Po shfaqen krejt 4 përfundimet

Xhezve Inoksi Induksion Nr.2 Venus GR

In stock

1500 L
 • Xhezve me fund 6 mm
 • I përshtatshëm për pllaka qeramike - elektrike, gazi dhe induksioni
 • Bërë prej çeliku inox 18/10
 • Dorezë e izolimit termik prej bakeliti
 • Mund të lahet në makinë larje
KUJDES!!! Sigurohuni qe pianuri juaj ka vatër të vogël që suporton enë me diametër 6cm.

Xhezve Inoksi Induksion Nr.3 Venus GR

In stock

1800 L
 • Xhezve me fund 6 mm
 • I përshtatshëm për pllaka qeramike - elektrike, gazi dhe induksioni
 • Bërë prej çeliku inox 18/10
 • Dorezë e izolimit termik prej bakeliti
 • Mund të lahet në makinë larje

Xhezve Inoksi Induksion Nr.4 Venus GR

In stock

2100 L
 • Xhezve me fund 6 mm
 • I përshtatshëm për pllaka qeramike - elektrike, gazi dhe induksioni
 • Bërë prej çeliku inox 18/10
 • Dorezë e izolimit termik prej bakeliti
 • Mund të lahet në makinë larje

Xhezve Inoksi Induksion Nr.5 Venus GR

In stock

2400 L
 • Xhezve me fund 6 mm
 • I përshtatshëm për pllaka qeramike - elektrike, gazi dhe induksioni
 • Bërë prej çeliku inox 18/10
 • Dorezë e izolimit termik prej bakeliti
 • Mund të lahet në makinë larje