Po shfaqen krejt 24 përfundimet

Fritezë me Ajër (Air Fryer) 5.5L 1800W JMK5005

In stock

Çmimi origjinal qe: 11900 L.Çmimi i tanishëm është: 5500 L.
 • Tensioni: 220-240V~ 50/60Hz
 • Fuqia: 1800 W
 • Kapaciteti: 5.5L
 • Kontrolli i temperaturës: 80-200℃
 • Materiali: PP+ABS+SS304
 • Tubi ngrohës: SS304
 • Mënyra e kontrollit: DIXHITALE
 • Mbrojtje nga mbinxehja
 • Treguesi i fuqisë
 • Ene veshura jo ngjitëse
 • Aksesorët: Tabaka për filtrin e vajit

Fritezë me Ajër (Air Fryer) 8L 2500W JMK5011

In stock

Çmimi origjinal qe: 14900 L.Çmimi i tanishëm është: 7500 L.
 • Tensioni: 220-240V~ 50/60Hz
 • Fuqia: 2500 W
 • Kapaciteti: 8L
 • Dritare e shikimit
 • Kontrolli i temperaturës: 80-200℃
 • Materiali: PP+ABS+SS304
 • Tubi ngrohës: SS304
 • Mënyra e kontrollit: MEKANIKE
 • Mbrojtje nga mbinxehja
 • Treguesi i fuqisë
 • Ene veshura jo ngjitëse
 • Aksesorët: Tabaka për filtrin e vajit

Fritezë me Ajër (Air Fryer) 8.5L 1700W KB2138 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 19900 L.Çmimi i tanishëm është: 9000 L.
 • Tensioni: 220-240V~ 50/60Hz
 • Fuqia: 1700 W
 • Kapaciteti: 8.5L
 • Dritare e shikimit
 • Kontrolli i temperaturës: 65-200℃
 • Materiali: PP+ABS+SS304
 • Tubi ngrohës: SS304
 • Mënyra e kontrollit: ekran elektronik
 • Mbrojtje nga mbinxehja
 • Treguesi i fuqisë
 • Ene veshura jo ngjitëse

Air Fryer/Fritezë me Ajër 5.5 L 1500W KB2081 DSP PROFESSIONAL

In stock

Çmimi origjinal qe: 16500 L.Çmimi i tanishëm është: 9900 L.
 • Fuqia: 1500 W
 • Kapaciteti: 5.5L
 • Kontrolli mekanik
 • Temperaturë e kontrollueshme: 80-200℃
 • Koha e punës: 0-30 minuta
 • 90% më pak vaj për të skuqur
 • Shkrin deri 80% të dhjami të tepërt të mishrave, pa u humbur shijen
 • Rezistenca ngrohëse inoks S304
 • Panel dhe doreza që nuk nxehen gjatë gatimit
 • Sistem inovativ me Qarkullim 360° të Shpejtë të Ajrit që kursen kohë dhe energji
 • Mbrojtje nga mbinxehja

KB2062a Air Fryer/Fritezë me Ajër 2.5L/800W e bardhe

In stock

Çmimi origjinal qe: 9900 L.Çmimi i tanishëm është: 4990 L.
Fuqia: 800 W Kapaciteti: 2.5 L Enë jongjitëse për pastrim të lehtë Temperaturë e kontrollueshme: 80-200℃ Koha e punës: 0-30 minuta 90% më pak vaj për te skuqur Shkrin dhjamin e tepërt të mishrave, pa u humbur shijen Rezistenca ngrohëse inoks S304 Panel dhe doreza që nuk nxehen gjatë gatimit Sistem inovativ me Qarkullim të Shpejtë të Ajrit që kursen kohë dhe energji Mbrojtje nga mbinxehja Mbrojtje e dyfishtë kur kontrollon ushqimin gjatë gatimit/skuqjes Këmbë që nuk rrëshqasin  

Air Fryer/Fritezë me Ajër 7 L 1800W KB2088 DSP PROFESSIONAL

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 19000 L.Çmimi i tanishëm është: 11500 L.
 • Fuqia: 1800 W
 • Kapaciteti: 6.5L
 • Ekran LCD me prekje
 • Çelës rrotullues shumëfunksional
 • Temperaturë e kontrollueshme: 80-200℃
 • Koha e punës: 0-30 minuta
 • 90% më pak vaj për të skuqur
 • Shkrin deri 80% të dhjami të tepërt të mishrave, pa u humbur shijen
 • Rezistenca ngrohëse inoks S304
 • Panel dhe doreza që nuk nxehen gjatë gatimit
 • Sistem inovativ me Qarkullim 360° të Shpejtë të Ajrit që kursen kohë dhe energji
 • Temperatura brenda fritezës arrin deri 280 ℃
 • Mbrojtje nga mbinxehja
 • Mbrojtje e dyfishtë kur kontrollon ushqimin gjatë gatimit/skuqjes
 • Këmbë që nuk rrëshqasin

Fritezë me Ajër me 2 Kosha KB2125 5+5L 3400W, DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 19000 L.Çmimi i tanishëm është: 12990 L.
 • Tensioni: 220-240V~ 50/60Hz
 • Fuqia: 1800 W
 • Kapaciteti: 8.0L
 • Dritare e shikimit
 • Kontrolli i temperaturës: 80-200℃
 • Materiali: PP+ABS+SS304
 • Tubi ngrohës: SS304
 • Mënyra e kontrollit: ekran elektronik
 • Mbrojtje nga mbinxehja
 • Treguesi i fuqisë
 • Të veshura jo ngjitëse
 • Aksesorët: Tabaka për filtrin e vajit

Fritezë me Ajër(Air Fryer) KB2163 8L 1800W, DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 19900 L.Çmimi i tanishëm është: 9900 L.
 • Tensioni: 220-240V~ 50/60Hz
 • Fuqia: 1800 W
 • Kapaciteti: 8.0L
 • Dritare e shikimit
 • Kontrolli i temperaturës: 80-200℃
 • Materiali: PP+ABS+SS304
 • Tubi ngrohës: SS304
 • Mënyra e kontrollit: ekran elektronik
 • Mbrojtje nga mbinxehja
 • Treguesi i fuqisë
 • Të veshura jo ngjitëse
 • Aksesorët: Tabaka për filtrin e vajit

Air Fryer/Fritezë me Ajër 5.5 L 1800W, DSP PROFESSIONAL, KB2087

In stock

Çmimi origjinal qe: 19900 L.Çmimi i tanishëm është: 12000 L.
Fuqia: 1800 W Kapaciteti: 5.5L Temperaturë e kontrollueshme: 80-200℃ Koha e punës: 0-30 minuta 90% më pak vaj për te skuqur Shkrin dhjamin e tepërt të mishrave, pa u humbur shijen Rezistenca ngrohëse inoks S304 Panel dhe doreza që nuk nxehen gjatë gatimit Sistem inovativ me Qarkullim të Shpejtë të Ajrit që kursen kohë dhe energji Mbrojtje nga mbinxehja Mbrojtje e dyfishtë kur kontrollon ushqimin gjatë gatimit/skuqjes Këmbë që nuk rrëshqasin

Air Fryer/Oven Fritezë me Ajër/Furrë 12 L 1800W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 25000 L.Çmimi i tanishëm është: 14500 L.
Fuqia: 1800 W Kapaciteti: 12L Temperaturë e kontrollueshme: 60-200℃ Koha e punës: 1-60 minuta Me kontroll të shpejtësisë së ventilatorit Dritare xhami për kontroll të gatimeve pa hapur furrën Me dritë brenda Tavë, dy zgara, hell, kosh rrotullues dhe 10 shufra për kremvice Ekran LED me ekran me prekje Sistemi i menusë së gatimit automatik me buton për çdo lloj ushqimi Zile automatike kur mbaron gatimi Mbrojtje nga mbinxehja Këmbë kundër rrëshqitjes Mbrojtje nga nxehtësia gjatë heqjes së tepsive, zgarave ose hellit. Panel dhe doreza të ftohta në prekje kur pajisja gatuan.

Air Fryer/Fritezë me Ajër 5.5 L 1350W DSP PROFESSIONAL KB2122

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 16500 L.Çmimi i tanishëm është: 8990 L.
 • Fuqia: 1350 W
 • Kapaciteti: 5.5L
 • Koha e punës: 0-30 minuta
 • Temperaturë e kontrollueshme: 80-200℃
 • 90% më pak vaj për të skuqur
 • Shkrin dhjamin e tepërt të mishrave, pa u humbur shijen
 • Dritare xhami për të kontrolluar gatimin pa hapur kapakun
 • Fikje automatike me sinjal akustik
 • Teknologji inovative e qarkullimit të ajrit të nxehtë 360°
 • Kosh që nuk ngjit për heqje të lehtë dhe pastrim të shpejtë
 • Panel dhe doreza që nuk nxehen gjatë gatimit
 • Këmbë që nuk rrëshqasin

Air Fryer/Fritezë me Ajër 5,5 L1500W KB2082 DSP PROFESSIONAL

In stock

Çmimi origjinal qe: 15000 L.Çmimi i tanishëm është: 7990 L.
Fuqia: 1500 W Kapaciteti: 5.5L Ekran LCD me prekje Temperaturë e kontrollueshme: 80-200℃ Koha e punës: 0-30 minuta 90% më pak vaj për te skuqur Shkrin dhjamin e tepërt të mishrave, pa u humbur shijen Rezistenca ngrohëse inoks S304 Panel dhe doreza që nuk nxehen gjatë gatimit Sistem inovativ me Qarkullim 360° të Shpejtë të Ajrit që kursen kohë dhe energji Mbrojtje nga mbinxehja Mbrojtje e dyfishtë kur kontrollon ushqimin gjatë gatimit/skuqjes Këmbë që nuk rrëshqasin

Deep Fryer/Fritezë Me Vaj 3L 2000W KB2079 DSP PROFESSIONAL

In stock

Çmimi origjinal qe: 9900 L.Çmimi i tanishëm është: 6900 L.
 • Fuqia: 2000 W Kapaciteti: 3.0 L Madhësia e produktit: 24.0 * 23.5 * 9.0cm Madhësia e pjatës: 26,0 * 15,0 cm Thellësia: 12.7 cm Panel dhe aksesorë prej inoksi Temperaturë e kontrollueshme: 0-190℃ Me tregues e temperature Çelës për kontrollin e temperaturës Kapak inoksi me dritare për kontrollin e procesit të skuqjes Rrjetë inoksi e çmontueshme për pastrim të kollajshëm Rezistencë inoksi e çmontueshme për pastrim të kollajshëm Këmbë kundër rrëshqitjes Dorëza në të dyja anët

Air Fryer/Friteze Me Ajer 3.5L/1350W KB2057

In stock

Çmimi origjinal qe: 12000 L.Çmimi i tanishëm është: 9600 L.
Tensioni:220-240V~50/60Hz Fuqia: 1350 W Kapaciteti: 3.5L Temperaturë e kontrollueshme: 80-200℃ Koha e punës: 0-30 minuta Pllakë e sipërme prej çeliku inox e nivelit të lartë me ventilim Kosh i brendshëm antingjitës për pastrim të lehtë Çelësa rrotullues për kontrollin e temperaturës dhe kohës shumëllojshmëri gatimesh Me element ngrohës S/S me 5 cikle ajri për gatim të njëtrajtshëm. Fikje automatike me sinjal akustik. Me mbrojtje nga mbinxehja. Paneli dhe doreza që nuk nxehen. Këmbë që nuk rrëshqasin

Air Fryer/Friteze Me Ajer 3L/1350W KB2048A DSP

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 12900 L.Çmimi i tanishëm është: 9900 L.
Fuqia: 1350 W Kapaciteti: 3 L Temperaturë e kontrollueshme: 80-200℃ Koha e punës: 0-30 minuta Pllakë e sipërme prej çeliku inox e nivelit të lartë me ventilim Kosh i brendshëm antingjitës për pastrim të lehtë Çelës rrotullues për kontrollin e temperaturës dhe kohës shumëllojshmëri gatimesh Me element ngrohës S/S me  cikle ajri për gatim të njëtrajtshëm. Fikje automatike. Me mbrojtje nga mbinxehja. Paneli dhe doreza që nuk nxehen. Këmbë që nuk rrëshqasin
Koha e punës: 0-30 minuta 90% më pak vaj për te skuqur Shkrin dhjamin e tepërt të mishrave, pa u humbur shijen Rezistenca ngrohëse inoks S304 Panel dhe doreza që nuk nxehen gjatë gatimit Sistem inovativ me Qarkullim të Shpejtë të Ajrit që kursen kohë dhe energji Mbrojtje nga mbinxehja Mbrojtje e dyfishtë kur kontrollon ushqimin gjatë gatimit/skuqjes Këmbë që nuk rrëshqasin  

Air Fryer/Fritezë Me Ajër 3L/1350W KB2048

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 12900 L.Çmimi i tanishëm është: 9900 L.
Fuqia: 1350 W Kapaciteti: 3 L Temperaturë e kontrollueshme: 80-200℃ Brenda pajisjes temperatura arrin në  280 gradë Koha e punës: 0-30 minuta 90% më pak vaj për te skuqur Shkrin dhjamin e tepërt të mishrave, pa u humbur shijen Rezistenca ngrohëse inoks S304 Panel dhe doreza që nuk nxehen gjatë gatimit Sistem inovativ me Qarkullim të Shpejtë të Ajrit që kursen kohë dhe energji Mbrojtje nga mbinxehja Mbrojtje e dyfishtë kur kontrollon ushqimin gjatë gatimit/skuqjes Këmbë që nuk rrëshqasin

Air Fryer/Fritezë Me Ajër 6L/1700W KB2066

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 175000 L.Çmimi i tanishëm është: 11000 L.
Fuqia: 1700 W Kapaciteti: 6L Panel digjital me prekje Temperaturë e kontrollueshme: 80-200℃ Temperatura brenda koshit deri në 280 gradë; Koha e punës: 0-30 minuta 90% më pak vaj për te skuqur Shkrin dhjamin e tepërt të mishrave, pa u humbur shijen Rezistenca ngrohëse inoks S304 Panel dhe doreza që nuk nxehen gjatë gatimit Sistem inovativ me Qarkullim të Shpejtë të Ajrit që kursen kohë dhe energji Mbrojtje nga mbinxehja Mbrojtje e dyfishtë kur kontrollon ushqimin gjatë gatimit/skuqjes Këmbë që nuk rrëshqasin  

Air Fryer/Fritezë Me Ajër 3.5L/1350W KB2109

In stock

Çmimi origjinal qe: 12000 L.Çmimi i tanishëm është: 6990 L.
Fuqia: 1350 W Kapaciteti: 3.5L Enë jongjitëse për pastrim të lehtë Temperaturë e kontrollueshme: 80-200℃ Koha e punës: 0-30 minuta 90% më pak vaj për te skuqur Shkrin dhjamin e tepërt të mishrave, pa u humbur shijen Rezistenca ngrohëse inoks S304 Panel dhe doreza që nuk nxehen gjatë gatimit Sistem inovativ me Qarkullim të Shpejtë të Ajrit që kursen kohë dhe energji Mbrojtje nga mbinxehja Mbrojtje e dyfishtë kur kontrollon ushqimin gjatë gatimit/skuqjes Këmbë që nuk rrëshqasin

Air Fryer/Fritezë me Ajër 2.5L/800W KB2062

In stock

Çmimi origjinal qe: 9900 L.Çmimi i tanishëm është: 4990 L.
Fuqia: 800 W Kapaciteti: 2.5 L Enë jongjitëse për pastrim të lehtë Temperaturë e kontrollueshme: 80-200℃ Koha e punës: 0-30 minuta 90% më pak vaj për te skuqur Shkrin dhjamin e tepërt të mishrave, pa u humbur shijen Rezistenca ngrohëse inoks S304 Panel dhe doreza që nuk nxehen gjatë gatimit Sistem inovativ me Qarkullim të Shpejtë të Ajrit që kursen kohë dhe energji Mbrojtje nga mbinxehja Mbrojtje e dyfishtë kur kontrollon ushqimin gjatë gatimit/skuqjes Këmbë që nuk rrëshqasin  

Air Fryer/Fritezë Me Ajër 8L/1800W KB2076

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 15000 L.Çmimi i tanishëm është: 11000 L.
Fuqia: 1800 W Kapaciteti: 8 L Enë jongjitëse për pastrim të lehtë Temperaturë e kontrollueshme: 80-200℃ Koha e punës: 0-30 minuta 90% më pak vaj për te skuqur Shkrin dhjamin e tepërt të mishrave, pa u humbur shijen Rezistenca ngrohëse inoks S304 Panel dhe doreza që nuk nxehen gjatë gatimit Sistem inovativ me Qarkullim të Shpejtë të Ajrit që kursen kohë dhe energji Mbrojtje nga mbinxehja Mbrojtje e dyfishtë kur kontrollon ushqimin gjatë gatimit/skuqjes Këmbë që nuk rrëshqasin

Air Fryer/Oven Fritezë me Ajër/Furrë 23L KT23C DSP

In stock

Çmimi origjinal qe: 16000 L.Çmimi i tanishëm është: 12800 L.
Kapaciteti: 23L Fuqia si furrë: 1400 W                                                                                                                            Përmasat e furrës:31x32x17 cm                                                                                                                  Fuqia si fritezë ajri të nxehtë: 1700 W Koha e punës 60 minuta                                                                                                                  Temperaturë e kontrollueshme:100-230°C Paneli i përparmë inoks Dera e dyfishtë prej xhami rezistente ndaj nxehtësisë Me sistem qarkullimi të ajrit 360° me fluks variabël Fiket automatikisht dhe me sinjal akustik Rezistencat e sipërme dhe të poshtme prej inoksi Çelës rrotullues për zgjedhjen e programit                                                                                                        5 programe: zierje, vlim, pjekje, skuqje, skuqje të thellë Aksesorë: 1 tavë për pjekje: çeliku i smaltuar 1 zgarë pjekje: çeliku i kromuar 1 dorezë për tigan: çelik i kromuar

Air Fryer Fritezë me Ajër 5L/1800W KB2031

In stock

Çmimi origjinal qe: 15000 L.Çmimi i tanishëm është: 9990 L.
Fuqia:  1800W Kapaciteti: 5 L Enë jongjitëse për pastrim të lehtë Temperaturë e kontrollueshme: 80-200℃ Koha e punës: 0-30 minuta 90% më pak vaj për te skuqur Shkrin dhjamin e tepërt të mishrave, pa u humbur shijen Rezistenca ngrohëse inoks S304 Panel dhe doreza që nuk nxehen gjatë gatimit Sistem inovativ me Qarkullim të Shpejtë të Ajrit që kursen kohë dhe energji Mbrojtje nga mbinxehja Mbrojtje e dyfishtë kur kontrollon ushqimin gjatë gatimit/skuqjes Këmbë që nuk rrëshqasin

Air Fryer/Oven Fritezë me Ajër/Furrë KB2030 12L 1700W DSP

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 25000 L.Çmimi i tanishëm është: 14000 L.
Fuqia: 1700 W Kapaciteti: 12 L Panel komandash digjital Temperaturë e kontrollueshme: 65-200℃ Temperatura brenda furrës arrin deri 300℃ Koha e punës: 0-30 minuta Funksionet: grillë, skuqje, pjekje dhe skuqje të fortë. Rezistenca ngrohëse inoks S304 Mbrojtje nga mbinxehja Mbrojtje e dyfishtë kur kontrollon ushqimin gjatë gatimit/skuqjes Këmbë që nuk rrëshqasin

Air Fryer/Oven Fritezë me Ajër/Furrë12L KB2029 1700W DSP

In stock

Çmimi origjinal qe: 19900 L.Çmimi i tanishëm është: 13500 L.
Fuqia: 1700 W
Kapaciteti: 12 L
Panel komandash digjital
Temperaturë e kontrollueshme: 65-200℃
Temperatura brenda furrës arrin deri 300℃
Koha e punës: 0-30 minuta
Funksionet: grillë, skuqje, pjekje dhe skuqje të fortë.
Dritare xhami për kontroll të gatimeve pa hapur furrën
Tavë, dy zgara, hell, kosh rrotullues dhe 10 shufra për kremvice
Dimensionet e brendshme të furrës 24 x 240 cm
90% më pak vaj për te skuqur
Shkrin dhjamin e tepërt të mishrave, pa u humbur shijen
Rezistenca ngrohëse inoks S304
Panel dhe doreza që nuk nxehen gjatë gatimit
Sistem inovativ me Qarkullim të Shpejtë të Ajrit që kursen kohë dhe energji
Mbrojtje nga mbinxehja
Mbrojtje e dyfishtë kur kontrollon ushqimin gjatë gatimit/skuqjes
Këmbë që nuk rrëshqasin