Po shfaqen krejt 8 përfundimet

Beres Kokoshkash/Popkorn 3L 1200W KA2018 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 6990 L.Çmimi i tanishëm është: 3490 L.
 
 • Fuqia: 1200 W
 • Kapaciteti i tasit: 3L
 • Duhen vetëm 2-4 minuta për kokoshka të freskëta
 • Shpejtë dhe efikas, kursim energjie dhe mbrojtje të mjedisit
 • I shëndetshëm dhe i lehtë për t'u përdorur!
 

Zierese Vezesh Elektrike Me 2Kate 350W DK0281

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 2000 L.Çmimi i tanishëm është: 1300 L.
 • Fuqia: 350W
 • Element ngrohës prej inoksi Me dritë treguese ndezur/fikur Vlon deri në 14 vezë në të njëjtën kohë; Gatim i vezëve së butë, të mesme ose të fortë sipas dëshirës; Përfshihet kupa e dobishme matëse për sasinë e ujit Kapak i lëvizshëm për pastrim të lehtë;                                                                                                Panel   plastikë polimere
 • Përmasat: 21 x 16 cm

Rrjete Inoksi Premium Gatimi Me Avull ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1600 L.Çmimi i tanishëm është: 1200 L.
 • Materiali: Inoks Premium Ushqimor
 • Gatim uniform dhe i shëndetshëm me avull
 • Hapet nga 14 deri në 24 cm
 • Me tre këmbë për qëndrueshmëri
 • Me dorezë për nxjerrje të lehtë pas gatimit

Rrjete Inoksi Gatimi Me Avull 17241 Cesta

In stock

Çmimi origjinal qe: 1400 L.Çmimi i tanishëm është: 1000 L.
 • Materiali: Inoks
 • Gatim uniform dhe i shëndetshëm me avull
 • Hapet nga 18 deri në 28 cm
 • Me tre këmbë për qëndrueshmëri
 • Me dorezë për nxjerrje të lehtë pas gatimit

Zierese Elektrike Vezesh 350W KA5016 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 1700 L.
 • Fuqia: 350W Me dritë treguese ndezur/fikur Fikje automatike kur mbaron uji. Vlon deri në 7 vezë në të njëjtën kohë; Gatim i vezëve së butë, të mesme ose të fortë sipas dëshirës; Përfshihet kupa e dobishme matëse për sasinë e ujit Sinalizim akustik kur vezët janë gati; Kapak i lëvizshëm për pastrim të lehtë;                                                                                                    Panel   plastikë polimere dhe Inoks

Dehidrator Tharese Frutash/Perimesh/Mishi 5 Kate 240W KA9003 DSP Professional

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 8000 L.Çmimi i tanishëm është: 5000 L.
 • Fuqia: 245 W
 • Thani aditivë ose konservues dhe sheqer të shtuar Kapacitet i madh me 5 shtresa tharëse                                                                                                  Me nivele te rregullueshme te temperatures 40-75 grade celcius Ushqimi 40-75 gradë dehidratohet në temperaturën optimale Dritare e madhe e shikimit për të monitoruar procesin e tharjes
 • Ideale per tharjen e frutave, perimeve, erëzave, mishit etj Ruan mineralet thelbësore per mirëqenien dhe shëndetin, Me funksion të qarkullimit të ajrit, Me mbrojtje nga mbinxehja,
 

Gatues Me Avull 1200W 12L KA5015 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 6500 L.Çmimi i tanishëm është: 4900 L.
 
 • - Fuqia: 1200 W
 • -Kapaciteti total: 12 L
 • - Kapaciteti I depozitës së ujit 1.3L
 • -3x sirtarë secili me kapacitet prej 4L
 • - Ngrohje e shpejtë për 30 sekonda
 • - Kursim energjie
 •  Kohëmatës i gradueshëm nga 1 deri 60 minuta

Zierese Elektrike Vezesh 350W KA5001 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3000 L.Çmimi i tanishëm është: 1990 L.
 • Fuqia: 350W Me dritë treguese ndezur/fikur Fikje automatike kur mbaron uji. Vlon deri në 7 vezë në të njëjtën kohë; Gatim i vezëve së butë, të mesme ose të fortë sipas dëshirës; Përfshihet kupa e dobishme matëse për sasinë e ujit Sinalizim akustik kur vezët janë gati; Kapak i lëvizshëm për pastrim të lehtë;                                                                                                    Panel Inoks dhe plastikë polimere

Gatuani me shendetshem pa vaj, vetem me avull te gjithe produktet ushqimore si: mish, peshk, veze, perime, oriz etj