Po shfaqen krejt 16 përfundimet

Peshore Elektronike Kuzhine KD7034 DSP Professional

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 1600 L.
 • Lloji i ekranit: LCD 3.7 x 1.7 cm
 • Punon me bateri 2 x 1.5V AAA (nuk përfshihen)
 • Materiali: Plastike ABS + tas transparent PS
 • Kapaciteti maksimal i peshës: 5 kg
 • Kapaciteti i tasit: 800 ml
 • Saktësia 1 gr
 • Buton ON/OFF
 • Buton MODE KG/GR/LB dhe OZ/ML/CUP
 • Buton zerimi automatik
 • Madhësia e produktit: 21 x 20 x 8 cm

Peshore Elektronike Kuzhine KD7033 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3300 L.Çmimi i tanishëm është: 2400 L.
 • Lloji i ekranit: LCD 6 x 3 cm me dritë të bardhë
 • Materiali: Trupi plastikë ABS
 • Me kapak kundër gjurmëve të gishtërinjve
 • Me tas inoks
 • Kapaciteti maksimal i peshës: 5 kg
 • Kapaciteti maksimal i volumit të tasit:  2 Litra
 • Saktësia: 1 gr
 • Buton ON/OFF
 • Buton MODE KG/GR/LB dhe OZ/ML/CUP
 • Buton zerimi automatik
 • Punon me bateri 2 x1.5v AA (nuk përfshihen)
 • Madhësia e produktit: 21.5 x 21.5 x 13cm

Peshore Mekanike Kuzhine 3KG KD7032 DSP Professional

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 1800 L.
 • Peshore mekanike
 • Përmasat: 22 x 19 x 12.5 cm
 • Materiali: Plastikë ABS + Polipropilen
 • Këmbë jorrëshqitëse
 • Kapaciteti maksimal i peshës: 3 kg
 • Volumi i enës peshuese: 1.3 L
 • Vlera e graduar: 25g

Peshore Elektronike Trupore 180KG F1976

In stock

Çmimi origjinal qe: 2800 L.Çmimi i tanishëm është: 2000 L.
  • Kapaciteti: 180 kg
  • Vlera e saktësisë: 100g
  • Materiali prej xham të temperuar 8mm  super rezistent
  • Paneli inoks
  • Me 4 sensorë
  • Madhësia e produktit: diametri 28 cm
  • Ekrani LCD i madh
  • Këmbë jorrëshqitëse
  • Tregues baterie të ulët dhe mbingarkese

Peshore Elektronike Kuzhine 5KG KD7012 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 2000 L.Çmimi i tanishëm është: 1400 L.
 • Lloji i ekranit: LCD
 • Bateri 2 x1.5v AA (përfshirë)
 • Përmasat: 18 x 14 x 1.4 cm
 • Materiali: Plastikë ABS + Inoks
 • Kapaciteti maksimal 5 kg
 • Saktësia 1 gr
 • Buton ON/OFF
 • Buton MODE KG/GR/LB dhe OZ/ML/CUP
 • Buton zerimi automatik

Peshore Elektronike Trupore 180KG DK286662 Constant

In stock

Çmimi origjinal qe: 6800 L.Çmimi i tanishëm është: 4800 L.
 • Kapaciteti: 180 kg
 • Vlera e saktësisë: 50g
 • Materiali prej plastike polimere ABS super rezistent
 • Me 4 sensorë
 • Madhësia e produktit: 34 x 34 x 2.5 cm
 • Ekrani LCD i madh: sfond i zi, numra të kuq (0.0 / 0.00)
 • Tregues baterie të ulët (LO) dhe i mbingarkesës (Err)
 • Sipërfaqe jorrëshqitëse e sipërme
 • Këmbë jorrëshqitëse
 • Modalitet për peshimin e bebeve

Peshore Elektronike Profesionale 300gr DK286495 Constant

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 3200 L.
 • Kapaciteti matës: 300 gramë
 • Saktësia: 0.01 gram
 • Panel plastike super cilësore ABS
 • Pllakë peshimi inoksi
 • Tregues kur bateria ka rënë
 • Ekran LCD me kontrast të lartë
 • 6 modalitete peshimi
 • Buton zerimi TARE
 • Fikje automatike
 • Aksesorë: Peshë kalibrim 50 gr, lugë për peshim ilaçesh pluhur

Peshore Elektronike Kuzhine Luge 500Gr DK282992 Constant

In stock

Çmimi origjinal qe: 2200 L.Çmimi i tanishëm është: 1500 L.
 • Lloji i ekranit: LCD Bateri 2 x1.5v AA (përfshirë)
 • Sinjalizim kur bateria duhet ndërruar Materiali: Plastikë ABS Kapaciteti maksimal 500 gram
 • Saktësia:+/- 0.1 gr
 • Buton ON/OFF Buton MODE GR/OZ Buton zerimi automatik
 • Buton i kyçjes HOLD

Peshore Elektronike Kuzhine 5 Kg DK282299 Constant

In stock

Çmimi origjinal qe: 3500 L.Çmimi i tanishëm është: 2500 L.
 • Lloji i ekranit: LCD Bateri 2 x1.5v AA (përfshirë) Materiali: Plastikë ABS Kapaciteti maksimal 5 kg
 • Saktësia:+/- 1 gr
 • Me tas plastike polimere Buton ON/OFF Buton MODE GR/OZ/ML Buton zerimi automatik
 

Peshore Elektronike Dore 50Kg DK14191

In stock

Çmimi origjinal qe: 1200 L.Çmimi i tanishëm është: 900 L.
 • Me butona të butë në formën e një buzëqeshjeje Me ekran LCD dhe grep të varur të integruar I pershtatshem per cdo udhetim, pushim apo pune qe lidhet me peshe Kapaciteti i peshës deri në 50 kg Lidhni çdo objekt në grepin e çelikut dhe ekrani do të shfaqë rezultatin brenda sekondave Buton zerimi i peshores Përmasat: 12 x2.5cm Ngjyra: e zezë

Peshore Elektronike Trupore 150Kg BA008819 ESTIAGR

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 2000 L.
 • Pesha maksimale: 150 kg
 • Saktësia: 100 gr
 • 4 sensorë saktësie të lartë
 • Xham qeramik i temperuar 4 mm
 • Përmasat: 28 x 28 x 2 Cm
 • Ekran LCD 6 x 2.5 Cm
 • Sinjalizim mbipeshe/overload
 • Sinjlizim baterie të ulët
 • Bateri litiumi e përfshirë
 • Fikje automatike
 • Certifikim CE, RoHs, Intertek.

Peshore Elektronike Kuzhine KD7003 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 1700 L.
 • Lloji i ekranit: LCD
 • Bateri 2 x1.5v AA (përfshirë)
 • Materiali: Plastike
 • Kapaciteti maksimal 3 kg
 • Saktësia 1 gr
 • Buton ON/OFF
 • Buton MODE KG/GR/LB dhe OZ/ML/CUP
 • Buton zerimi automatik

Peshore Elektronike KD7013 DSProffesional 180Kg

In stock

Çmimi origjinal qe: 3500 L.Çmimi i tanishëm është: 2500 L.
Peshore Elektronike Shendeti ju lejon të matni përqindjen e yndyrës dhe lëngjeve trupore, duke ju ofruar informacion për gjendjen tuaj fizike

Peshore Elektronike Shendeti KD7018 DSProffesional 180Kg

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 2990 L.
Peshore Elektronike Shendeti ju lejon të matni përqindjen e yndyrës dhe lëngjeve trupore, duke ju ofruar informacion për gjendjen tuaj fizike

Peshore Elektronike Kuzhine 10 Kg B2090

In stock

Çmimi origjinal qe: 1500 L.Çmimi i tanishëm është: 1000 L.
 • Lloji i ekranit: LCD Bateri 2 x1.5v AA (përfshirë) Materiali: Plastike Kapaciteti maksimal 10 kg Saktësia 1 gr Buton ON/OFF Buton MODE GR/OZ Buton zerimi automatik

Peshore Elektronike Trupore Camry 180Kg EB5633

In stock

Çmimi origjinal qe: 3900 L.Çmimi i tanishëm është: 3200 L.
 • Pesha maksimale: 180 kg
 • Saktësia: 50 gr
 • Ekran LCD 7 x 4 Cm