S’u gjetën produkte që përputhen me përzgjedhjen tuaj.

Lërini përshtypje të ftuarve tuaj me servirjen e ushqimeve dhe pijeve duke zgjedhur tabaka për servirje që do të gjeni në HOMESHOP.AL! Bëhet fjalë për tabaka me materiale cilësore të shkëlqyera, të cilat falë dizajnit të sofistikuar dhe mbresëlënës, kanë jo vetëm një rol utilitar por edhe dekorativ! ato kanë përditshëm ose në festa dhe ceremoni familjare! Krijoni një grup të madh aksesorësh servirjeje duke zgjedhur pjata dhe takëme, pjatanca, sallatiera dhe gota nga koleksioni i madh i HOMESHOP.AL!