Po shfaqen krejt 3 përfundimet

Ventilator Ngrohes 2000W R1185 RAF

In stock

Çmimi origjinal qe: 4200 L.Çmimi i tanishëm është: 2800 L.
 •  Fuqia: 2000 W
 • - Me bazë që rrotullohet
 • - Me termostat të rregullueshëm analog
 • - Ka një çelës për zgjedhjen e modalitetit 1000W ose 2000W
 • - Mundësia e funksionimit të pavarur të ventilatorit, pa ngrohje
 • - Dritë treguese e fuqisë
 • - Mbrojtje nga mbinxehja
 • - Stabilitet i shkëlqyer

Ventilator Ngrohes 2000W R1183 RAF

In stock

Çmimi origjinal qe: 3500 L.Çmimi i tanishëm është: 2300 L.
 • Fuqia: 2000 W- Mund të vendoset vertikalisht dhe horizontalisht, për t'u përshtatur në çdo hapësirë - Me termostat të rregullueshëm analog - Ka një çelës për zgjedhjen e modalitetit 1000W ose 2000W - Mundësia e funksionimit të pavarur të ventilatorit, pa ngrohje - Dritë treguese e fuqisë - Mbrojtje nga mbinxehja - Stabilitet i shkëlqyer - Dorezë mbajtëse praktike dhe e qëndrueshme - Dimensionet e pajisjes: 25x25x12cm - Pesha e pajisjes: 1 kg ​

Ventilator Ngrohes 2000W AP1710 Apricot

In stock

Çmimi origjinal qe: 3500 L.Çmimi i tanishëm është: 1800 L.
 • 2 cilësime të nxehtësisë (1000 dhe 2000 vat).
 • - Kontroll automatik i termostatit.
 • - Çelësi i funksionit me 4 pozicione (Off, Fan, Lo, Hi).
 • - Cilësimi vetëm për ventilatorin.
 • - Termostati i brendshëm kufizues i nxehtësisë.
 • - Pajisja e sigurisë termike.
 • - Ndërprerësi i sigurisë nga renia.
 • - Drita treguese e fuqisë.