Po shfaqen krejt 2 përfundimet

Beres Akullore/Kos i Ngrire KA4014 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 6200 L.Çmimi i tanishëm është: 3900 L.
  • Fuqia: 8 W
  • Kapaciteti: 0.8 L
  • Makinë për akullore dhe kos 2 në 1
  • Dizajni i izolimit me dy shtresa + lëng ngrirës me cilësi të lartë
  • Performancë superiore e ruajtjes së temperaturës
  • Funksionimi i lehtë: fillon dhe ndalon me një buton
  • Vetëm për 20 minuta mund të përfundojë akullore dhe kos
  • E thjeshtë në shtëpi, larg aditivëve, e sigurt dhe e sigurt, e shëndetshme dhe e shijshme

Forme Akullore/Kasata Me 8 Ndarje IS1028

In stock

500 L
Materialet me cilësi të lartë E lehtë për t'u pastruar Gamë e gjerë aplikimesh Përdorimi i lehtë Hapesire e madhe