Po shfaqet 1–24 nga 33 përfundimegjithsej

Ngrohes/Lageshtues Kuarc 3 Elemente AP1235 1800W APRICOT

In stock

Çmimi origjinal qe: 4400 L.Çmimi i tanishëm është: 2800 L.
 • Fuqia totale 1800W
 • Me 3 shkallë ngrohjeje 600/1200 dhe 1800W
 • Me lagështues të integruar që parandalon tharjen e ajrit.
 • Me ventilator
 • Pesha 2.1 kg
 • Dimensionet 44 x 54 x 24 cm
 • Fiket automatikisht kur përmbyset

Ngrohës Muri Infrared Karbon SF103 2000W PATIO®

In stock

Çmimi origjinal qe: 16500 L.Çmimi i tanishëm është: 11500 L.
 • Fuqia maksimale: 2000 W
 • Paneli prej aliazhi alumini super cilësor
 • 3 cilësime të fuqisë: 800/1500/2000W
 • Kontroll me telekomandë ose direkt në panel
 • 2 telekomanda
 • Funksioni Timer për të caktuar fikjen automatike
 • I përshtatshëm edhe për ambiente të jashtme
 • Bazë montimi në mur e përfshirë
 • Vlerësimi i mbrojtjes nga uji: IP 65
 • Përmasat: 67 x 15 x 10 cm
 • Pesha: 2,5 kg
 • Mbrojtje nga mbinxehja
 • Jetëgjatësi 5.000 orë pune

Ngrohes/Lageshtues/Ventilator Kuarc 4 Elemente 1600W AP1255

In stock

Çmimi origjinal qe: 7000 L.Çmimi i tanishëm është: 4200 L.
 • Fuqia totale 1600W
 • Me 2 shkallë ngrohjeje 800 dhe 1600W
 • Me ventilator TurboFan
 • Me enë të bashkangjitur uji që parandalon tharjen e ajrit.
 • Dimensionet 50 x 42 x 22 cm
 • Fiket automatikisht kur përmbyset

Ngrohes/Lageshtues Kuarc 4 Elemente AP1241 1600W APRICOT

In stock

Çmimi origjinal qe: 4000 L.Çmimi i tanishëm është: 2700 L.
 • Fuqia totale 1600W
 • Me 4 shkallë ngrohjeje 400/800/1200 dhe 1600W
 • Me enë të bashkangjitur uji që parandalon tharjen e ajrit.
 • Pesha 2.1 kg
 • Dimensionet 52 x 30 x 15 cm
 • Fiket automatikisht kur përmbyset

Ngrohes Kuarc Me 3 Elemente AP1231 1200W APRICOT

In stock

Çmimi origjinal qe: 3500 L.Çmimi i tanishëm është: 1800 L.
 • Fuqia totale 1200W
 • Me 3 shkallë ngrohjeje 400/800 dhe 1200W
 • Pesha 1.5kg
 • Dimensionet 50 x 26 x 13 cm
 • Fiket automatikisht kur përmbyset

Ngrohes Freskues Muri MM2025 2200W MEGAMAXPRO/GER

In stock

Çmimi origjinal qe: 13000 L.Çmimi i tanishëm është: 5990 L.
 • Me fuqi 1100W dhe 2200W sipas nivelit të nxehtesisë
 • Përmasat: 55 x 12 x 20 CM
 • Me kontroll të temperaturës së dhomës me anë të telekomandës
 • Me tregues temperature (10-49 °) në një mini ekran LED
 • Ka funksion Timer nga 0.5 – 8 orë.
 • I përshtatshem për ambjent deri në 40 metra katror.
 • Nuk bën zhurmë dhe ngroh në mënyrë efikase ambientin tuaj
 • Termostat të sigurtë dhe motor që nuk lejon mbixehjen
 • Me pult të komandimit i cili ju lejon fikje/ndezje, ndryshimin e temperaturës, levizjën Swing
 • Funksion Swing për shpërndarjen e ajrit 180°
 • I lehtë për t’u montuar.
 • Rekomandohet për ambiente ku dyshemeja ka lagështirë ose derdhet ujë si banjot.

Ngrohes Kuarc Me 4 Elemente 1600W KH2000

In stock

Çmimi origjinal qe: 3500 L.Çmimi i tanishëm është: 2400 L.
 • Fuqia totale 1600W
 • Me 4 shkallë ngrohjeje 400/800/1200 dhe 1600W
 • Me enë të bashkangjitur uji që parandalon tharjen e ajrit.
 • Pesha 2.1 kg
 • Dimensionet 52 x 30 x 15 cm
 • Fiket automatikisht kur përmbyset

Ngrohes Kuarc Me 3 Elemente 1200W QH901

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 1500 L.
 • Fuqia totale 1200W
 • Me 3 shkallë ngrohjeje 400/800 dhe 1200W
 • Pesha 1.5kg
 • Dimensionet 50 x 26 x 13 cm
 • Fiket automatikisht kur përmbyset

Ngrohës Infrared Karbon SF102E 2000W PATIO®

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 24000 L.Çmimi i tanishëm është: 15000 L.
 • Fuqia maksimale: 2000 W
 • Paneli prej aliazhi alumini super cilësor
 • 3 cilësime të fuqisë: 800/1500/2000W
 • Kontroll me telekomandë ( ka 2 copë) ose direkt në panel
 • Funksioni Timer për të caktuar fikjen automatike
 • I përshtatshëm edhe për ambiente të jashtme
 • Vlerësimi i mbrojtjes nga uji: IP 65
 • Lartësi e produktit: 82.5 cm
 • Diametri i bazës 21 cm
 • Pesha: 2,7 kg
 • Me dorezë lëkure për zhvendosje të lehtë dhe të sigurt
 • Mbrojtje nga mbinxehja
 • Jetëgjatësi  5.000 orë pune

Ventilator Ngrohes 2000W R1185 RAF

In stock

Çmimi origjinal qe: 4200 L.Çmimi i tanishëm është: 2800 L.
 •  Fuqia: 2000 W
 • - Me bazë që rrotullohet
 • - Me termostat të rregullueshëm analog
 • - Ka një çelës për zgjedhjen e modalitetit 1000W ose 2000W
 • - Mundësia e funksionimit të pavarur të ventilatorit, pa ngrohje
 • - Dritë treguese e fuqisë
 • - Mbrojtje nga mbinxehja
 • - Stabilitet i shkëlqyer

Ventilator Ngrohes 2000W R1183 RAF

In stock

Çmimi origjinal qe: 3500 L.Çmimi i tanishëm është: 2300 L.
 • Fuqia: 2000 W- Mund të vendoset vertikalisht dhe horizontalisht, për t'u përshtatur në çdo hapësirë - Me termostat të rregullueshëm analog - Ka një çelës për zgjedhjen e modalitetit 1000W ose 2000W - Mundësia e funksionimit të pavarur të ventilatorit, pa ngrohje - Dritë treguese e fuqisë - Mbrojtje nga mbinxehja - Stabilitet i shkëlqyer - Dorezë mbajtëse praktike dhe e qëndrueshme - Dimensionet e pajisjes: 25x25x12cm - Pesha e pajisjes: 1 kg ​

Air Cooler 3 ne 1 Ngrohes Ftohes Jonizues JF3000G 120/3000w Montecasa Premium

In stock

Çmimi origjinal qe: 39900 L.Çmimi i tanishëm është: 22000 L.
 • Fuqia në ftohje 120 W
 • Fuqia në ngrohje 3000 W
 • Proces Jonizimi ( gjatë ngrohjes ) nuk than ajrin .
 • Me panel me prekje
 • Me 3 nivele gradimi
 • Timer për të caktuar kohën që do të punojë deri 7 ore
 • Me rrota praktike për t’u lëvizur
 • Me telekomandë për ta komanduar ne distancë
 • Për një freskim më efikas mjafton t’i mbushësh depozitën me ujë ose akull
 • Fletë të brendëshme të lëvizshme për qarkullim ajri 360 °
 • Përmasat 120cm x 22cm x 28cm
 • Depozite uji 7.5 Liter
 • Niveli zhurmes 67db

Air Cooler 3 ne 1 Ngrohes Ftohes Jonizues MM1209 80/2000w MegaMax Premium

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 24900 L.Çmimi i tanishëm është: 14000 L.
 • Fuqia në ftohje 80 W
 • Fuqia në ngrohje 2000 W
 • Proces Jonizimi ( gjatë ngrohjes ) nuk than ajrin .
 • Me panel me prekje
 • Me 3 nivele gradimi
 • Timer për të caktuar kohën që do të punojë deri 7 ore
 • Me rrota praktike për t’u lëvizur
 • Me telekomandë për ta komanduar ne distancë
 • Për një freskim më efikas mjafton t’i mbushësh depozitën me ujë ose akull
 • Fletë të brendëshme të lëvizshme për qarkullim ajri 360 °
 • Përmasat 81cm x 38cm x 33cm
 • Niveli zhurmes 65db

Kalorifer Me Vaj 2500W HB8930 Hausberg

In stock

Çmimi origjinal qe: 17500 L.Çmimi i tanishëm është: 10500 L.
 • Fuqia: 2500W Ngrohës vaji me 13 fletë 3 nivele të ngrohtësisë Termostat i rregullueshëm Mbrojtje nga mbinxehja Rrota dhe dorezë për lëvizje të lehtë Dritë treguese funksionimi
 • Rrezatim i shpejtë i nxehtësisë dhe efikas në energji
 • Presioni i testuar për siguri

Kalorifer Me Vaj 2500W HB8920 Hausberg

In stock

Çmimi origjinal qe: 16000 L.Çmimi i tanishëm është: 9800 L.
 • Fuqia: 2500W Ngrohës vaji me 11 fletë 3 nivele të ngrohtësisë Termostat i rregullueshëm Mbrojtje nga mbinxehja Rrota dhe dorezë për lëvizje të lehtë Dritë treguese funksionimi
 • Rrezatim i shpejtë i nxehtësisë dhe efikas në energji
 • Presioni i testuar për siguri

Kalorifer Me Vaj 1500W HB8900 Hausberg

In stock

Çmimi origjinal qe: 15000 L.Çmimi i tanishëm është: 9000 L.
 • Fuqia: 1500W Ngrohës vaji me 7 fletë 3 nivele të ngrohtësisë Termostat i rregullueshëm Mbrojtje nga mbinxehja Rrota dhe dorezë për lëvizje të lehtë Dritë treguese funksionimi Me ndërprerës
 • Rrezatim i shpejtë i nxehtësisë dhe efikas në energji
 • Presioni i testuar për siguri

Ventilator Ngrohes 2000W AP1710 Apricot

In stock

Çmimi origjinal qe: 3500 L.Çmimi i tanishëm është: 1800 L.
 • 2 cilësime të nxehtësisë (1000 dhe 2000 vat).
 • - Kontroll automatik i termostatit.
 • - Çelësi i funksionit me 4 pozicione (Off, Fan, Lo, Hi).
 • - Cilësimi vetëm për ventilatorin.
 • - Termostati i brendshëm kufizues i nxehtësisë.
 • - Pajisja e sigurisë termike.
 • - Ndërprerësi i sigurisë nga renia.
 • - Drita treguese e fuqisë.

Ngrohes Kuarc me 3+1 Llamba 2200W NG3007Q

In stock

Çmimi origjinal qe: 8800 L.Çmimi i tanishëm është: 5500 L.
 • Tensioni (Volt)  220 - 230 V
 • Intensiteti 16A
 • Fuqia totale (4x550) 2200W
 • pesha 5.5kg
 • Dimensionet 258x563x404 mm

Ngrohes Infrared Slim me 3 Llamba 2200W NG3003I

In stock

Çmimi origjinal qe: 11200 L.Çmimi i tanishëm është: 6900 L.
 • Tensioni (Volt)  220 - 230 V
 • Intensiteti 16A
 • Fuqia totale 2200W
 • pesha 5.5kg
 • Dimensionet 228x585x53

Ngrohes Kuarc Slim me 4 Llamba 2200W NG3003Q

In stock

Çmimi origjinal qe: 10500 L.Çmimi i tanishëm është: 6500 L.
Rreth produktit Ngrohes Kuarc Slim me 4 Llamba 2200W NG3003Q Slim   Stufa me kuarc e firmës Samdan ka një

Ngrohes Infrared me 3 Llamba 2200W NG3005I

In stock

Çmimi origjinal qe: 9900 L.Çmimi i tanishëm është: 6900 L.
 • Tensioni (Volt)  220 - 230 V
 • Intensiteti 16A
 • Fuqia totale 2200W
 • pesha 5.5kg
 • Dimensionet 228x585x53

Ngrohës Profesional me Karbon WiFi Stativ Luxeva SMART-FR

In stock

Çmimi origjinal qe: 39000 L.Çmimi i tanishëm është: 29000 L.
 • Fuqia maksimale: 2500 W
 • Tensioni i furnizimit: 220-240V AC
 • Frekuenca: 50/60 Hz
 • Cilësimet e fuqisë: 1000 W / 1300 W / 1700 W / 2000 W / 2250 W / 2500 W
 • Sipërfaqja e ngrohjes: 35m²
 • Vlerësimi IP: IP 65
 • Cilësimet e kohës: 0-9 orë
 • Cilësimet e termostatit: 18-37 C˚
 • Dimensionet e produktit: 350x280x1400 mm
 • Përmasat e kutisë: 1020x170x310 mm
 • Pesha: 2,9 kg
 • Opsionet e ngjyrave: E zezë, e bardhë

Ngrohes Kuarc me 4 Llamba 2200W NG3005Q

In stock

Çmimi origjinal qe: 8800 L.Çmimi i tanishëm është: 5500 L.
Rreth produktit Ngrohes Kuarc me 4 Llamba 2200W NG3005Q   Stufa me kuarc e firmës Samdan ka një fuqi prej

Air Cooler 3 ne 1 Ngrohes Ftohes Jonizues MM1208 80/2000w MegaMax PRO

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 19900 L.Çmimi i tanishëm është: 9990 L.
 • - Fuqia në ftohje 150 W
 • - Fuqia në ngrohje 2000 W
 • - Proces Jonizimi ( gjatë ngrohjes ) nuk than ajrin .
 • - Me 3 nivele gradimi
 • - Timer për të caktuar kohën që do të punojë
 • - Me rrota praktike për t’u lëvizur
 •    Me telekomandë për ta komanduar n distancë
 • - Për një freskim më efikas mjafton t’i mbushësh depozitën me ujë ose akull
 • - Fletë të brendëshme të lëvizshme për qarkullim ajri 360 °
 • - Përmasat 70cm x 30cm x 25cm

Nuk ka si nje shtepi e ngrohte ne dimer!