Po shfaqen krejt 12 përfundimet

Show sidebar
-17%
Close

Shtrydhese Agrumesh DSP KJ1005

L3000 L2500
Fuqia 40W 1,2 litra 2 koka shtrydhje ene PP e tejdukshme
-22%
Close

Shtrydhese Agrumesh DSP KJ1009

L2300 L1800
Dalja: 25W Kapaciteti: 0.5L; Dy kone shtrydhje; Materiali i kavanozit dhe mbulesës: AS; Rrotullim me dy drejtime; Motorr 100% baker 4420 Pjesë të ndashme për funksionim dhe pastrim të lehtë;
-20%
Close

Shtrydhese Agrumesh DSP KJ1016

L2500 L1990
Dalja: 40W Kapaciteti: 0.7L; Dy kone shtrydhje; Materiali i kavanozit dhe mbulesës: AS; KRrotullim me dy drejtime; Pjesë të ndashme për funksionim dhe pastrim të lehtë;
-21%
Close

Shtrydhese Agrumesh DSP KJ1043

L7500 L5900
Dalja: 130W Kon inoksi SS Me doreze per nje kontroll dheshtrydhje sa me te lehte, Trup prej çeliku inox; Motorr 100% baker Pjesë të ndashme për funksionim dhe pastrim të lehtë;
-20%12-muajeko
Close

Shtrydhese Frutash & Perimesh Arnica Ekovita Plus IH38020

L20000 L16000
• 1200 W • Goja tepër e gjerë (85 mm) • Karakteristikë e shtrydhjes së disa frutave në tërësi • Kullues çeliku inox •  Enë për tul kapaciteti 2 lt. • Enë speciale për lëngje frutash dhe perimesh • Bllokues sigurie • Aparat që hiqet lehtësisht dhe lahen • Rubineta çeliku inox që parandalon spërkatjen • Kavanoz me lëng frutash dhe perimesh kundër shkumës  • Këmbë jorreshqitese • Shtypje për fruta dhe perime • 2 mundësi të ndryshme të shpejtësisë

Shtrydhese Frutash & Perimesh KJ3003

L11500 L7900
Dalja: 850W Ena e tulit  2.0L; Kapaciteti enes (lengut) 1L Ndërtimi në sistemin e ndërprerësit të sigurisë; Sistemi i tehut / grires me cilësi të lartë S / S; Dimensioni i gojës së gypit: 75 mm; Këmbë silikoni kundër rrëshqitjes; Veshjeprej çeliku inox (S / S 304); Kordoni i rrymës: 120cm; Me celes me 2 nivele shpejtesie"

Shtrydhese Frutash & Perimesh KJ3003A

L11500 L7900
Dalja: 850W Ena e tulit  2.0L; Kapaciteti enes (lengut) 1L Ndërtimi në sistemin e ndërprerësit të sigurisë; Sistemi i tehut / grires me cilësi të lartë S / S; Dimensioni i gojës së gypit: 75 mm; Këmbë silikoni kundër rrëshqitjes; Veshjeprej çeliku inox (S / S 304); Kordoni i rrymës: 120cm; Me celes me 2 nivele shpejtesie"
Close

Shtrydhese Frutash & Perimesh KJ3007

L11000
Dalja: 400-600W Kapaciteti: 3.5 L; Krahu i fortë i bllokimit; Operacion me 2 shpejtësi; Çelës i sigurt i bashkimit; Pjesë të ndashme, të lehta për pastrim dhe funksionim; Shkalla e lartë e nxjerrjes deri në 74% (mollë) 46% (karrota); Këmbë gome që nuk rrëshqasin; Kupë me lëng dhe enë me tul (500ml); Sistemi i tehut të lëngëzimit prej çeliku inox; Goja e madhe për mollën e plotë;
-19%
Close

Shtrydhese Portokallesh Agrumesh DSP KJ1047

L3600 L2900
Dalja: 40W Kapaciteti: 0.85L Rrotullim majtas & djathtas; Kapak për mbrojtjen e pluhurit; Dy kone për shtrydhje; Funksioni i fikjes automatike (gjatë heqjes së shtypjes) dhe aktivizuar (gjatë shtypjes) "
-23%
Close

Shtrydhese Portokallesh Agrumesh DSP KJ1049

L5200 L4000
Dalja: 90W Efikasitet i lartë: Shtrydh 6 portokalle në 60 sekonda; I sigurt: Pret dhe shtrydh me mbulesën e mbyllur; I Përshtatshëm: Pret dhe shtrydh vetëm në një veprim;
-23%
Close

Shtrydhese Portokallesh Agrumesh DSP KJ1051

L5200 L4000
Dalja: 160W Veshje prej çeliku inox; Dorezë shume praktike; Filtër plastik i rregullueshëm; Gyp çeliku inox me funksion e mbylljes; Pjesë të ndashme për funksionim dhe pastrim të lehtë;

Shtrydhese Portokallesh Agrumesh DSP KJ1056

L3200 L2600
Dalja: 40W Kapaciteti: 1.2L; Strehim PP dhe filtër AS; Baza e mbështjellë prej çeliku inox; Kthehet me dy drejtime; Pjesë të ndashme për funksionim dhe pastrim të lehtë;