock

Çmimi origjinal qe: 8200 L.Çmimi i tanishëm është: 5500 L.
 • MATERIALI: Bambu
 • PËRMASAT:
 • Lartësia: 87 cm
 • Gjerësia: 100 cm
 • Thellësia e rafteve: 25 cm
 • Numri i rafteve: 5

Raft Dushi/Mbajtese Shampo Inoks Me Ngjitje Ose Vida

In stock

Çmimi origjinal qe: 1500 L.Çmimi i tanishëm është: 1200 L.
 • Materiali: Inoks
 • Përmasat: 26 x 26 x 5.5 cm
 • Mënyra e montimit: me ngjitje ose me vida (përfshihen në paketim)

Peshore Elektronike KD7013 DSProffesional 180Kg

In stock

Çmimi origjinal qe: 3500 L.Çmimi i tanishëm është: 2500 L.
Peshore Elektronike Shendeti ju lejon të matni përqindjen e yndyrës dhe lëngjeve trupore, duke ju ofruar informacion për gjendjen tuaj fizike

Peshore Elektronike Shendeti KD7018 DSProffesional 180Kg

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 2990 L.
Peshore Elektronike Shendeti ju lejon të matni përqindjen e yndyrës dhe lëngjeve trupore, duke ju ofruar informacion për gjendjen tuaj fizike

Peshore Elektronike Trupore Camry 180Kg EB5633

In stock

Çmimi origjinal qe: 3900 L.Çmimi i tanishëm është: 3200 L.
 • Pesha maksimale: 180 kg
 • Saktësia: 50 gr
 • Ekran LCD 7 x 4 Cm