Po shfaqet 1–24 nga 42 përfundimegjithsej

Blender Me Gote 2L 1800W KJ2099 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 7500 L.Çmimi i tanishëm është: 4990 L.
 
 • Fuqia: 1800W
 • Kapaciteti i enës prej : 2L                                                                                    Motor 100% bakri i pastër
 • Celës On/Off dhe Pulse
 • Bluarje akulli
 • Celës i shpejtësisë me 15 nivele
 • I sigurt për laresën e enëve
 • Tehe prej çelik inoks
 • Materiali: Plastikë polimere
 • Përmasat: 22 x 20 x 48 cm

Blender Dore 500W KM1149 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3000 L.Çmimi i tanishëm është: 1990 L.
 • Fuqia: 500 W
 • Motor i plotë bakri
 • Materiali: çelik inox + Plastikë polimere ABS
 • Me 2 shpejtësi
 • Teh inoks në formë S
 • Me thika të çmontueshme për pastrim dhe ruajtje të lehtë
 • Montim/çmontim me një lëvizje

Blender dore KM1151-Bardhe 250w DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 1700 L.

Fuqia: 250 W. Xhirot pa ngarkesë: 16,500 rpm. Specifikimi i motorit: Motori me bakër të pastër HRS-5512. Funksionim me 2 shpejtësi. Shufra inox 304 + trup plastik ABS. Trup i ndashem. Tehe me dy fletë çeliku inox. Shufra e trazimit është teleskopike dhe e shkëputshme.

Blender dore KM1151-BLUE 250w DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 1700 L.
 • Fuqia: 250 W
 • Xhirot pa ngarkesë: 16,500 rpm
 • Specifikimi i motorit: Motori me bakër të pastër HRS-5512
 • Funksionim me 2 shpejtësi
 • Shufra inox 304 + trup plastik ABS
 • Trup i ndashem
 • Tehe me dy fletë çeliku inox
 • Shufra e trazimit është teleskopike dhe e shkëputshme

Skrematrice Makine Per Gjalpe 11L/13L/20L DK3911

In stock

Çmimi origjinal qe: 7500 L.Çmimi i tanishëm është: 4500 L.
 • Fuqia:25 W
 • Kapaciteti: 7L
 • E dobishme, praktike dhe 90% efikase në nxjerrjen e yndyres.
 • Skrematricja është bërë nga aliazh alumin dhe inox cilësor.
 • Zë pak hapësirë ​​dhe transportohet lehtësisht.
 • E sigurt dhe e thjeshtë në përdorim

Skrematrice Makine Per Gjalpe 7L DK397

In stock

Çmimi origjinal qe: 5500 L.Çmimi i tanishëm është: 3300 L.
 • Fuqia:25 W
 • Kapaciteti: 7L
 • E dobishme, praktike dhe 90% efikase në nxjerrjen e yndyres.
 • Skrematricja është bërë nga aliazh alumin dhe inox cilësor.
 • Zë pak hapësirë ​​dhe transportohet lehtësisht.
 • E sigurt dhe e thjeshtë në përdorim

Skrematrice Makine Per Gjalpe 5L DK391

In stock

Çmimi origjinal qe: 5000 L.Çmimi i tanishëm është: 3000 L.
 • Fuqia:25 W
 • Kapaciteti: 5L
 • E dobishme, praktike dhe 90% efikase në nxjerrjen e yndyres.
 • Skrematricja është bërë nga aliazh alumin dhe inox cilësor.
 • Zë pak hapësirë ​​dhe transportohet lehtësisht.
 • E sigurt dhe e thjeshtë në përdorim

Blender Me Gote Qelqi ZBL920YL 600W ZANUSSI®

In stock

Çmimi origjinal qe: 7000 L.Çmimi i tanishëm është: 4600 L.
 • Fuqia: 600 W
 • Me dy shpejtësi
 • Me funksion Pulse
 • Me 4 tehe prej çeliku special
 • Me një enë qelqi 1.5L, me hapje për shtimin e lëngjeve
 • Bazë jo rrëshqitëse me venduza silikoni
 

Blender Per Smuthi Fruta Perime Fara HM2026 1400W HÖFFMAN

In stock

Çmimi origjinal qe: 12500 L.Çmimi i tanishëm është: 7500 L.
 • Fuqia: 1400 W
 • Shpejtësia: 20000 xhiro në minutë
 • Dy nivele shpejtësie
 • Buton Pulse vetëm për një përzierje
 • Dy lloje kokash me 2 dhe 6 tehe
 • Dy gota me kapacitet 1L dhe 0.45L
 • Zhurmë e ulët dhe këmbë jorrëshqitëse
 • Çertifikime CE GS dhe RoHs
 

Perzieres Mikser Kafeje Kokteilesh

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 3000 L.
 • Fuqia: 100W
 • Materiali: ABS + çelik inox
 • Përrmasat: lartësia 34 cm, baza 10 cm
 • 2 nivele shpejtësie deri 25.000 xhiro/minutë

Blender dore 1500w Katana 15B Me Gote Cecotec

Available on backorder

6490 L

Katana 15  B Blender dore me 1500 W dhe 4 tehe të zeza shumë të forta të veshura me titan për të përzier edhe ushqimet më të forta. Me PerreoMove, një sistem që lëviz tehet lart e poshtë për t'u përzier më shumë me më pak përpjekje. Këmbë XL tepër e gjatë, kapuç kundër spërkatjes, përzgjedhës progresiv i shpejtësisë me funksion Turbo dhe një gotë 800 ml me kapak.

Skrematrice Makine Per Gjalpe 3L DK410588

In stock

Çmimi origjinal qe: 4800 L.Çmimi i tanishëm është: 2900 L.
 • Fuqia:25 W
 • Kapaciteti: 3L
 • E dobishme, praktike dhe 90% efikase në nxjerrjen e yndyres.
 • Skrematricja është bërë nga aliazh alumin dhe inox cilësor.
 • Zë pak hapësirë ​​dhe transportohet lehtësisht.
 • E sigurt dhe e thjeshtë në përdorim

Skrematrice Makine per Gjalpe 10 litra modeli 1010

In stock

Çmimi origjinal qe: 17500 L.Çmimi i tanishëm është: 10000 L.
Rreth produktit Skrematrice Makine per Gjalpe 10 litra Makinat e rrahjes se kosit  Şahbaz prodhohen në ambiente moderne, në laboratorë

Blender dore KM1052 1000w DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 5800 L.Çmimi i tanishëm është: 3500 L.
Fuqia: 1000 W
Motor bakri DC2737;
Shufra për përzierje çeliku inox, e ndashme ;
Teh çeliku inox;
Shpejtësia e ndryshueshme pa shkallë;

Blender dore KM1150 1000w DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3800 L.Çmimi i tanishëm është: 2500 L.
Fuqia: 1000 W
Me rregullator  shpejtësie
7812 motor tërësisht bakri
Materiali: çelik inox ABS+
Dy tehe çeliku inox
Koke çeliku inox i ndashëm

Blender dore KM1117 600w DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 2900 L.
 • Fuqia: 600 WMe 2 shpejtësiMe thika të çmontueshme për pastrim dhe ruajtje të lehtë Montim/çmontim me një lëvizje

Blender Set 4 në 1 KM1116 700w DSP PROFESSIONAL

In stock

Çmimi origjinal qe: 6500 L.Çmimi i tanishëm është: 3900 L.
Fuqia: 700 W Kapaciteti i gotës: 600 ml Kapaciteti i eneës mikser:  500 ml Këmbë plastike jorrëshqitëse Me thika të çmontueshme për pastrim dhe ruajtje të lehtë Montim/çmontim me një lëvizje    

Blender Set 4 në 1 KM1040 700w DSP PROFESSIONAL

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 9000 L.Çmimi i tanishëm është: 5500 L.
Fuqia: 700 W Kapaciteti i gotës: 500 ml Kapaciteti i eneës mikser:  500 ml Këmbë plastike jorrëshqitëse Me thika të çmontueshme për pastrim dhe ruajtje të lehtë Montim/çmontim me një lëvizje    

Blender dore KM1024 400w DSP Professional me gote

In stock

Çmimi origjinal qe: 4300 L.Çmimi i tanishëm është: 2900 L.
 • Fuqia: 400 WMe 2 shpejtësi Kapaciteti i gotës: 800 ml Me thika të çmontueshme për pastrim dhe ruajtje të lehtë Montim/çmontim me një lëvizje

Blender Set 7në1 KM1037 500w DSP PROFESSIONAL

In stock

Çmimi origjinal qe: 7500 L.Çmimi i tanishëm është: 4900 L.
7 funksione ne nje pajisje Fuqia: 500 W Me 2 shpejtësi Këmbë plastike jorrëshqitëse Me thika të çmontueshme për pastrim dhe ruajtje të lehtë Montim/çmontim me një lëvizje    

Blender Set 4 në 1 KM1093 500w DSP PROFESSIONAL

In stock

Çmimi origjinal qe: 5800 L.Çmimi i tanishëm është: 3400 L.
Fuqia: 700 W Me 2 shpejtësi Kapaciteti i gotës: 700 ml Kapaciteti i eneës mikser:  500 ml Këmbë plastike jorrëshqitëse Me thika të çmontueshme për pastrim dhe ruajtje të lehtë Montim/çmontim me një lëvizje    

Blender Set 4 në 1 KM1091 400W DSP PROFESSIONAL NEW

In stock

Çmimi origjinal qe: 6000 L.Çmimi i tanishëm është: 3600 L.
Fuqia: 400 W Motori: DC 5712 me bakër të pastër Pjesët plastike: plastikë polimere ABS Pjesët metalike: inoks Tehet S/S: çelik special Me 2 shpejtësi Rrahese vezësh: çelik special Kapaciteti i gotës: 700 ml Kapaciteti i eneës mikser:  500 ml Këmbë plastike jorrëshqitëse Me thika të çmontueshme për pastrim dhe ruajtje të lehtë Montim/çmontim me një lëvizje    

Blender Dore KM1081 800W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 2600 L.
✔️Fuqia: 800 W ✔️Motorr DC 8112 bakër i plotë ✔️Materiali: ABS & çelik inox ✔️Dy shpejtësi te modifikueshme ✔️Thika inox SS304 me 2 tehe ✔️Pjesë të ndashme SS201 për përdorim dhe pastrim të lehtëBlender

Blender Set 3ne1 KM1146 1000W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 6000 L.Çmimi i tanishëm është: 3900 L.
  Fuqia: 100W Motor bakri të pastër 2 tehe SS çeliku special Shpejtësi e rregullueshme Buton Turbo Rrahëse veze inoksi Gotë 0.7 L RRAHSE VEZE INOKS