Po shfaqen krejt 2 përfundimet

Show sidebar
-18%6-muaj
Close

BRUMATRICE DSP 4 Liter 300W KM3015

L8500 L7000
Dalja: 300W
Kapaciteti: 4.0L
5 shpejtësi me turbo;
Trup plastik i lëmuar;
Rrahësa kromi dhe grepa brumi;
-25%6-muaj
Close

BRUMATRICE DSP 5Liter 1200W KM3007

L16000 L12000
Fuqia 1200 wat
Kapaciteti 5 Litra
Tensioni 230v
Tas inoksi ushqimor
Kapak per ruajtjen e sperkatjes
3 elemente perzierje te ndryshem