Po shfaqen krejt 8 përfundimet

Show sidebar
-20%6-muaj
Close

Kalorifer me Vaj 2000W DSP KD3021

L9900 L7900
Fuqia: 2000W Ngrohës vaji me 9 flete 3 nivele të ngrohtesise Termostat i rregullueshëm Mbrojtja nga mbinxehja Rrota dhe dorezë për lëvizje të lehtë Drita treguese Me ndërprerës Me varëse peshqiri Madhësia e aparatit: 43 * 24 * 62.5CM "
-19%6-muaj
Close

Kalorifer me Vaj 2500W DSP KD3022

L11000 L8900
Fuqia: 2500W Ngrohës vaji me 11 flete 3 nivele të ngrohtesise Termostat i rregullueshëm Mbrojtja nga mbinxehja Rrota dhe dorezë për lëvizje të lehtë Drita treguese Me ndërprerës Me varëse peshqiri Madhësia e aparatit: 51*24*62.5CM
-36%6-muaj
Close

Kondicioner Ngrohes Portativ EW1902

L11000 L7000
fuqia 1000w ose 2000W ermasat 60 x 20 Shpejtesi ajri 12 km/ore Mbulon deri ne 25 metra katror Ekran dixhital
-27%6-muaj
Close

Kondicioner Ngrohes Portativ HW2034

L11000 L8000
Kondicioner Ngrohes Portativ HW2034 Me fuqi 1000 dhe 2000W dhe kontroll te temperatures se dhomes me ane te telekomandes Ngrohesja
-33%6-muaj
Close

Kondicioner Ngrohes Portativ KM1717

L12000 L8000
NGROHJE QERAMIKE DHE VENTILATOR SIPPR LLOJIN E MURIT SİMTECH KM-1717-HC * 220-240 V, 50/60 Hz, * Ftohtë në verë (ventilues)
-19%6-muaj
Close

Ngrohes Elektrik me Ajer Portativ DSP KD3006

L2600 L2100
Fuqia: 1800-2000W Drita treguese e energjisë Termostat i rregullueshëm Mbrojtja nga mbinxehja Sigurese e ruajtjes termike e integruar Madhësia e makinës: 21 * 14.3 * 28.3CM "
-23%6-muaj
Close

Ngrohes Qeramik me Ajer 1500W DSP KD3007

L3500 L2700
Fuqia: 1500W Drita treguese e energjisë Termostat i rregullueshëm Mbrojtja nga mbinxehja Sigurese e ruajtjes termike e integruar Madhësia e makinës: 20*14.5*25.5CM
-19%6-muaj
Close

Ngrohes Qeramik me Ajer 2000W DSP KD3008

L3600 L2900
Fuqia: 2000W Drita treguese e energjisë Termostat i rregullueshëm Mbrojtja nga mbinxehja Sigurese e ruajtjes termike e integruar Madhësia e makinës: 21.5*13.5*24.5CM