Po shfaqen krejt 2 përfundimet

Rrjete Inoksi Premium Gatimi Me Avull ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1600 L.Çmimi i tanishëm është: 1200 L.
  • Materiali: Inoks Premium Ushqimor
  • Gatim uniform dhe i shëndetshëm me avull
  • Hapet nga 14 deri në 24 cm
  • Me tre këmbë për qëndrueshmëri
  • Me dorezë për nxjerrje të lehtë pas gatimit

Rrjete Inoksi Gatimi Me Avull 17241 Cesta

In stock

Çmimi origjinal qe: 1400 L.Çmimi i tanishëm është: 1000 L.
  • Materiali: Inoks
  • Gatim uniform dhe i shëndetshëm me avull
  • Hapet nga 18 deri në 28 cm
  • Me tre këmbë për qëndrueshmëri
  • Me dorezë për nxjerrje të lehtë pas gatimit