Po shfaqet përfundimi i vetëm

Abazhur Tavani V531 Lare Me Flori Dhe Kristale Spectra Swarovski®

In stock

Çmimi origjinal qe: 180000 L.Çmimi i tanishëm është: 70000 L.

Abazhur Tavani V531 Lare Me Flori Dhe Kristale Spectra Swarovski® do të ndryshojë komplet ambientin tuaj. Ai do të mbushë muret dhe dyshemenë me qindra ylberë të vegjël, duke krijuar një atmosferë mahnitëse. Edhe një ndriçim minimal ai është në gjendje ta shndërrojë në një shkëlqim të pakrahasueshëm luksi dhe stili! Ai ka skelet të larë me flori dhe është prodhuar në Greqi nga mjeshtra artizanë me eksperiencë shumë vjeçare!