Po shfaqen krejt 9 përfundimet

Show sidebar
-42%12-muajeko
Close

AIR FRYER Friteze Me Ajer 2,6 Liter KB2020

L11900 L6900
Tensioni: 220-240V ~ 50 / 60Hz Dalja: 1350W Kapaciteti: 2.6L Mënyre e shendetshme skuqjepa vaj dhe 80% më pak yndyrë
-27%12-muajeko
Close

AIR FRYER Friteze Me Ajer 2.5L 800W KB2062

L8900 L6500
Tensioni: 220-240V ~ 50 / 60Hz Dalja: 800W Kapaciteti: 2,5L Mënyre e shendetshme skuqjepa vaj dhe 80% më pak yndyrë
-19%12-muajeko
Close

AIR FRYER Friteze Me Ajer 3L 1350W KB2048

L11000 L8900
Tensioni: 220-240V ~ 50 / 60Hz Dalja: 1350W Kapaciteti: 3L Mënyre e shendetshme skuqjepa vaj dhe 80% më pak yndyrë
-20%12-muajeko
Close

AIR FRYER Friteze Me Ajer 5L 1800W KB2031

L15000 L12000
Tensioni: 220-240V ~ 50 / 60Hz Dalja: 1800W Kapaciteti: 5L Mënyre e shendetshme skuqjepa vaj dhe 80% më pak yndyrë
-19%12-muajeko
Close

AIR FRYER Friteze Me Ajer 6L 1700W KB2065

L11000 L8900
Tensioni: 220-240V ~ 50 / 60Hz Dalja: 1700W Kapaciteti: 6L Mënyre e shendetshme skuqjepa vaj dhe 80% më pak yndyrë
-18%12-muajeko
Close

AIR FRYER Friteze Me Ajer 6L 1700W KB2066

L12000 L9800
Panel dixhital i kontrollit Dalja: 1700W Kapaciteti: 6L Mënyre e shendetshme skuqjepa vaj dhe 80% më pak yndyrë Sistemi i
-40%12-muaj
Close

Friteze Furre me Ajer te Nxehte 12 litra KB2029

L19900 L12000
Fuqia 1700w 12 Litra Pjek pa vaj, vetem me ajer te nxehte
-44%12-muaj
Close

Friteze Furre me Ajer te Nxehte 12 litra KB2030

L25000 L14000
Fuqia 1700w 12 Litra Pjek pa vaj, vetem me ajer te nxehte
-20%12-muaj
Close

Friteze Furre me Ajer te Nxehte 23 litra KT23C

L16000 L12800
Kapaciteti: 23L Furra: 1400 W Fryer ajri: 1700 W Kohëmatësi: 60 Min; Paneli i përparmë i çelikut të pandryshkshëm; Dera e dyfishtë prej xhami rezistente ndaj nxehtësisë; Me efikasitet të lartë të konvekcionit të fryerjes së ajrit; Automatikisht fikur dhe zile e gatshme; Elementet e ngrohjes sipërme dhe të poshtme nga çelik inox; Përzgjedhësi i elementeve të ngrohjes; Treguesi i funksionimit; Aksesorë: 1 Tigan për pjekje: çeliku i smaltuar 1 raft pjekje: çeliku i kromuar 1 dorezë për tigan: çelik i kromuar "