Po shfaqen krejt 4 përfundimet

SET 6CP VEGLA GATIMI INOKS/BISHT DRURI AK225

In stock

3200 L
 • Materiali i konstruktit: Inoks ushqimor dhe dru
 • Bazë inoksi 18/10
 • 6 lloje veglash: garuzhde, lugë tavash+ me vrima, spatul+ me vrima, pirun tavash.
 • Dorezë druri montuar me perçina
 • Përmasat: diametri i bazës 14 cm, lartësia 41 cm

Thikë Domatesh Gri Tramontina Plenus 23cm

In stock

300 L
 • Materiali celik inoks i temperuar
 • Tehu me mikro dhëmbëza
 • Dorezë polipropileni me teksturë
 • Gjatesia e tehut 12.2 cm
 • Gjatesia e dorezes 10.9 cm

Thike Sharre Berxolle 22cm Tramontina POLYWOOD

In stock

600 L
 • Materiali celik inoks i temperuar
 • Doreza dru POLIWOOD i perpunuar
 • Gjatesia e tehut 11.4 cm
 • Gjatesia e dorezes 10.5 cm
 • E pershtatshme per makine larese

Thike Sharre Berxolle 25.5cm Tramontina DYNAMIC Set 2 Cope

In stock

500 L
 • Materiali celik inoks i temperuar
 • Doreza dru POLIWOOD i perpunuar
 • Gjatesia e tehut 11.4 cm
 • Gjatesia e dorezes 10.5 cm
 • E pershtatshme per makine larese