Po shfaqen krejt 5 përfundimet

Show sidebar
-18%6-muaj
Close

BRUMATRICE DSP 4 Liter 300W KM3015

L8500 L7000
Dalja: 300W
Kapaciteti: 4.0L
5 shpejtësi me turbo;
Trup plastik i lëmuar;
Rrahësa kromi dhe grepa brumi;
-20%eko
Close

Creperie elektrike 25 cm

L2000 L1600
diametri 25cm alumin me veshje guri doreza bakelit  
-14%eko
Close

Creperie elektrike 28 cm

L2200 L1900
diametri 28cm alumin me veshje guri doreza bakelit  
eko
Close

Forme Jongjitese Guri Minikeku Mafin 12 cope

L1800
Një larmi e madhe e enëve jo-ngjitëse të bëra kryesisht nga alumini në pasticeri dhe furra, kryesisht të prodhuara në
eko
Close

Forme Jongjitese Guri Minikeku Mafin 6 cope

L1000
Një larmi e madhe e enëve jo-ngjitëse të bëra kryesisht nga alumini në pasticeri dhe furra, kryesisht të prodhuara në