Po shfaqen krejt 5 përfundimet

Show sidebar
-43%12-muaj
Close

HOFFMAN Multikuker 6 Litra 1000w

L14000 L7990
Cilesi SUPER, e garantuar nga miliona bleres ne bote
🥇Kursim 70% i energjise dhe kohes.
🥇Vetem nje prekje dhe ushqimi gatuhet vete, ju nuk duhet ti rrini gjelles mbi koke me friken se mos digjet.
🥇Me 18 programe dhe 3 kohe te ndryshme per cdo program. Behuni nje Chef i vertete me Hoffman.
🥇Shume e thjeshte ne perdorim. Shoqerohet me manuall ne shqip si edhe mbeshtetje teknike.
🥇Garancia 12muaj, servis dhe aksesore edhe mbas kesaj periudhe.
-46%12-muaj
Close

Multikuker DSP 6L 1000W KB5008

L18500 L9900
Fuqia: 1000W Kapaciteti: 6.0L 17 programe te gatshme gatimi Tenxhere e brendshme e veshur me shtrese jongjitese FDA Ekran LCD, butona me shtypje dhe celes me rrotullim Funksion i kujtesës kur fiket Kapak i lehtë për pastrim Njëmbëdhjetë elemente sigurie për të garantuar besueshmërinë Çelësi i sigurisë së kapakut: nuk punon nëse kapaku nuk është siguruar siç duhet në vendin e vetë Butoni i sigurisë së kapakut të patentuar: Vetëm shtypni butonin që kapaku mund të hapet Veshje e jashtme inoksi SUS410

ZANETTI PRO INOX Multikuker 6 Litra 1000w

L19900 L12000
Ju do të provoni një mënyrë më të shpejtë, më të mirë dhe më të shëndetshme gatimi 🍽 . Tenxherja me presion Zanetti duke mbyllur brenda avullin 💦, gatuan në temperature më të larta dhe për pasojë më shpejt, duke ruajtur kështu vlerat ushqyese 👍. Ju do të gatuani me më pak ujë 💧 dhe do të provoni kësisoj cilësinë dhe shijen 😋 e gatimeve tuaja si kurrë më parë. Pajisja disponon butona që funksionojnë vetëm me një prekje të thjeshtë😃, një kronometër dhe një enë gatimi mjaftueshëm të madhe për çdo pjatë që doni.
-Zevendesoni shume paisje gatimi.
-🍃Kursen deri 70% energji dhe kohe. Klas A+++ -Kronometer ⏱ me kohe pritje deri 24 ore.
-Celes qendror qe rrotullohet. Zgjidhni programin dhe kohen ⏰ shume me shpejte.
-Manuali i detajuar ne shqip 🇦🇱. Garancia 12 muaj

ZANETTI PRO Multikuker 6 Litra 1000w

L17500 L8000
Ju do të provoni një mënyrë më të shpejtë, më të mirë dhe më të shëndetshme gatimi 🍽 . Tenxherja me presion Zanetti duke mbyllur brenda avullin 💦, gatuan në temperature më të larta dhe për pasojë më shpejt, duke ruajtur kështu vlerat ushqyese 👍. Ju do të gatuani me më pak ujë 💧 dhe do të provoni kësisoj cilësinë dhe shijen 😋 e gatimeve tuaja si kurrë më parë. Pajisja disponon butona që funksionojnë vetëm me një prekje të thjeshtë😃, një kronometër dhe një enë gatimi mjaftueshëm të madhe për çdo pjatë që doni.
-Zevendesoni shume paisje gatimi.
-🍃Kursen deri 70% energji dhe kohe. Klas A+++ -Kronometer ⏱ me kohe pritje deri 24 ore.
-Celes qendror qe rrotullohet. Zgjidhni programin dhe kohen ⏰ shume me shpejte.
-Manuali i detajuar ne shqip 🇦🇱. Garancia 2 vjet

ZANETTI ULTRA Multikuker 6 Litra 1000w

L19900 L14000
ZANETTI ULTRA🇮🇹 thjeshtë e përsosur!!👌
Multikukeri më i mirë që mund të gjeni!! 😀
Ju do të provoni një mënyrë më të shpejtë, më të mirë dhe më të shëndetshme gatimi 🍽 . Tenxherja me presion Zanetti duke mbyllur brenda avullin 💦, gatuan në temperature më të larta dhe për pasojë më shpejt, duke ruajtur kështu vlerat ushqyese 👍. Ju do të gatuani me më pak ujë 💧 dhe do të provoni kësisoj cilësinë dhe shijen 😋 e gatimeve tuaja si kurrë më parë. Pajisja disponon butona që funksionojnë vetëm me një prekje të thjeshtë😃, një kronometër dhe një enë gatimi prej 100% inoksi 👌 ushqimor mjaftueshëm të madhe për çdo pjatë që doni.
-Zevendesoni shume paisje gatimi.
-🍃Kursen deri 70% energji dhe kohe. Klas A+++ -Kronometer ⏱ me kohe pritje deri 24 ore.
-Celes qendror qe rrotullohet. Zgjidhni programin dhe kohen ⏰ shume me shpejte.
-Manuali i detajuar ne shqip 🇦🇱. Garancia 2 vjet