Po shfaqen krejt 9 përfundimet

Mbajtese Gjalpi Qelqi 98402 Paşabahçe®

In stock

Çmimi origjinal qe: 800 L.Çmimi i tanishëm është: 600 L.
Mbajtëse Gjalpi Qelqi 98402 Paşabahçe® 20x13x7 cm siguron freskinë dhe aromën për një kohë të gjatë dhe mbron gjalpin nga ndikimet negative të jashtme!

Tas Qelqi 17CM 53563 Paşabahçe®

In stock

Çmimi origjinal qe: 500 L.Çmimi i tanishëm është: 400 L.

Tas Qelqi 20CM 53573 Paşabahçe®

In stock

Çmimi origjinal qe: 700 L.Çmimi i tanishëm është: 500 L.

Tas Qelqi 23CM 53583 Paşabahçe®

In stock

Çmimi origjinal qe: 800 L.Çmimi i tanishëm është: 600 L.

Tas Qelqi 26CM 53593 Paşabahçe®

In stock

Çmimi origjinal qe: 1200 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.

Tas Qelqi 30CM 53923 Paşabahçe®

In stock

Çmimi origjinal qe: 1600 L.Çmimi i tanishëm është: 1100 L.

Shampaniere/Mbajtese Akulli/Tas Servirjeje Inoks Premium 20083 VENUS

In stock

Çmimi origjinal qe: 5500 L.Çmimi i tanishëm është: 3500 L.
 • Përmasat: 14 x 12 x 24 cm
 • Kapaciteti: afërsisht 5 Litra
 • Materiali: Inoks Premium i lustruar
 • Vendi i prodhimit: Greqi

Shampaniere/Mbajtese Akulli/Tas Servirjeje Inoks Premium 20082 VENUS

In stock

Çmimi origjinal qe: 4000 L.Çmimi i tanishëm është: 2800 L.
 • Përmasat: 9 x 12 x 20 cm
 • Kapaciteti: afërsisht 3 Litra
 • Materiali: Inoks Premium i lustruar
 • Vendi i prodhimit: Greqi

Tas 13cm Kristal Porcelan PW35 ORIANA FERELLI®

In stock

Çmimi origjinal qe: 600 L.Çmimi i tanishëm është: 500 L.
 • Materiali Kristal porcelan
 • Permasa 13cm
 • Ngjyra e Bardhe

Një tas është ideal për të servirur shumë gjëra. Duke fillua me qumështin tuaj të mëngjesit me drithëra, por edhe për të shërbyer sallatë perimesh apo frutash, akullore, fruta të thata. Ai shërben dhe mund të përdoret edhe për përgatitjen e vakteve dhe ëmbëlsirave, pasi mund të përdoret si një tas përzierjeje apo edhe një tas ruajtjeje. Në HOMESHOP.AL ne kemi një shumëllojshmëri të madhe tasash që do të plotësojnë nevojat tuaja dhe do të plotësojnë plotësisht kërkesat tuaja! Kombinoni tasat tuaja të preferuara me pjata, gota, takëme dhe artikuj të tjerë shërbimi nga koleksioni ynë i shkëlqyer!