Po shfaqen krejt 16 përfundimet

Të gjithë i pëlqejnë ëmbëlsirat dhe veçanërisht ëmbëlsirat shtëpiake, prandaj homeshop ka krijuar për ju një koleksion të pasur artikujsh ëmbëlsirash , të cilat do të jenë ndihmësit tuaj të vegjël për të bërë ëmbëlsira të shijshme si pastiçer profesionist! Jepni formën më mbresëlënëse dhe siguroni pjekjen më ideale për ëmbëlsirat dhe tortat tuaja me format e pastiçerive të koleksionit tonë! Kornetë, spatula , rrathë, furça , peshore, mikser , trazues dhe gjithçka tjetër që ju nevojitet për të bërë recetat tuaja të preferuara, do ta gjeni vetëm në